Kävin pitkästä aikaa - aivan liian pitkästä aikaa - kunnon alusvaateliikkeessä. Tarkoituksenani ei ollut tälläkään kertaa oikeasti sovittaa mitään saati mittauttaa itseäni, koska juurihan sen tein noin viisi vuotta sitten. Silloin olin jo lopettanut imetyksen ja painoni on pysynyt siitä lähtien aikalailla samana, niin eihän mitään muutoksia pitäisi myöskään enää tapahtua. Eihän?

Onnekseni liikkeessä oli taitava henkilökunta ja erityisesti minua palvellut alan asiantuntija, joka lempeän topakasti ohjasi vastaan pyristelevän asiakkaansa sovituskoppiin erittäin osaavasti. Onneksi oli myös edelleen kesäinen ilma ja minulla ei ollut paljonkaan riisuttavaa, sillä olisin aivan varmasti vastustellut enemmän jos olisin joutunut riisumaan kaikki ylimääräiset vaatekerrokset toppatakista alkaen. Tilannetta helpotti myös sesongin mukainen heikohko rusketukseni ja pukukopissa ollut asiallisen himmeä valaistus. Siitä isot propsit liikkeelle!

Viisi vuotta sitten mitattu rintaliivikokoni ilmeni aivan vääräksi. Tai varmasti se oli ollut silloin ihan oikea, mutta minä olin siihen nähden muuttunut väärän kokoiseksi. Kummin päin tahansa sen haluaa nähdä. Sekä kuppikokoni että ympärysmittani olivat muuttuneet. Ja jos olin mitään oppinut edellisestä mittauskerrastani, niin sen, että useimmiten naiset ajattelevat kuppikokonsa liian pieneksi ja rinnanympärysmittansa liian suureksi. Samalla tavalla kokoani muutettiin jälleen kerran ja kuppikoon kirjain järkyttää vieläkin. Näin pienirintaisella niin iso kirjain! Mutta oikeasta koosta tuli kyllä myös selkeästi ryhdikkäämpi olo!

 

Useimmiten naiset ajattelevat kuppikokonsa liian pieneksi ja rinnanympärysmittansa liian suureksi.

 

Mielenkiintoista muuten, kuinka tässäkään asiassa ei pitäisi takertua niihin numeroihin, vaan ihan oikeasti luottaa siihen miltä vaate tuntuu päällä. Ehkä tämä pätee ihan kaikkeen elämässä? 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

39-vuotias, 6-, 9- ja 11-vuotiaiden lasten äiti. Naisten terveyteen erikoistunut fysioterapeutti, synnytysvalmentaja ja doula, joka toimii äitiys- sekä lantionpohjan fysioterapeuttina.

Erityiskiinnostuksen kohteena raskausajan hyvinvointi ja synnytyksestä palautuminen, mutta kokonaisvaltaisesti kaikki terveys ravinnosta mielen harjoittamiseen. Lisäkoulutukseltaan naturopaattinen ravintoterapeutti (CNM) ja mindfulnessohjaaja.

Asunut yli 10 vuotta Pohjois-Amerikassa; Ft. Lauderdalessa, Dallasissa, Torontossa, Calgaryssa ja Anaheimin vieressä Irvinen kaupungissa, viimeiset viisi vuotta jälleen Suomessa.

 

Hae blogista

Sisältö jatkuu mainoksen alla