Harvassa on t-paitakelit olleet tänä kesänä... Tällä viikolla kuitenkin ainakin yhtenä päivänä oli ihan oikea kesä ja lämmin. Seuraavana päivänä taisikin sataa vuorokauden aikana enemmän kuin yleensä yhdessä kuussa yhteensä. Suomen kesä... Meidän kesä-suosikki-tekeminen on liikennepuisto, jonne ajaa meiltä pyörällä alle 10 minuuttiin. Polkuautoilu on joka viikkoista puuhaa, parhaimmillaan joka päiväistä. Elokuussa autotalli menee lukkoon, joten autoilusta pitää ottaa kaikki irti kesäkautena! Liikennepuiston yhteydessä on myös junapuisto, joten aika kuluu kivasti tuolla! Tällä hetkellä odotellaan kovasti kesän reissuja, joita onkin useampi tiedossa.

Minkäslaisia kesäpuuhia teillä on?

Terkuin
Miima

Kommentit (6)

1/6 | 

Hyvin satunnaiset teepparihetket on meilläkin olleet ja kesäloma melkein puolessa välissä :/ No, eipä ole ollut huono omatunto rötvätä niinä muutamina päivinä, mitä ollaan paikallamme pysytty :D

Meidän lempitouhut on kans yksinkertaisia ja helposti toteutettavia pikkutekemisiä. Liikennepuistossa vois kans poiketa, vaikka sinne ei kyllä ihan suoraa bussilinjaa tästä menekään. Meidän hovikuski, kun menee jo töihin ens viikolla.

2/6 | 

Ei ole nyt ollenkaan sellainen ulkona-ramppaamis-kesä mitä normaalisti, että muksut hyppää ulkona yhtenään kun ei tarvitse pukea mitään ekstraa. Nyt yleensä ulosmeno on vaatinut jonkinlaisia varustuksia :/ Eikä terassiakaan ole tarvinnut laittaa kesäkuntoon (eikä aurinkopurje varmaan edes pysyisi tuossa, koko kesän on tuullut hurjasti!). Meillä on onneksi liikennepuisto tuossa ihan lähellä niin ei kuskia tarvitasiihen :) Toivotaan että kesäkelejä tulisi vielä teidän lomaanne lämmittämään! :)

3/6 | 

Ihania kesäisiä kuvia kesäpojista! Kateellisena taas katson, että voikun meidänkin pojat suostuisivat pitämään noita upeita Metsolan lätsiä, mutta ei...Tuo liikennepuisto polkuautoineen on kyllä ihan mahtava ja tosi kiva, että sijaitsee ihan teidän lähellä.

Joo ei ole paljon t-paitakelejä näkynyt, saati sitten helteitä hihattomille. Ihanat Molon hihattomat (kuten monet kivat t-paidatkin) odottavat lipastoissa edelleen käyttäjiään, lyhyttä hihaa on sentään saatu käyttää sisätiloissa.

Joku lööppi lupasi lämpöaaltoa...?

4/6 | 

Lätsät on suosikkeja, vaikka vähän huonot tunkea kypärän sisään :D Liikennepuisto on kyllä just hyvä! Helteisenä kesänä se on vähän liiankin hikistä puuhaa, kun sillä paikalla ei ole varjoa yhtään, mutta nyt ei ainakaan läkähtyminen ole vaivannut :D Pitää hakea se hopeareunus aina jostain...

Ihan hyvä ettei ole tullut ostettua yhtään kesävaatteita, menisivät ihan hukkaan tuolla kaapissa!

5/6 | 

Sisällä neljän seinän sisällä :D Kun ei kohta kumppareissa varret riitä niin pitää varmaan vene vetää oven eteen :D :D Siis satanut ihan järkyttävästi eli ei paljon ulkona innosta olla, vaikka normaalisti mennään säässä kuin säässä :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla