Päästiin nyt kokeileen Villervallan canvashousut, eikä voi kun ihmetellä kokoja... Herra Vihreä oli neuvolassa 106cm ja risat, kuvassa punaiset canvashousut kokoa 116. Herra Keltainen keväällä mitattu 97 senttiseksi ja kuvassa housut kokoa 110! Onhan noissa vähän ruttua tuolleen suorana seisten, mutta toiminnassa kyllä huomasi, että eivät ole ainakaan isot!

Tässä sitten vähän makua siitä, millaista on saada poikia yhteiskuvaan... En ole ihan äsken edes yrittänyt kaikkia neljää saada samaan kuvaan...

Terkuin
Miima

Kommentit (17)

1/17 | 

Ihanat kuvat :D

Samaa mieltä olen kyllä housujen mitoituksesta. Melkein saa ostaa kokoa isommat, mitä muuten on käytössä. Mutta eivätkö istukin hyvin jalkaan ja pysyvät kumpparikiristyksen ansiosta hyvin jalassa?

2/17 | 

Teillä on helppoo kuvata, kun on vaan yksi liikkuva kohde ;D

Hyvin kyllä istuvat, ja saa kiristettyä sopivaksi, kun on nyt se kummari siellä :) Eiköhän näitä voi joskus lisääkin hommata ;)

3/17 | 

Joskus on vaikea saada tärähtämätön kuva yhdestäkin elohiirestä... eli ymmärrän kyllä, että useampaa on lähes mahdoton kuvata :D

Mä pistin kans lopulta pähkäilyn jälkeen tilaukseen mustat housut Skidistä, vaikkei ale ollutkaan vielä mikään mega siellä. Postarit olivat sentään ilmaiset. Koot näyttivät hupenevan, enkä uskaltanut jättää enää harkintaan. Ihan parhaat housut, jos alkusyksykin sattuisi olemaan kuiva, niin muita sitten ei tarvitakaan.

4/17 | 

Nii-in :D

Paikasta riippuen noilla postikuluilla voi olla aika isokin vaikutus kokonaishintaan, joten varmaan ihan hyvä diili ;)

5/17 | 

Hauskan näköinen kaksikko :)!
Mä just aamulla pesin pojan villervallan colleget 104cm ja totesin, et ne joutais jo pois kun lahkeet on lyhkäiset :/ Vyötärö on taas himpun löysä ilman vaippaa, mut pysyy ylhäällä kun nykii naruja. Solmia niitä ei voi, et pääsee itse vessaan.

6/17 | 

Meillä oli joskus niitä trikoohousuja, ja niissä taas oli kyllä pitkät lahkeet, että hassua miten vaihtelee! Ja esim tuolle 3veelle menee edelleen vallan mainiosti Villervallan shortsit kokoa 86 ;D Eli vyötäröllä on löysää, mut onneksi nykyään on canvashousuissa se säädettävä kuminauha!!

7/17 | 

Tai sit meillä on vaan pojalla yli-pitkät jalat :D Nimittäin Name it 98cm on kans jäänyt yllättäen lyhyeksi, ei muuten huomaa mut istuessa. Nehän on aika reiluja yleensä :D tutalla on kans hurjat vyötäröt, katsoin alesta shortseja nii olis mennyt 74cm :DD

8/17 | 

Joo, sama homma meillä! 3,5-vuotias metrin mittainen poika voi hyvin vielä pitää koon 86 shortseja, mutta 104 canvashousut on vähän naftit. :) Että yritä siinä sitten valita kokoja ja tilata sokkona netistä! :)

Ihanat pojat!

9/17 | 

titti, ei näilläkään ole lyhyimmästä päästä jalat ;)

*Laura*, niinpä arpapeliä on kokojen kanssa puljaaminen... onneksi joissain paikoissa on mittoja, mutta jotenkin nekin voi hämätä! Näissäkin katoin lahkeenmittaa, että liian isot on, mutta ei ne sit ollutkaan :O

10/17 | 

No onpas tosiaan kumma mitoitus! Hyvä tietää. Onko ko merkin paidat myös pientä kokoa?

Ihana parivaljakko :) Kahden (tai useamman) lapsen kuvaaminen on haasteellista. Pitäis joskus oikein tehdä kollaasi "yritykset", niitä (kun kuvassa on joku vain osittain tai ei ketään!) nimittäin ainakin meillä riittää ;)

11/17 | 

Ei ainakaan samalla lailla, Keltaiselle menee edelleen 98 kokoiset pitkähihaiset trikoopaidat, mutta 104 on myös sopiva. Ja Vihreän 104 kokoinen t-paita on suorastaan reilu, että vaihtelua on niissäkin..

Juu, kyllä tulee näitäkin kuvia, että yhdeltä näkyy otsa ja toiselta korva ja keskellä kuvaa joku sumea käsi... :D

12/17 | 

Ai, canvashousuissa on kumpparikiristys nykyisin. Mulla on mennyt ihan ohi koko juttu, kun olen jotenkin ajatellut etten enää noita canvashousuja olisi ostelemassa (parin viime vuoden pettymysten jälkeen, kun housut on tilattu kokoja arpoen :). Hyvä homma - on sitten helpompi saada sopimaan hoikkeliinille. Mutta koko saa tosiaan olla reilusti suurempi kuin normisti...

13/17 | 

On joo, keväällä taisi tulla noihinkin toi nappi-kuminauha, pystyy meidänkin kukkakepit pitämään ;) Mutta koko saa tosiaan olla reilunpuoleinen...

14/17 | 

Ihanan pirteitä!

Meillä on sellaiset "vanhanajan" kumpparikiristämättömät Villervallan canvashousut ja ne on kokoa 98 ja edelleen soppelit 100,4-pituiselle pojalle. Hyvä tietää, että nyt koot meneekin noin!

16/17 | 

No nyt laskivat Skidissäkin kaikki Villervallat -30%:iin... Plaah! Mutta toisaalta mustista ei ollut sitten enää kokoja jäljellä, joten ei pidä ajatella enää koko asiaa vaan olla tyytyväinen, että ehti ajoissa :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla