Ever after high -arvonnan voittaja on arvottu ja numerogeneraattorinvalinta oli tällä kertaa

Onnittelut voittajalle, laitan viestiä! Kiitokset kaikille osallistujille :)

Ja nyt haluaisin tietää, miten treenit sujuu treenihaasteen vastaanottaneilla! Oletan, että lihakset on kipeenä, mutta mieli virkeenä eikä ole mieleenkään tullut luovuttaa, eihän??? Mitenkäs usein haluatte että huutelen teidän perään? Vai pitäkö laittaa joku oma treeniblogi pystyyn? :D Ja koskaanhan ei ole liian myöhäistä ruveta liikumaan, joten lähtekää vaan muutkin mukaan treenailemaan! Ite aion jatkaa jollain muulla Jillianin treenillä kun olen tämän saanut läpi!

Terkuin
Miima

Kommentit (8)

1/8 | 

No enhän mä ehtinyt vielä edes aloittaa kun iski tää tauti takavasemmalta :/. Että sitä toipumista odotellessa ja sitten aloitan hurjalla innolla (tietysti vasta kun olen kunnolla toipunut).

2/8 | 

Treeniblogi saa täältä kyllä kannatusta :) Tänään oli kolmas kerta kun tein tuon ykkösosan, kauhean nopeasti meni, tekeminen ei kyllä ole helpottunut vielä yhtään. Mutta kyllä siitä tulee koko päiväksi tosi hyvä olo :) Lihakset oli kyllä todellakin kipeät tänään aamulla mutta on nyt päivän mittaan helpottanut ja luulenpa ettei enää huomenaamulla ole niin paha kuin tänään.

4/8 | 

No nyt kun tuota hetken mietin, niin voisin tosiaan jonkun yksinkertaisen treeniblogin laittaakin, kun aion tän jälkeen tosiaan jatkaa jollain toisella Jillianin treenillä! :)

Kyllä se siitä alkaa ihan pian helpottua, ja jaksat paremmin ja paremmin (ja sit kun se menee helposti niin level vaihtuu ja o-ou ;D). Minusta sellainen ihan kevyt kävely auttoi niihin alkupäivien lihaskipuihin, ja hyvä venyttely treenin jälkeen, se videon venyttelyosuus on ainakin mulle liian lyhykäinen.

7/8 | 

Kun pääsisi edes siihen puolikuntoon - tämän aamun kuntoa ei tunnu olevan ollenkaan :/. Oi tukiverkosto - missä olet?

8/8 | 

No voihan :( Jaksuja sinne ja telkkaria voi käyttää lapsenvahtina hätätilanteessa! Toivottavasti jelppaa pian!!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla