Poolot - nuo mielipiteitä jakavat vaatekappaleet ovat taas rantautuneet vaatekauppojen rekeille. Mulle tämä muotioikku sopii oikein hyvin, viluinen kun olen. Niska ja kaula ovat mulla erityisen herkkiä vedolle ja kylmälle, joten poolokauluksen lisälämmitys on erittäin tervetullutta. Olenkin ostanut loppuvuodesta H&M:ltä useammankin poolokauluksisen neuleen. 100% merinovillainen poolo on ihana lämmittäjä talveen (ja on muuten sileä, eikä yhtään kutittava), joten huippu löytö. Yksinäänhän toi on aika basic, joten joku liivi on mukava lisä asuun. Tekoturkisliivi on muuten kanssa lisälämmittäjä (mutta vähän hankala tyköistuvien ulkotakkien kanssa...)!

Pitkä neule on vain osin villaa, mutta hyvä että on edes vähän. Neule on ohut, ja kuultaahan tuo hieman läpi, mutta olen käyttänyt sitä mekkona ilman sen kummempia välikerroksia. Alle voisi pukea pitkän mustan topin, jos siltä tuntuisi.

Käytätkö pooloja, vai onko ne ihan kauheita?

Terkuin

Miima

Kommentit (4)

Vahteristonemäntä / Toivottoma...
1/4 | 

Mulle kans! Toinen vilukissa ja sitäkin enemmän herkkäniskainen ilmoittautuu :)

Kivan näköisiä puseroita ja tosi hyviä valokuvia. Tuo hymykuva on tosi hieno!!!

Tänä talvena olen nautiskellut merinotuubin tuomasta turvasta niskalleni ja lisää tekisi mieli tuota materiaalia. Täytyykin tarkistaa, onko noita vielä jossain jäljellä. Pooloja käytin aikanaan paljonkin, mutta nyttemmin se on jäänyt. Mun koulussa on tosi kylmä, joten mielelläni hankkisin korkeakauluksellisia villaisia lämmittäjiä, ettei tarvitsisi istua joka päivä fleecetakki päällä.

Toi pitkä neule sopisi paremmin mun pitkälle selälle, mutta peruspooloa voisin käyttää ihanan lämpimänä "aluspaitana".

Kiitos muuten ystäväkirjahaasteesta. Yritän ehtiä vastailemaan :)

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Kiitos :) Villaiset versiot pooloista on kyllä ihan huippuja tälleen talvella! Ainakin tuota pitkää neuletta on hajakokoja nettikaupassa (paitsi toi tummanharmaa on loppuunmyyty)

http://www.hm.com/fi/product/20639?article=20639-C&cm_vc=SEARCH#article=...

Mä ostin kans sellaisen merinovillaisen buffan, lähinnä ulkoilu/laskettelutarkoitukseen. Sitten mulla on monenlaisia merinovillahuiveja, ja muitakin huiveja. Olen jo uskonut sen, että ei kannata ilman huivia olla liikenteessä - kylminä kesinäkin saa huivi olla tiukasti kaulassa, tai saa päänsäryn tai hartiat jumittaa tai ääni käheytyy tms! Hrr, pukeuduhan kunnolla kouluun, inhottavaa jos joutuu olemaan kylmissä tiloissa koko päivän!

Toivottavasti kerkeet jossain vaiheessa haasteen pariin! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla