Joskus pitää olla hieman hullu toteuttaessaan haaveitaan ja nyt voin myöntää, että olen hieman hullu, mutta ei se haittaa! Kuun lopussa meille nimittäin kotiutuu uusi perheenjäsen jota olen etsinyt jo jonkin aikaa (pohdintaa täällä). Meille nimittäin kotiutuu pieni lagotto romagnolo-uros joka tulee olemaan nimeltään Elmo.

Uuden rodun, kasvattajan ja pentueen löysin vähän niinkuin sattumalta. Puhuin toiselle Viivin kummeista pentuhaaveistani ja hän alkoi puhumaan lagotosta rotuna. Tutustuin rotuun enemmän ja se kuulosti juuri meille sopivalta ja kun kaverini tuttavapiiristä löytyi vieläpä kasvattaja joka rotua kasvatti, pääsin tutustumaan rotuun. Ihan näin pian en uskonut asioiden sujuvan, mutta kun kerran kasvattajalle oli syntymässä sopivan oloinen pentue niin tartuin mahdollisuuteen.

Kun pennut syntyivät, pääsimme niitä katsomaan kun pennut olivat neliviikkoisia ja mitä ihanuuksia ne olivatkaan! Nyt vain odotellaan jännityksellä pennun kotiutumista ja toivotaan, että kaikki menee hyvin Elmon, sekä Windyn tutustuttamisessa. Melkein yhtä jännää tämä kun odottaa koiranpentua kuin raskausaikakin, onnekseni todella paljon helpompaa vain!

Käythän tykkäämässä myös blogini Facebook-sivuista niin pysyt aina ajantasalla uusista päivityksistä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

28-vuotias neljän pojan ja yhden tytön äiti kirjoittaa arjestaan ja ajatuksistaan. Perheeseen kuuluu 02/2010, 12/2011, 06/2013, 06/2015 syntyneet pojat ja 05/2017 syntynyt tyttö. Yhdellä lapsista on dysfasia ja yhdellä ylivilkkautta. Lisäksi perheeseen kuuluu yksi koira jonka kanssa harrastaminen on koko perheen yhteinen juttu.

Yhteyden minuun saa sähköpostitse: mhaavisto1@gmail.com

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
Sisältö jatkuu mainoksen alla