Hieman tulee myöhässä Viivin 4kk kuulumiset, mutta tässä ne nyt vihdoin tulevat. Pianhan Viivi toki on jo 5-kuukautta vanha, mutta tässä samalla saatte neuvolakuulumisetkin.

4kk neuvola oli tosiaan jo tuossa parisen viikkoa sitten ja mitoiksi saimme seuraavat (suluissa 3kk neuvolan mitat):
Paino: 7010g (6205g)
Pituus: 61,5cm (59cm)
Päänymäpärys: 41cm (40,2cm)

Kasvua tulee siis edelleen siis hienosti ja saimme neuvolan siunauksen jatkaa täysimetyksellä. Mikään kiire ei kasvun tai muunkaan puolesta ole vielä siirtyä joten jatkamme tällä tyylillä edelleen. Tavoitteena on puolen vuoden täysimetys, mutta katsotaan rauhassa sillä turhaa stressiä en tahdo tästä tavoitteesta ottaa. Neuvolakortin tekstistä saan selvää vain osasta tekstistä. Lyhyesti neuvolakortin merkintöjenkin mukaan kaikki on siis hyvin ja normaalisti.

Viivi on edelleen todella nauravainen ja iloinen persoona joka on aivan varmasti jo kehittänyt itselleen vahingoniloisen huumorintajun. Viivi nimittäin rupeaa nauramaan lähes poikkeuksetta aina kun puklaa päälleni, onneksi puklailua ei tapahdu enää niin usein kuin aiemmin, mutta pakko myöntää, että oma huumorintajuni ei ihan vielä kehoita nauramaan kyseiselle toiminnalle. Viivi osaa myös jo pyörähtää selältä mahalleen, sekä selällä ollessaan potkia itseään eteenpäin ja pyörimään akselinsa ympäri. Enää ei siis tyttöä uskallakaan jättää sänkyymme nukkumaan ilman valvomista, mutta perhepedissä jatkamme edelleen.

Tyttö kasvaa ja kehittyy ihan todella kovaa vauhtia ja onkin kummallista ajatella, että yksi kolmasosa vauvavuodesta on jo ohi. Seuraava neuvola onkin sitten jo loppukuusta nyt kun olin hieman hidas kirjoittamaan edelliset neuvolakuulumiset, mutta josko seuraavat neuvolakuulumiset tulisivatkin sitten enemmän ajantasaisesti.

Tykkääthän myös blogini Facebook-sivusta Villi Viisikko niin pysyt aina kärryillä uusimmista postauksista.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

28-vuotias neljän pojan ja yhden tytön äiti kirjoittaa arjestaan ja ajatuksistaan. Perheeseen kuuluu 02/2010, 12/2011, 06/2013, 06/2015 syntyneet pojat ja 05/2017 syntynyt tyttö. Yhdellä lapsista on dysfasia ja yhdellä ylivilkkautta. Lisäksi perheeseen kuuluu yksi koira jonka kanssa harrastaminen on koko perheen yhteinen juttu.

Yhteyden minuun saa sähköpostitse: mhaavisto1@gmail.com

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
Sisältö jatkuu mainoksen alla