Muutimme kaksi vuotta sitten Lauttasaareen ja se on ollut yksi parhaista päätöksistä, joita olemme ikinä tehneet. Taloyhtiö täynnä lapsia ja larulainen yhteisöllisyys on ollut täydellinen yhdistelmä lapsiperheelliselle. Jos mietin mikä minulle oli vuosien ulkomailla asumisen tärkeimpiä opetuksia, se kulminoituu aina oivallukseen kuinka tärkeitä ympärillä olevat ihmiset ovat. Ilman ihania vieraita ihmisiä, uusia tuttavuuksia ja lähiystäviä, elämä ei vaan olisi näin hyvää.

 

 

Pikkutytöstä asti olen rakastanut luontoa ja tarvinnut kun nyt katson taaksepäin, onnellisimmillani olen ollut aina, kun olen saanut olla säännöllisesti osana sitä. Lapsuuden lettipäänä istumassa metsässä sammaleisen siirtolohkareen päällä papan tehdessä metsätöitä, aikuisena vaeltaessani koirien kanssa uusia polkuja vieraissa kaupungeissa tai nyt lasten kanssa tutkiessani rantaviivaa täällä Helsingissä.

 

 

Edelleen välillä hämmentää kuinka sopusoinnussa sekä urbaani kaupunkilaisuus ja suomalainen luonto voivat olla. En yhtään ihmettele, että turistille tämä kokemus on ainutlaatuinen. Hämmentävä se on suomalaisellekin, kun sitä osaa säännöllisesti pysähtyä uusin silmin ihailemaan. Lapset onneksi antavat sen mahdollisuuden päivittäin.

 

 

Tämän kesän kauneimmat iltahetket on vietetty rannalla kahlatessa ja meressä tai järvessä uidessa. 

 

 

Mökin läheltä löytyy aina uusia ihania uimapaikkoja ja parhaat löytyvät tietenkin naapurien vinkkien perusteella. Alimmat kuvat Inkoosta, jossa rakkaat pikkuserkut olivat mukana kesäreissulla.

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

39-vuotias, 6-, 9- ja 11-vuotiaiden lasten äiti. Naisten terveyteen erikoistunut fysioterapeutti, synnytysvalmentaja ja doula, joka toimii äitiys- sekä lantionpohjan fysioterapeuttina.

Erityiskiinnostuksen kohteena raskausajan hyvinvointi ja synnytyksestä palautuminen, mutta kokonaisvaltaisesti kaikki terveys ravinnosta mielen harjoittamiseen. Lisäkoulutukseltaan naturopaattinen ravintoterapeutti (CNM) ja mindfulnessohjaaja.

Asunut yli 10 vuotta Pohjois-Amerikassa; Ft. Lauderdalessa, Dallasissa, Torontossa, Calgaryssa ja Anaheimin vieressä Irvinen kaupungissa, viimeiset viisi vuotta jälleen Suomessa.

 

Hae blogista

Sisältö jatkuu mainoksen alla