Lukijoita on nyt lyhyen ajan sisään tullut suhteellisen paljon lisää joten ajattelin, että olisi vaihteen vuoksi aika "Kysy, niin minä vastaan" postaukselle. Voit siis kysyä mitä haluat tai vaikka esittää postaustoiveen niin minä vastaan kysymyksiin erillisenä postauksena, jos kysymyksiä ylipäänsä tulee enemmän kuin nolla tai yksi. Nyt on siis aika kun voit kysyä lähes mitä tahansa mikä mieltäsi askarruttaa.

Pidän kumminkin itselläni oikeuden olla vastaamatta asiattomiin, sekä liian henkilökohtaisiin kysymyksiin. Pidetään siis kysymykset asialinjalla.

Kysymyksiä otan vastaan noin viikon verran jonka jälkeen tosiaan kokoan vastauspostauksen. Nyt siis vain esittämään kysymyksiä!

Käythän tykkäämässä blogini Facebook-sivuista niin saat tiedon uusista postauksista ensimmäisten joukossa.

Kommentit (9)

Arwen
1/9 | 

Joitain kysymyksiä/postaus toiveita nousi mieleen:

Onko suurperheen äitinä oleminen vaikeaa/haasteellista?
Minkälaisista ruoista teillä pidetään.?
Mitä ruokaa teille ostetaan vkossa?-> Tästä vois tehdä vaikka 2 vkon vertailun, että mitä kaupasta kotiin tuodaan ja miten nämä on sitten hyödynnetty.

Olisi myös mukava lukea jonkinlaista ruokapäiväkirjaa, että mitä kaikkea teillä on mm vkon aikana syöty.

Jos johonkin edes vastaat niin olisi hienoa. :)

Kahden äiti
2/9 | 

Kun on monta poikaa, niin saavatko he iltaisin usein riehumiskohtauksia? Saako teillä tehdä temppurataa tai pomppia sängyllä? Miten rauhoittuvat? Itsellä vain kaksi poikaa, mutta välillä illat ihan mahdottomia!

Kirsi
3/9 | 

Kauanko olette olleet miehesi kanssa yhdessä  ja miten tapasitte? Haaveilitko jo nuorena suurperheestä?

Kahden äiti
4/9 | 

Kiinnostaisi arkipäiväpostaus. Eli mitä mihinkin kellon aikaan teette, mitä syötte, miten sujuvat lähdöt ja nukkumaanmenot, yhteiset leikit jne.

Vierailija
5/9 | 

Mistä haaveilet? Elätkö nyt unelmaasi? Jos, niin miten se näkyy arjessasi? Mikä parasta juuri nyt? Missä näet itsesi 7 vuoden päästä, kun pojat murrosikäisiä ja Viivi koululainen?

Vierailija
7/9 | 

Mitä teidän perheessä harrastetaan? Vanhemmat, lapset, koko perhe.. miten hengähdät/otat omaa aikaa?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

28-vuotias neljän pojan ja yhden tytön äiti kirjoittaa arjestaan ja ajatuksistaan. Perheeseen kuuluu 02/2010, 12/2011, 06/2013, 06/2015 syntyneet pojat ja 05/2017 syntynyt tyttö. Yhdellä lapsista on dysfasia ja yhdellä ylivilkkautta. Lisäksi perheeseen kuuluu yksi koira jonka kanssa harrastaminen on koko perheen yhteinen juttu.

Yhteyden minuun saa sähköpostitse: mhaavisto1@gmail.com

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
Sisältö jatkuu mainoksen alla