Sivut

Kommentit (129)

Lainaus:

onko niin, että viivapinppisiä ei ole suotu klitoriksella? Siksi eivät nauti suuseksistä?


sievä viiva, haarat avatessa tietty näkyy kaik ihanuudet, mutta nautin suuresti suuseksistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

keskikokoisten härpäkkäiden ylpeä omistaja. Vasen sisempi häppäri meinaa välillä kurkistella ulos. Saa sen kyllä halutessaan sisälle piiloonkin, kun ulompia vähän "oikoo". :D Eräs pokakaverini, jolla ollut paljon kumppaneita, määritteli pimpsani, että häppärit on keskikokoa. Itse sitä kysyin... :)

telkkarista tuli joitakin kk sitten dokkari nuoresta tytöstä joka oli käynyt itsensä leikkauttamasa ja mies sitä ihmetteli. Olivat jossain firman saunaillassakin parin kaljan jälkeen miesten kesken asiaa kummastelleet. Mies sanoi että miehet 95%sti tykkäävät pimpistä jostavähän pilkistää jotain. On kuulemma himottavampi sillä lailla...kerran piloillani sanoin miehelle että minäkin voisin vähän korjauttaa ja hän todella suuttui asiasta.

kertoi. Miehet eivät yleensä nirsoile mutta pitävät sellaista himottavana mistä vähän näkyy :) johtunee siitä ettei ole mikään pikkutytön pimpsa? Yleensähän ne häpyhuulet tosiaan kasvavat voimakkaasti puberteettissa. No kai se on molempi parempi mut yleisempää se on että näkyy kuin että ei näy! Omaani en ole koskaan sillä silmällä tuijotellut enkä meinaa alkaakaan!

ollut lerppapimppi. Nuorena sitä en edes hävennyut mutta mitä enemmän ikää tulee niin hävettää aina vain enemmän. Vaikka naimisissa olen ollut monia vuosia saman miehen kanssa niin silti hävettää aina välillä. Mies ei koskaan ole kommentoinut millään lailla alapäätäni ja tykkää antaa suuseksiä mutta en siitä oikein voi nauttia kun mietin vain että on niin ruma koko värkki.

Ja minulla tulee ne sisemmät huulet todella paljon esille. Jos menen kyykkyn lattialle niin roikkuu todella rumannäköisesti.

on oma pimppi.

Heteronaisena mua ei toisten naisten pimpit kiinnosta, enkä ymmärrä miksi pitäisi kiinnostaa. Ei se pimpin ulkomuoto kerro mitään pimpin toiminnasta.

että sulla on hieman isommat siäiset häppärit ja siksi ihan hulluna pimppiini

toinen sanoi että mulla on hieman pienemmät kuin on yleensä nähnyt ja oli taas ihan hulluna pimppiini =)



tää on niin yksilööllistä, eihän se mikään tyylipuhdas kokonaisuus ole, ihan kypsän naisen ruusu ja niin ihana

lähellä nelikymppisenä. Nuoruusvuosina tuli hurjasteltua, ja vaikka oli useempikymmentä seksikumppania vuosien varrella, niin täytyy kyllä sanoa, että kukaan ei viivapillua karsastanut, päin vastoin...



No, nyt on takana muutama synnytys, eikä pimppa enää ole kyllä muuten kovin häävin näkönen... Jotenkin se välilihan alue on kutistunut, ja jos vähänkin on kyykyssä tms. asennossa, niin sieltä pimpsasta pullottaa jotain takaseinämän puolelta... mitä lie. Ei se reikä levällään sinällään ole missään asennossa, mutta ei tuo värkki minusta enää mitenkään silmiähivelevä ole. Onneks ei tartte esitellä kun omalle miehelle ja gynelle enää.



Vaikka toisaalta, en ole nähnyt muiden synnyttäneiden pimppaa eri asennoissa, joten mistäpä tiedän, vaikka olis ihan normaali vehje...

aina häppärit pilkottaneet esiin ja silti olen tykännyt pimpastani ja pidän sitä kauniina. On vähäkarvainen, kauniin värinen ja sopusuhtainen 2 lapsenkin jälkeen. Näyttää kauniilta aikuisen naisen lompsalta :D mieskin on hulluna siihen!



Hyväksykää naiset itsenne juuri sellaisena kuin olette ja muistakaa että jokaisessa loorassa on jotain kaunista! Toisilla isommat sisemmät häpyhuulet toisilla pienemmät. Toisilla ulommat häppärit roikkuu toisilla ei jne...

onpahan sitten jotain mitä esitellä. Ettekö muuten ole kuullet mitä naisen anatomiasta sanotaan? Siellä on lirputin, lärpytin, kiristin, kuristin ja nielu! Kaikilla erilaiset mutta osat pitää löytyä kuitenkin! Olen muuten lukenut jostain että ne häppärit kasvaa voimakkaasti teini-iässä koska niiden tarkoitus on todella suojata sitä aukkoa ei niillä muuta virkaa ole. Toisilla kasvaa enemmän toisilla vähemmän so what!

vois olla pikkutyttömäinen viivapimpero mistä ei näy mitään. En ole kyllä muiden naisten värkkejä sillä silmällä koskaan tuijotellut olen vain ollu ihan tyytyväinen omaani!

muuta kuin ulommat häppärit ja se viiva.



Ja minusta minun pimppa on kaunis :)



Mieheni mielipide oli, että ihan sama näkyykö vai ei, kunhan ei polvissa asti roiku ;)

silleen lörpösti, mut mielestäni ne tuottaa nautintoa, saan helposti ja paljon orgasmeja, myös yhdynnässä. En tiedä liittyykö siihen varmasti vai libidoon enemmän. Eiköhän siinä voi niinkin käydä, jos menee kirurgille itseään silpomaan, että tunto häviää leikatulta alueelta.? Eikö tärkeintä ole se tuntuma eikä pornotähtiin verrattava ulkonäkö.

Lainaus:

Toinen sisempi häpyhuuli on muuten paljon isompi kuin toinen, eli friikki olen minäkin :P




Eli toinen sisempi roikkuu ulkona, toinen on sellanen siisti "pieni filee" niinku joku kauniisti kuvaili. :DD



Pääsenkö nyt siis lerppakerhoon, vai fileeklubiin, vai pitääkö perustaa joku oma friikkihäppäri-club..?

Asiasta kolmanteen:

Saako Cameltoe näkyä?Olen käsittänyt että cameltoe on oksettavinta koko maailmassa kunnes ex mies tokaisi minulle että minulla näkyy Cameltoe ja se tekee hänet ihan hulluksi kun näkee pilluni koko ajan housuista???



ja selvennän vielä että olen hoikka ja päälläni oli silloin tiukat kangashousut.

Cameltoen saa tehtyä pillusta kuin pillusta. Sehän nyt ensisijassa riippuu aivan kankaan leikkauksesta ja laadusta.

Itse en cameltoesta pidä, rumia ovat ne vainen...

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla