Ei, meillä ei ole yrjötautia, vaan otsikointi viittaa... noh, tähän hirvitykseen

Meillä oli kaksi pyöränistuinta - tämä ja vähän asiallisempi. Ja mitä oli ex mennyt tekemään? Laittanut eteenpäin sen edes pikkuhiukkasen järkevämmän näköisen laitoksen ihan kyselemättä, että sattuisiko oma lapsi tarvitsemaan kenties vielä. Inhosin tätä jo silloin reilu 10v sitten, eivätkä tunteeni ole muuttuneet... Sen verran myönnän olevani pinnallinen, että ällöttää kahlita tätä hirvitystä uuteen kauniiseen pyörääni (joka ei ole vielä kotona)! Mutta ei ole kyllä mitään järkeä hankkia uuttakaan kun käyttöä on vain tämä lukuvuosi, jos sitäkään...

Yööööh!!!!

Terkuin
Miima

Kommentit (17)

1/17 | 

Mutta tuohan on jo kai retroa:) , mutta onkohan tuo muovikaan enää kovin kestävässä kunnossa ? Osaisikohan lapsi istua kyydissä ilman istuinta vai onkohan se sallittua enää nykyään tai sitten uusi istuin esim. Biltemasta, maksaa hieman alle 30 € muistaakseni. Meillä äsken 4-v täyttänyt ei enää keväällä mahtunut pituuden puolesta istuimeen tai vyöt eivät yltäneet enää kiinni vaikka pisin säätö olisi jaloille riittänyt. Pituutta nyt jotain 110 cm kai.

2/17 | 

Onhan se retroa, mutta pyörän kanssa niiiiiin eri retroa että ei voi ollakaan! :D En mä usko että muovi on mikskään mennyt, ja vyötkin varmasti riittää laiheliinille, jos vaan jalat jotenkin saadaan kyytiin. Pitää vähän varmaan mallailla, en tullut tietty ajatelleeksi että mahtuukos se lapsi siihen :D Oliskohan tuollainen Bilteman halpis yhtään miellyttävämmän näköinen, pitää tutkia, ehkä mä tuollaisen rahan voisin investoida...

3/17 | 

Hei kiitos vinkistä, kyllä mä NIIIIIIN lähen Biltemaan kun vaan joku mut sinne vie!!!!!!!!!! Se on musta, se on halpa ja mä ostan sen!!!!!!!

5/17 | 

No...onhan tuo kieltämättä aika hurja, mutta...onhan se kuitenkin keltainen! ;)

Oikeasti: käytettyjä pyöränistuimia saa edullisesti, jos et sinne Biltemaan pääse. Vai onko teillä päin kirppareita? Netin kautta?

6/17 | 

Toi on niin karmee, että heitän sillä vaikka vesilintua (no ei, se olisi eläinrääkkläystä sekä vesistön sotkemista, eli vaikka sitten roskikseen)! En tiennyt että uusiakin (ja mustana) saa alle 30e, joten kyllä mä sen verran voin investoida ettei tarvi yökkäillä ;)

7/17 | 

Kyllä mä vielä pääsen sinne Biltemaan, kunhan mummo ja ukki palailevat kuukauden veneilyltään - saavat postilaatikon tyhjennyksestä ja kukkien kastelusta kiittää mua ostosreissulla ;)

8/17 | 

Citymarketeillakin on kaikki pyörän turvaistuimet nyt -30% 10.8. asti että olisko sielläkin halvimmat nyt sitten jotain 30 luokkaa... Eli ostat uuden ja laitat laskun exälle ;).

Ja siis kyllähän se niin on että kovin vanhoja pyörän turvaistuimia ei edes suositella käytettäväksi ja missään tapauksessa spraymaalilla ei saa maalata niin kuin Kati ehdotti, se heikentää ominaisuuksia entisestään (ja toki se maalikin maksaa).

9/17 | 

Yritin etsiä Cittarin netistä istuimia mutta en löytänyt :O No toi Bilteman on ainakin musta ja kelpaisi oikein hyvin! Ehkäpä uudessa vara parempi, kaikin puolin tässä tapauksessa ;)

14/17 | 

onpa "ihana" istuin.. :) minimanissakin oon joskus nähnyt istuimia noin kolmella kympillä tai saatto se kyllä maksaa 35eur..

Anonyymi
15/17 | 

Et sä varmaan kauaa enää pysty kuskaamaan. Eikös kuskattava oo 4v. tai sinnepäin... Mutta uuden hankinta kolmellakympillä on varmaan järkevää nyt. Onhan toi karmee kaikin puolin.

17/17 | 

Lähinnä nyt syksyllä olisi käyttöä - ehkä keväällä jo on pienimmälläkin enemmän järkeä tullut päähän liikennekäyttäytymisessä että uskallettais kaikki olla omilla pyörillä liikenteessä :D Mut 30e voin laittaa vaikka oliskin vain tälle syksylle, ei se niin iso raha ole.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla