Vierailija

Mitä kaikkea olette käyneet tekemässä työporukan kanssa? Meitä on n. 10 henkilöä ja ikähaarukka on 17-60, onko ideoita mitä voisi mennä tekemään virkistyspäivänä? Perus keilaus ja ravintolassa syöminen on jo tehty liiankin monta kertaa...

Kommentit (18)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

uimaan, kylpylään, ajamaan karttia, curlingia, ratsastamaan, luistelemaan, hiihtämään, pelaamaan sählyä, jääkiekkoa, kiipeilemään, johonkin luontokohteeseen hyvän oppaan kanssa, paintball, teatteriin, konserttiin, kesemmällä melomaan, jne jne jne.Erilaisilla ohjelmatoimistoilla on myös tarjota valmiita paketteja joka lähtöön.

Oli todella iloinen yllätys (kuulosti minusta tylsältä). Teimme kävelykierroksen kaupunkioppaan johdolla. Opas oli todella hyvä ja sai kotikaupungin näyttämään paljon mielenkiintoisemmalta kuin ennen.

Curling

Värikuula-ammunta

Koskenlasku

Särkänniemi

Hohtokeilaus

Hohtogolf

Vuokramökki/saunailta

Uisko-ajelu

Taidenäyttely

Tutustuminen vessapaperitehtaaseen

Kesäteatteri

Laskeutuminen köyden varassa viljasiilosta

Jaakko

Onkohan tämä aihe päivittynyt yhtään? Olisi kesäksi järjestettävänä taas tyky-päivä. Ainakin www.teamtime.fi niminen sivusto ilmestynyt ja sauna ja tilavuokrille löytyy myös omansa. Muita ideoita/käyttökokemuksia?

Vierailija

Asutteko järvikaupungissa? Miten olisi saunalautan vuokraaminen? Tai seikkailupuistossa käyminen, jos porukka on edes kohtalaisen liikunnallista.

Vierailija

Taidenäyttely, teatteri, ooppera, baletti
Fiksu esimies kysyy tiiminsä mielipidettä asiaan ja antaa heidän äänestää kaikille kelpaavista vaihtoehdoista. Huono asia, jos esimies yksin päättää, mitä tehdään, koska kyseessä on työntekijöiden virkistys, eikä esimiehen. Tyhmää on myös kuvitella, että esimerkiksi ylipainoinen tai paljon liikuntaa harrastava haluaisi aktiviteetiksi liikuntaa, vaikka ei sitä ääneen kielläkään. Liikunta on aina riskivalinta virkistyspäivään.

Vierailija

Mä olen ollut muutaman kerran ohjatusti kokkaamassa tiimipäivänä työkavereitten kanssa , muun muassa yllämainittua sushia. On ollut todella hauskaa ja rentoa ja mikä parasta, sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille. Lopuksi on syöty yhdessä kokkailujen tuotokset. Suosittelen lämpimästi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat