Vierailija

tämä meno on heistä ihan yhtä hullua, kuin suurimmasta osasta kansalaisista. Perheellisiä kuitenkin poliiseissa varmaan paljon.

  • ylös 13
  • alas 2

Kommentit (5)

Vierailija

Voin kuvitella että sielläkin on alkanut nousta vastarinta, kun noin jyrkästi ohjeistetaan. Että ei saa edes vapaa-ajallaan ilmaista mielipidettään kehityksestä.

Mistä tulikin mieleen, hyvää sananvapauden viikkoa kaikille! :)

  • ylös 13
  • alas 0
Vierailija

Nyt kun poliisi on aivan ylikuormitettu, kannattaa tehdä ilmoitus pienimmästäkin häirinnästä yms. Muutoin ei määrärahoja saada lisää ja yleinen turvallisuudentunne pienenee entisestään. 

Minulla on kyllä poliisiin luottamus, mutta mitäpä poliisi pystyy tekemään, kun aika ei vaan riitä kaikkeen. Eli rutkasti lisää vahvuutta tarvittaisiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vierailija kirjoitti:

kun aika ei vaan riitä kaikkeen. Eli rutkasti lisää vahvuutta tarvittaisiin.

Aikahan tässä ei ole syy, vaan määrärahoja on vähennetty tietoisesti, jolloin poliisilaitoksia on pienemmiltä paikkakunnilta suljettu, tai ne ovat auki maanantaisin ja torstaisin klo 8-12. Iltaisin ja viikonloppuisin ei poliiseja sitten ole ollenkaan, eli lähin partio voi olla 60-100 km päässä. Joo tiedetään, Lapissa partio voi olla 500 km päässä. Mutta asukastiheyteen verrattaessa...

Vierailija

Tällä saadaan kansa hyväksymään kattava kameravalvonta ja lopulta yksilöiden tallentava paikannusseuranta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla