Eilen saimme uuden pienen ja niin ihanan kummitytön. Saaga Lyydia kastettiin kauniissa kastejuhlassa, jota vietettiin lempeän lämpimässä loppukesän auringossa - ulkona puutarhassa! Niin harvinaista ja ihanaa, kun voi edelleen viettää puutarhajuhlia. Minulle omat kummivanhempani olivat koko lapsuuteni kuin toiset vanhempani. Se oli uskomattoman turvallinen tunne, kun sai kasvaa tietäen, että minulla oli aina heidät tukenani ja turvanani. Aito kiinnostus minua kohtaan vahvisti aivan varmasti itsetuntoani ja ohjasi minua hyvällä tavalla. Siitä tunteesta olen ammentanut omien kummilasteni kanssa ja vaikka olosuhteet ja elämä vaikuttavat miten kummisuhde saa kasvaa, jokainen heistä on aina meille ikioma perheenjäsen.

 

Oli uskomattoman turvallinen tunne, kun sai kasvaa tietäen, että minulla oli aina heidät tukenani ja turvanani.

 

Saaga Lyydia <3
Saaga Lyydia

 

Kummilapsia meillä on neljä myös Suomen World Visionin kautta eli Keniassa 11-vuotias Faith, 9-vuotias Bridgit ja 6-vuotias Lydia ja Kambodzassa 6-vuotias Meylin. Heidänkin kuvansa löytyvät paitsi kehyksistä ja perhealbumista, niin myös jääkaapin ovesta. Mitä enemmän lapsia elämässä, sen parempi. 

 

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 | 

Hei! Ootteko palanneet yhteen Niklaksen kanssa? :) Ihana uutinen, jos olette :) <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

39-vuotias, 6-, 9- ja 11-vuotiaiden lasten äiti. Naisten terveyteen erikoistunut fysioterapeutti, synnytysvalmentaja ja doula, joka toimii äitiys- sekä lantionpohjan fysioterapeuttina.

Erityiskiinnostuksen kohteena raskausajan hyvinvointi ja synnytyksestä palautuminen, mutta kokonaisvaltaisesti kaikki terveys ravinnosta mielen harjoittamiseen. Lisäkoulutukseltaan naturopaattinen ravintoterapeutti (CNM) ja mindfulnessohjaaja.

Asunut yli 10 vuotta Pohjois-Amerikassa; Ft. Lauderdalessa, Dallasissa, Torontossa, Calgaryssa ja Anaheimin vieressä Irvinen kaupungissa, viimeiset viisi vuotta jälleen Suomessa.

 

Hae blogista

Sisältö jatkuu mainoksen alla