Olin jo unohtanut kuinka paljon kissa voi tuoda naurua ja iloa taloon, mutta Felix on tuonut tähän kaaokseen ihan puhdasta hullunkurisuutta. Se on ihan pösilö. Rakastettava, ihana, vilkas, egoistinen, leppoisan rakastava hulluttelija.

Ja hän myös todistaa päivittäin, että lapset eivät tarvitse mitään kalliita härpäkkeitä leikkimiseen. Eivät siis myöskään kissanpennut. Anna lapselle/kissanpennulle pahvilaatikko tai tässä tapauksessa vanha, muovinen vesikannu ja elämä on taas jännitystä täynnä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

39-vuotias, 6-, 9- ja 11-vuotiaiden lasten äiti. Naisten terveyteen erikoistunut fysioterapeutti, synnytysvalmentaja ja doula, joka toimii äitiys- sekä lantionpohjan fysioterapeuttina.

Erityiskiinnostuksen kohteena raskausajan hyvinvointi ja synnytyksestä palautuminen, mutta kokonaisvaltaisesti kaikki terveys ravinnosta mielen harjoittamiseen. Lisäkoulutukseltaan naturopaattinen ravintoterapeutti (CNM) ja mindfulnessohjaaja.

Asunut yli 10 vuotta Pohjois-Amerikassa; Ft. Lauderdalessa, Dallasissa, Torontossa, Calgaryssa ja Anaheimin vieressä Irvinen kaupungissa, viimeiset viisi vuotta jälleen Suomessa.

 

Hae blogista

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla