Kiitos Metsola, että olette ottaneet vakavasti kiukutteluni perhoshihoista ja muista hurpuloista! Keltaista pilkkua löytyy siis nyt unisex-malleissa :) Saatoin käyttää väsähtäneeseen mielentilaani pientä shoppailu-terapiaa...

Oletteko te alttiita lohtushoppailulle?? :D

Terkuin
Miima

Kommentit (18)

2/18 | 

Niinpä, tosi kiva että tekivät unisex-mallia myös - tää kuosi sopii minusta ihan yhtä lailla pojallekin!! :)

3/18 | 

Tuo on mun mielestä vieläkin sellainen kuosi joka pomppii silmissä migreenin yllättäessä eli en uskalla meille hankkia :D. Toki en ole nähnyt livenä mutta muutkin pienehköt kuviot pomppii.

Tuo keltapohjainen kyllä varmaan olis noista näköystävällisin mutta ei edelleenkään oikein meidän tytön väri joten mun ei onneks tarvii hankkia näitä :D. Mutta kiva kun teille tuli sopivia! Jee! Iloitsen sun kanssa ja odotan raporttia että pomppiiko sun silmissä ;D.

4/18 | 

Ehkä sun on parempi skipata kaikki vähääkään epäilyttävät kuosit! En ole havainnut että mikään kuosi olis tähän mennessä pomppinut silmissä (paitsi hyppivän lapsen päällä) ;) Mutta ihanaa että tuli unisexiä myös!

7/18 | 

Hienoa, että narinat on kuultu! :D Mä täällä enttententtaan, että pitäisikö hankkia Metsolan lierihattu tytölle kesäksi vaiko eikö. Muulle Metsolalle ei nyt olisi mitään akuuttia tarvetta ja suoraan sanottuna harkitsen taas vakavasti L-E:n ehdottamaa ostolakkoa toukokuun varalle.

8/18 | 

Lohtushoppailua tulee harrastettua - joskus se auttaa, joskus ei... ;)

Ihailin tänään sellaista Metsolan oranssi-valkoraitaista paitaa... Mutta ehkä me ei tarvita. Yritän kovasti vältellä ostoksia ensimmäiseen palkkapäivään asti... :)

9/18 | 

Niinpä :D No lienee toiveajattelua, että minun narinoita lukisivat, mutta huippua, että kuitenkin tajusivat tehä myös unisex-malleja ;) Mä haluisin pojille lätsät kirkkaammissa väreissä... mutta josko katselisi saisiko alesta vaikka ;)

10/18 | 

Mulla on ale-listalla se oranssi-valkoinen, kuten myös vihreä-valkoinen raitapaita :) Vain harvoja ja valittuja raskin normaalihinnalla kotiuttaa ;)

11/18 | 

olen altis lohtushoppailulle, mut nyt on tullu harrastettua liikaa tarveshoppailua niin lohdulle ei ole sijaa.
ihanat pilkut!

12/18 | 

Hih, lohtushoppailu (ja kaikki muukin shoppailu) on ok, kunhan tietää rajansa ;D Ihana piristys tuo keltainen pilkku :) Mulla on nyt ihan selkeä villitys Metsola (paita) + Nova star (housut) = toimii ;)

13/18 | 

Kaikki tekosyyt kelpaa shoppailulle =)...myös mainitsemasi lohtushoppailu...yritän täälläniiiiiiin pitää pääni etten tilais vielä näitä keltapilkkupaitoja....ensi kuussa vasta...ja tuikkaa tkee...ja nyt jopa lohtushoppailu tekosyynä kuulostaa houkuttelevalta....mitähän sitä keksisi että saisi luvan tehdä sitä...riittääkö huono päivä...vaikka noin niin kuin teoreettisesti...että mulla niinkuin vois olla huono päivä tai että se saattaa niin kuin tulla jos en käy näitä puseroita klikkaamassa ostoskoriin...huh...

15/18 | 

meillä on pojalle keltainen, viime kesän lätsä, ja nyt tekisi mieli hankkia toisessa värissä uusi. Vaikka entinenkin mahtuu... Oli muuten kesän käytetyin hattu, tai oikeastaan ainoa, minkä itse valitsin pojan päähän aina.

16/18 | 

Meillä on pojilla vielä vanhempaa mallistoa, sellaiset oliiviin taittava vihreä ja sinapinkeltainen - tietty vähän kirkkaammat värit olis enemmän mun mieleen, mutta nämäkin on hyvin palvelleet ja lapset tykkää :)

17/18 | 

Voi miten ihanat! Isommalle taidan ostaa teepparin, häneltä on mennyt iso läjä t-paitoja pieneksi.

Yritän välttää lohtushoppailua, kun eihän se oikeasti mitään lohtua tuo, mutta en kovin usein onnistu.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla