Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Olisiko kokemuksia ko. paikasta? Erityisesti lääkäräreistä Pirjo Anttila ja Riikka Tulensalo jotka ainakin heidän nettisivujensa mukaan ovat erikoistuneet lapsettomuusasioihin?

Ja onko tietoa löytyykö heiltä myös ilta-aikoja tai mahdollisesti lauantaiaikoja?

Kaikki kokemukset tervetulleita!

Kommentit (3)

Itse olen käynyt Pirjolla ja en voi muuta kun kehua. Aivan ihana ihminen. Tällä toisella en sitten ole käynytkään eli en tiedä onko millainen mutta Paikkaa voin kyllä suositella enkä tiedä olisiko hämeenlinnassa muualla vastaavanlaista paikkaa.Noista ajoista en ole ihan varma mutta kurkkaa niiden nettisivuilta sieltä saat enemmän tietoa.Onnea Matkaan!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


En ole sieltäpäinkään enkä kyseisiä henkilöitä tunne, mutta tuli vaan mieleen, että:Netissä, eli julkisella areenalla, ei ole sallittua kirjoittaa ja arvostella yksittäisiä henkilöitä nimellä (poikkeuksena tietenkin " julkkikset" ). Positiivisista kommenteista kukaan tuskin hermostuu, mutta esimerkiksi juuri lääkäreiden ammattitaidon arvostelu (nimellä) liikkuu varmaan siellä kuuluisalla " harmaalla alueella" lainsäädännöllisesti. Eikä se ehkä ainakaan hyvän tavan mukaista ole.Elikkäs tähän aloitukseen ei tulle tulvimalla kommentteja, tai ei ainakaan pitäisi tulla kuin myönteisiä. =)Toivottavasti kuitenkin löytyy joku tuttu, jolta saat kokemuksia " ei-julkisella areenalla" . Tai voithan myös laittaa viestiin sähköpostiosoitteen, johon voi lähetttää kokemuksia. Se ei ainakaan olisi sitten julkista.Hyvää jatkoa toivotellen,Pyry

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla