Ei pitäis mennä googlettelemaan mitään... etsiessäni Keltaiselle kangaskenkiä törmäsin Pikkujaloissa näihin Petit by Sophie Schnoor tähtikenkiin. Voi rähmä! Ai-van su-loi-set! (huomaatteko, osaan tavuttaa!)

Noi olis just kivat kesäksi ja helpot sujauttaa jalkaan. Mutta että kangaskengästä yli 50e :/ Voi rähmä tosiaan!

Jostain Tanskasta löytyi vihreänäkin! Jos olisi punaisena, niin hetkellinen mielenhäiriö olisi jo aika lähellä ;D

Olisko kellään heittää kangaskenkä-vinkkejä vähän halvemmassa hintaluokassa? Ei sinisiä *toim. huom.* ;)

Terkuin
Miima

Hei voisitteko vähän potkia persuksiin - oon nyt ihan aloitekyvytön ja unelias ihan kaikessa... olisko kuuluisa kevätväsymys?? Monta postaustakin olisi ajatuksissa, mutta se kuvaaminen ja kuvien pienentäminen jajaja... kroohpyyh

Kommentit (26)

1/26 | 

Ihanat kengät juu... ja kiva hinta... Eivät kuitenkaan näytä kangaskenkiä kummoisemmilta että kyllä tuollaiset vähän halvemmalla toivoisi saavansa :D. Onneksi ei ollut punaisena ;).

Olen yrittänyt pitää silmäni auki että josko törmäisin siihen teille täydelliseen pariin mutta eipä ole tullut vastaan (vielä).

Niin ja lopuun vielä *potkis*.

2/26 | 

Joo, kangaskenkien hinta voisi mieluusti alkaa kakkosella (tai vähempikin kelpais :D)... kun se kuitenkin on vaan kangasta!!! Ei ole minunkaan silmään nyt sattunut mitään sopivaa - onneksi kesään on vielä vähän aikaa...

kiits potkiskelusta :)

3/26 | 

Ihanat! Ja tosiaan hurjan kalliit! :D
Kannattaa käydä läpi kaikki nää ns. ketju-liikkeet. Mä löysin pojalle viime keväänä KappAhlista kivat tähtikengät joissa oli velcro-kiinnitys, tosin taisivat olla tummansiniset. ;) Jos esim. siellä olis tänä keväänä jotain samantyylistä?

4/26 | 

Joo, muistankin joskus Kappahlissa nähneeni tähtikenkiä - toivotaan että niille tulis nyt niitä punaisina ;D

5/26 | 

Minkäs kokoista kenkää nyt sentilleen haetaan? Meidän pikkutyypin jalkahan on 15,8cm noin suunnilleen (no okei, just nyt millin tarkasti) että heittääkö tuosta paljon?

Anonyymi
7/26 | 

Mulla on itsellä crocsin ja nyt ajattelin tilata lapselle myös. Ne on ihan parhaat. Niin kevyet, että tuntuu kuin jalassa ei olisi mitään. Tosin niitä ei ole noita hemaisevan tähtikuvioisia, mutta meillä taas sellanen kaksivärisyys iski paremmin, kun vaihtoehtoja esittelin.

Anonyymi
9/26 | 

Missähän muualla, kuin stockmannilla myydään Cienta-merkkisiä kangaskenkiä... Teillä kun ei taida stokka olla kovin tavoitettavissa ja heidän verkkokaupasta harvoin saa läheskään sitä mitä kaupasta. No siis se merkki on edullinen ja hyvä kangaskenkämerkki. On ollut esim. farkku-kangaskenkiä. Ja eri malleja löytyy. En tosiaan tiedä missä muualla niitä ois hyvä valikoima kuin stokkalla. Jotain sinisiä on ollu prismassakin.

-T-

15/26 | 

Cientan kenkiä myy myös Halonen. Bodenilla on vastaavia ollut mutta nyt ei ainakaan pikavilkaisu tuottanut tulosta. Tytöllä on nimityäin ollut tuollaiset punaiset mutta vielä kivemmat eli sen näköiset että on nauhat irti, juu nou :)

16/26 | 

Ai sii :D Ei taida Halosta olla kulmilla sen paremmin - oliskohan Carlsonilla (onko niillä jotain tekemistä keskenään??)

Anonyymi
19/26 | 

Niitä cientan kenkiä suosittelen etsimään. Jos nimittäin löytyy kiva malli oikeassa värissä, hinta ei ole päätähuimaava (en muista tarkkaan, mutta edullinen). Ne olivat lisäksi kestävät. Yhtenä kesänä ne oli pojan lempparikengät ja käytössä melkein päivittäin koko kesän ja menivät vielä seuraavalle käyttäjälle kiertoon. Ja outo yksityiskohta niissä oli ainakin silloin: Pohja tuoksui mansikalle tms.... Tuoksu valtasi koko eteisen kun kengät oli uudet. Pikkuhiljaa vähän laimeni muttei kadonnut koko kesänä. hih.

-T-

20/26 | 

Joo, niin mä muistelen että edulliset kengät on - onhan niitä blogeissa näkynyt viime kesänäkin :) Pitää käydä etsimässä sieltä Carlsonilta, kun joskus pääsee käymään!

22/26 | 

Vihreällähän onkin Molon varrelliset tähtitennarit jostain tosi hyvästä alesta :) Hitsi että ne slip-malliset näytti sinisiltä :(

Anonyymi
23/26 | 

...niin mulla on punaiset ja sini-punaiset crocsit.Ei ne ole siniset:)
Mutta tosiaan, ei myös edullisimmat..mutta niin ihanat jalassa...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla