Joku on saattanutkin jo nähdä mainoksia Toisenlaiset äidit ohjelman uudesta kaudesta ja joku blogiani lukeva onkin saattanut huomata, että mainoksissa on saattanut vilahtaa tutun näköisiä lapsia tai tutun näköinen äiti. Jos näin on käynyt niin kyllä, ihan oikein olet nähnyt ja meidän perhehän onkin yksi uuden kauden perheistä.

Jännittää ihan älyttömästi. Mikä minua edes jännittää? No ihan kaikki!

Tätä kirjoittaessani en ole nähnyt vielä yhtäkään mainosta, enkä tiedä miten uutta kautta mainostetaan, en myöskään ole nähnyt jaksoamme etukäteen enkä tulekaan näkemään sitä edes itse etukäteen. En siis ollenkaan tiedä mitä jaksossa näytetään ja kieltämättä jännittää ihan suunnattomasti jo etukäteen. Jännittää, uskallanko edes itse katsoa jaksoa ja jännittää jakson jälkipuinti tiedän nimittäin, että jälkipuintia tulee aina oli ohjelma mikä hyvänsä. Jännittää se miltä olen mahtanut näyttää synnyttäessä sillä kuvat synnytyksestä eivät todellakaan ole kovinkaan hehkeitä, mutta tiedostan että ottamani ilokaasu, sekä kipulääkemäärän ja väsymyksen keskellä ei varmasti kukaan ole hehkeimmillään. Jännittää näyttääkö perheemme ihan kamalalta telkkarissa ja jännittää, että tunnistaako joku minut sen jälkeen kadulla. Oli nimittäin jo super jännää kun Lapsimessuilla yksi blogiani lukenut tunnisti minut ja samalla se oli aivan mahtavaa kun joku tunnisti minut ja kertoi lukeneensa blogiani!

Jos joku siis jossain tunnistaa minut niin ehdottomasti saa tulla juttelemaan vaikka se minua jännittääkin, kunhan vain olet ystävällinen.

Miestäni sen sijaan ei jännitä. Häntä ei oikeastaan edes koko jakso kiinnosta ja sainkin hänet suostumaan telkkariin lahjonnalla, sekä ahkeralla ylipuhumisella. Jännittää näkyykö jaksossa se, ettei J:tä edes pahemmin kiinnosta kameroiden edessä olo ja ymmärtääkö joku sen väärin? Jännittää pillahdanko itkuun kun näen oman synnytykseni telkkarista sillä jopa jo tuntemattomien synnytykset saavat minut melkein itkemään (kiitos imetyshormooneiden..)

Onnekseni ainakin toinen jaksossamme näkyvistä ystävistäni ja samalla Viivin kummina toimiva ihminen on tulossa meille näillä näkymin katsomaan jaksomme ensiesityksen. Se ehkä lieventää hieman jännitystäni ja kutsuin myös toisen jaksossamme näkyvän ystäväni meille katsomaan jakson ensiesitystä, toivottavasti hänkin pääsee paikalle. Hieman jo olen tässä kerennyt epäröimään, että olenko puhunut jaksossa liian avoimesti joistain asioista, mutta tuskin. Jokainen jaksossamme kerrottu asia on kumminkin arkeamme ja olen niistä puhunut jo muutenkin avoimesti. Moni lähipiiristämme ja sukulaisistammekaan ei muuten edes tiedä, että olemme telkkarissa. Saa siis nähdä kuinka moni yllättyy ja millaista palautetta tulee lähipiiriltämme.

Lyhyesti sanottuna jännittää todella paljon, vaikka se taisi jo tulla tässä postauksessa ilmi. Mainosten telkkarissa pyörimiseen on tätä postausta kirjoittaessani enää maksimissaan pari viikkoa ja tällä hetkellä vahdinkin telkkaria kuin haukka ihan vain sen vuoksi, että huomaan ensimmäisten joukossa kunhan mainokset alkavat pyörimään.

Tarkempia ajatuksia kuvauksista ja muunmuassa siitä, miltä tuntui synnyttää tv-kamereidon kuvatessa tapahtumaa on tulossa myöhemmin kunhan jakso vain ensin tulee telkkarista.

Käythän tykkäämässä myös blogini Facebook-sivuista niin pysyt aina ajantasalla uusista päivityksistä.

Kommentit (3)

Arwen
2/3 | 

Olin todella katsovani mainoksesta, että olette mukana. Jaksoanne odotan mielenkiinnolla. (Positiivisesti ajateltuna)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

28-vuotias neljän pojan ja yhden tytön äiti kirjoittaa arjestaan ja ajatuksistaan. Perheeseen kuuluu 02/2010, 12/2011, 06/2013, 06/2015 syntyneet pojat ja 05/2017 syntynyt tyttö. Yhdellä lapsista on dysfasia ja yhdellä ylivilkkautta. Lisäksi perheeseen kuuluu yksi koira jonka kanssa harrastaminen on koko perheen yhteinen juttu.

Yhteyden minuun saa sähköpostitse: mhaavisto1@gmail.com

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
Sisältö jatkuu mainoksen alla