Blogi on ollut hiljainen jo jonkin aikaa ja nyt kun alkaa arjen aikataulut löytämään tasapainon niin olisi aika yrittää aktivoitua bloginkin suhteen. Olenkin nyt asettanut itselleni tavoitteet, että ellei blogi aktivoidu niin se tarkoittaa, ettei minulla vain ole aikaa ja sitten se on tämän blogin tarina siinä. Viimeinen yritys siis aktivoida itseni ja kovasti tahdon siis edelleen jatkaa blogia, joten toivotaan, että aika riittäisi.

Paljon on tässä hiljaisuuden aikana tapahtunut ja vaikka luulin jo aikaisemmin eläväni ruuhkavuosia niin nyt on olo, että nyt tämä on varmasti ruuhkavuosien aikaa. Itse siis tosiaan olen palannut kunnolla työelämään, Joni on hoitovapaalla (luojan kiitos onkin sillä muuten menisi arki mahdottomaksi), lapsilla on äärimmäisen paljon tukitoimia, sekä tutkimuksia, koiramme Windy sai juuri pennut (sijoittajan nimiin, eli pennut vain syntyivät ja kasvavat meillä, sekä lähtevät luovutusikäisinä), yritän kovasti etsiä kokopäiväistä ja vakituista työpaikkaa, Eemilin koululla on kovasti erilaisia tapahtumia ja rahan keruutapahtumia mm luokkaretkeä varten, lisäksi tietenkin vielä lasten vasut, vanhempanillat sekä kaikki mahdollinen lapsiperheiden arkeen kuuluva muu homma ja menot.

Lasten tutkimuksista ja tukitoimista voin kertoa sen verran, että Niilolla on edelleen puheterapia, foniatrian asiakkuus, sekä integroitu päiväkotiryhmä apunaan. Ensi viikolla Niilolla alkaa myös kouluvalmiustestit foniatrian psykologilla joissa katsotaan mitkä ovat Niilon kouluvalmiudet vuoden päästä alkavaa esikoulua ajatellen. Itselläni ei ole minkäänlaista huolta Niilon älyllisistä valmiuksista, mutta hieman jännittää puheenkehityksen viivästymän vaikutus kouluvalmiuteen.

Leevillä sen sijaan alkaa foniatrian asiakkuus toivottavasti pian, sinne olemme siis jonossa. Lisäksi Leevi käy puheterapiassa ja odotamme kommunikaatio-opettajan yhteydenottoa kommunikaatio-opetuksen alkua koskien.

Näiden lisäksi on vielä Veetillä on tutkimuksia sillä hänellä on hieman hankaluutta useammalla osa-alueella, mutta näistä ehkä myöhemmin lisää. Riippuen mihin suuntaan tutkimukset menevät sillä ennen mahdollista diagnoosia en koe mukavaksi avata asiaa sen enempää.

Tosiaan Windykin sai pentunsa sijoittajan nimiin ja tämän jälkeen sijoitussopimus purkautuu ja Windystä tulee vihdoin kokonaan meidän oma. Pentuja syntyi kolme kappaletta ja ne ovat valloittavia tapauksia. Ikää pennuilla on tänään jo kahdeksan päivää ja aika tuntuu menevän kamalaa vauhtia. Enää ei olekaan montaa viikkoa kun pennut lähtevät uusiin koteihinsa.

Lapset, varsinkin Niilo ovat aivan rakastuneita pentuihin ja saa nähdä tuleeko iso itku kun pennut lähtevät meiltä. Asiasta ollaan tottakai puhuttu jo etukäteen, ettei pennuista yksikään jää luoksemme, mutta siitä puhutaan varmasti vielä monesti. Toki mieli voi mieltä muuttua kun pennut kasvavat vielä vähän ja tekevät muutakin kuin syövät ja nukkuvat.

Tässä pieni kertaus tauon tapahtumista. Onko jotain mitä te lukijat haluaisitte kuulla? Onko täällä enää edes lukijoita seuraamassa elämäämme?

Kommentit (2)

Arwen
1/2 | 

Edelleen mielelläni lukisin kirjoituksiasi. :) Ja toivottavasti arjen keskellä löydät aikaa kirjoitella tänne blogiisi. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

28-vuotias neljän pojan ja yhden tytön äiti kirjoittaa arjestaan ja ajatuksistaan. Perheeseen kuuluu 02/2010, 12/2011, 06/2013, 06/2015 syntyneet pojat ja 05/2017 syntynyt tyttö. Yhdellä lapsista on dysfasia ja yhdellä ylivilkkautta. Lisäksi perheeseen kuuluu yksi koira jonka kanssa harrastaminen on koko perheen yhteinen juttu.

Yhteyden minuun saa sähköpostitse: mhaavisto1@gmail.com

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
Sisältö jatkuu mainoksen alla