No, ei ainakaan kertomalla siitä yllätyksestä sankarin isoveljelle... Olimme viilanneet synttäriyllätykset tänään 9-vuotta täyttäneelle viimeistä piirtoa myöden niin täydelliseksi kuin kaksi erittäin hetkessä eläjää nyt vain voivat. Kukat tilattu, check. Kauan haaveillut korvakorut ja koristepeili hankittu, check. Lempikakku, check. Ymmärrätte varmaan, että olin todella tyytyväinen, kun kerrankin homma oli aika hallussa ilman, että jotain haetaan paniikissa viime hetkenä tai paketoidaan vielä yön pikkutunteina.

 

California girl - muutama vuosi sitten
California girl - muutama vuosi sitten

 

Kirsikaksi kakun päälle (ei siis sen toivotun mutakakun) olin varannut neitoselle kampaaja-ajan ennen koulua, jotta hän saisi normaalia hienomman lettikampauksen pitkiin kutreihinsa. Äiti ei nimittäin osaa kuin perusletin ja ponnarin, vaikka olemme lettikurssilla yhdessä käyneetkin. Minä turhautumassa ja neiti keräämässä "muistoja"...

 

 

Samainen neiti on pyytänyt (pyörittelen täällä itsekin silmiäni) koko kesän punkkirokotusta, joka on varmasti erittäin hyvä ja järkevä idea, mutta en vain ollut saanut sitä hänelle järjestettyä, koska se oli ollut prioriteeteissani kovin matalalla. Joten minusta oli nyt tietenkin todella hauska idea kertoa hänelle, että olin vihdoinkin varannut sen ajan sinne rokotukseen, juuri täksi aamuksi. Näin tietenkin koska olen outo ja huumorintajuni kiero. Lapseni oli kuitenkin yllättävän innoissaan asiasta, mutta epäileväinen... Sitten tein sen normaalin virheen. Kerroin sankarin sisaruksille. Pienin osasi pitää salaisuuden - luonnollisesti.

Isoin taas eteisessä lenkkareita pukiessaan ihan vaan pokkana kertoi salaisuuden samantien siskolleen. Tuosta noin vaan. Huokaus. Onneksi siskonsa on kaikkein rennoin näistä kolmesta ja elämä jatkui. :)

 

Stadin Seita & Pauliina
Stadin Seita & Pauliina

Onnea rakkaani! En voisi olla kiitollisempi, että saan olla äitisi. <3

-P-

Ylin kuva: Heli Blåfield

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

39-vuotias, 6-, 9- ja 11-vuotiaiden lasten äiti. Naisten terveyteen erikoistunut fysioterapeutti, synnytysvalmentaja ja doula, joka toimii äitiys- sekä lantionpohjan fysioterapeuttina.

Erityiskiinnostuksen kohteena raskausajan hyvinvointi ja synnytyksestä palautuminen, mutta kokonaisvaltaisesti kaikki terveys ravinnosta mielen harjoittamiseen. Lisäkoulutukseltaan naturopaattinen ravintoterapeutti (CNM) ja mindfulnessohjaaja.

Asunut yli 10 vuotta Pohjois-Amerikassa; Ft. Lauderdalessa, Dallasissa, Torontossa, Calgaryssa ja Anaheimin vieressä Irvinen kaupungissa, viimeiset viisi vuotta jälleen Suomessa.

 

Hae blogista

Sisältö jatkuu mainoksen alla