Meillä oli kivat rippujuhlat tosiaan. Puolet juhlaväestä latas Pokemon Gon ja jahtasi  Pokemoneja pitkin pihamaata. Eka meinasin, että en kai mä nyt sentään, mutta menin sitten perästä kuitenkin. Siitä tuli sitten nopeasti koko perheen yhteinen juttu. Se on kyllä hirveen kätevä systeemi! Jos koitat saada lapset lenkille ihan muuten vaan, niin saat kuunnella kaikennäköistä venkoilua, mutta jos viattomasti tiedustelet olisiko Pokemon-kävelylle lähtijöitä, niin kyllä on porukka pihalla ennen kuin kerkeet aplikaation avata!

Mutta saako niitä ötököitä jahdata silloinkin kun lapset ei ole kotona? No mä olen kyllä ihan pokkana käynyt (pokemon)iltakävelyllä ilman lapsiakin, heh. Ja työmatkalla pidän Pokemonin auki, että saan kilometrejä kerättyä, että munat kuoriutuu! Siis pitäähän mun pysyä lasten perässä, kun ne kuitenkin pelaa ja etenee kun ovat isällään!!! Se on aika siistiä, kun saa salin valloitettua perheyritykseksi! Ja tälleen olen taas saanut itseänikin vähän aktivoitua liikkumaan - se motivaatio kun oli taas hukassa, niin ihan loistavaa jos jollain saa ittensä huijattua ylös sohvalta!

Suosittelen kaikille vanhemmille - kun pelaatte tota yhdessä, niin pääsette sisään siihen mitä lapsenne puuhaa! Kovin pitkäikäinen innostus tuo ei kyllä varmaan Suomen oloissa ole - itseäni en ainakaan näe pakkasessa pojottamassa paljain sormin näpyttelemässä puhelinta, joka hyytyy hetkessä...

Joko teillä jahdataan?

Terkuin

Miima

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla