On jo jokunen tovi siitä kun viimeksi olen avannut edes tietokoneeni, saatika suonut yhtään ajatusta blogilleni. Olisi ehkä ollut kohteliasta ilmoittaa jotain tauosta, mutta ahdistus blogia kohtaan oli liian iso. Arvasin, että jaksomme tuleminen saisi blogilleni lisähuomiota, mutta en osannut ajatella, että kuinka paljon. Enkä myöskään arvannut kuinka paljon jaksosta ja blogista tulisi palautetta, sekä hyvää, että huonoa. Onnekseni pääsääntöisesti hyvää.

Kaipasin hetkellisesti taukoa blogistani ja minun piti miettiä uudemman kerran kokonaan haluanko edes jatkaa koko blogia. En halunnut tehdä hätiköityjä päätöksiä ja tauko venyi aika paljonkin suunniteltua pidemmäksi. Olen kumminkin kirjoittanut blogia jo vuodesta 2010 joten ihan helppoa kokonaan lopettaminen ei varmasti tule ikinä olemaan. Se olikin yksi syy miksi nytkin päädyin palaamaan kirjoittamisen pariin.

Nyt on kumminkinkin tauot taukoiltu ja häly blogini, sekä jakson ympärillä laantunut melko paljonkin joten into kirjoittamiseen on taas aivan uusi. Kysymyspostauksen vastaukset kokoan mahdollisimman pian ihan niinkuin lupasinkin ja aiheita olisi nyt kirjoitettavana vaikka kuinka paljon. Lasten kuvia tulen vähentämään todennäköisesti todella paljon.

Hieman on tapahtunut muutoksia arjessamme jotka vaikuttavat siihen, että tuskin kerkeän ihan koko ajan kaikesta kirjoittamaan sillä minä menin töihin ja mies jäi hoitovapaalle. Tästä kumminkin lisää omassa postauksessa.

Tätä ei nyt varsinaiseksi kuulumispostaukseksi voi kutsua sillä paljon on ollut kaikenlaista viime päivityksen jälkeen ja niinpä jos kokoaisin kaiken yhteen postaukseen niin se venyisi kilometrien mittaiseksi. Lyhyesti meille kuuluu kumminkin hyvää ja yritän aktivoitua blogin suhteen niin hyvin kuin arjelta kerkeän. En enää tiedä osaanko edes kirjoittaa blogia, mutta kokeillaan ja yritetään parhaani.

Onko teitä lukijoita enää yhtään kuulolla?

Kommentit (5)

Arwen
1/5 | 

Mietinkin että mihin hävisit kun mitään ei kuulunut pitkään aikaan. Mieluusti luen kuulumisianne jatkossakin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

28-vuotias neljän pojan ja yhden tytön äiti kirjoittaa arjestaan ja ajatuksistaan. Perheeseen kuuluu 02/2010, 12/2011, 06/2013, 06/2015 syntyneet pojat ja 05/2017 syntynyt tyttö. Yhdellä lapsista on dysfasia ja yhdellä ylivilkkautta. Lisäksi perheeseen kuuluu yksi koira jonka kanssa harrastaminen on koko perheen yhteinen juttu.

Yhteyden minuun saa sähköpostitse: mhaavisto1@gmail.com

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
Sisältö jatkuu mainoksen alla