Vierailija

Meillä imuroidaan ehkä kerran kahdessa viikossa. Hävettää tosin myöntää, että niin harvoin.

  • ylös 3
  • alas 0

Sivut

Kommentit (105)

Meillä on kaksi koiraa ja karvoja olis muuten joka paikassa. Joskus ei meinaa millään jaksaa..eikä töiden takia keretä. Mut vähintään kerran päivässä tartun imuriin..

Jos imuroi päivittäin, niin niitä pölyhiukkasia vaan liikkuu paikasta toiseen. Oli millaiset filtterit tahansa, niin aina sieltä imurista niitä hyppii takaisin sisäilmaan. Mieluummin lattiat kostealla/nihkeällä pyyhkiä ja isommat roskat harjalla lakaista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

keittiössä ja eteisessä on harja ja rikkalapio kuraa, hiekkaa ja roskia varten. Keittiössä muovimatto, jota pesaisen silloin tällöin.Kaksi lasta ja koira.

ja meillä oli 2 kissaa niin joka aamu imuroin ennen kun päästin tyttöä lattialle. Muutenkin oli paikat aina tiptop.

Eipä ole enää... 2lasta, koira, rivarissa että kyllä sitä imuroitavaa riittäis.. ehkä 3kertaa/vko nyt

Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin niin imuroimisen harventaminen voi pitää lapset terveinä.


Olen ehkä hieman nipoa sorttia, mutta kun siivotaan, niin sitten siivotaan kunnolla. Kaikki nurkat pitää nuohota ja tavarat nostella siivouksen alta pois.Mulla kestää noin 50 neliön asunnon imurointi yleensä noin puoli tuntia, järjesteleminen ennen ja jälkeen imuroinnin vielä pidempään. Ja jos se moppi otetaan esiin, niin sitten siivoaminen saattaa mattojen tamppauksineen viedä kolme tuntia. En siis oikeasti ehdi siivota perusteellisesti kovin usein.Imurointi kerran viikossa saa riittää.

Siihen jokapäiväiseen pikaimurointiin menee 5-10min ja neliöitä on 86. Ei pikaimurointia varten tarvitse joka tuolia siirtää.

Imuroinnin päivittäin saan vielä jotenkin mahtumaan päähäni, mutta sittenkun täällä on porukkaa, joka vaihtaa pyyheet päivittäin, kaikki vaatteet pestään päivän käytön jälkeen (farkut ja sukat yhtä usein) ja silitetään, lakanat pestään, mankeloidaan tai silitetään ja vaihdetaan viikoittain, vessa jynssätään päivittäin, ikkunat pestään kuukausittain ja siinä sivussa on aina riittävästi aikaa kaikkeen mahdolliseen ja kaikki paikat, kaapit ja komerot on viimeisen päälle tip top, niin se ei enää mahdu minun päähäni. Itselläni ei aika eikä motivaatio riitä moiseen uurastukseen


Mulla ei oikeasti työn ja opiskelujen ja muiden päivittäin tehtävien kotitöiden (tiskaaminen, ruoan laitto, pyykin peseminen, yleinen järjestely jne) ohessa ole.AV on hupi, jolla palkitsen itseni silloin tällöin, joten en katso av:n syövän kotitöihin käytettävissä olevaa aikaa.t. 15

Ystävätär imuroi jopa kolme kertaa päivässä. Yksi kerta on siis minimi.

Oma siivoustahti on kerran viikossa imurointi ja muulloin harrastan tuota nihkeällä pyyhintää tarvittaessa.

Mutta ei meilläkään ole kaapit aina järjestyksessä, kun meidän perheellämme on laiska äiti ja vielä laiskempi isä. :)eikä kummallakaan lapsella ole ollut yhtään korvatulehdusta. Neuvolalääkäri sanoi, että liikaa ei kannata siivota! Että se ylihygieenisyys voi olla pahasta.

Meillä ainakin tulee keittiö, ruokailuhuoneen ja eteisen lattia jo niin karmean näköiseksi päivässä (hiekkaa, roskia, ruoan muruja), että pakko on vähän imuroida. Pitäisi luututakin useammin, mutta sitä en jaksa tehdä.

ei ole koskaan imuroitu joka päivä. Mitä ihmettä roskia teillä siellä lattialla sitten on? Ette kai anna lasten kävellä ympäri huushollia esim. leipä kädessä? Eteiseen voi hankkia vähän paremman kuramaton ja kengät pois tietyllä alueella ja sitten vain sukilla muualla kämpässä. Sinne kenkätelineen alle voi laittaa pienen maton, jonka voi vaikka pudistella hiekasta tms. Sellaisia pieniä juttuja, joilla voi ehkäistä sitä lattioiden likaantumista.

tekosyitä tekosyitä... aikaahan kyllä löytyy jokaisella ja ei imuroiminen aikuiselle ihmiselle fyysisestikään liian vaativaa ole.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla