Villervallalta on ilmestynyt taas uusia - onko tämä nyt sitten joulumallistoa? Aika kivoja nuo omput - onneksi me ei tarvita yhtään vaatetta nyt!! :D

Nämä juhlapaidat sopisivat hyvin joulun juhlintaan - minua ainakin pienille miellyttäisivät enemmän tällaiset pehmeät trikoopaidat kuin perus-kauluspaidat!

Myynnissä Villervalla.se ja Skidi

Terkuin
Miima

Kommentit (14)

1/14 | 

Omput on hauskat, joskin taitaa olla meille vähän liian retrohekisiä:)Nuo trikoovarsiot siisteistä paidoista saisi meillä ainakin kannatusta, vielä kun niihin saisi ne kaulukset;)

2/14 | 

No nyt ei kyllä kolahda yhtään.. Viime vuonna valkopohjainen tähtikuosi oli tosi mieluinen ja tilaus Ruotsiin lähti samantien. Nyt pitää odotella vielä popin ja Tutan joulukuosit!

6/14 | 

Mä en niitä kauluksia kaipaa, kelpaisivat ihan noin, mutta joulun vaatetuksesta ei ole vielä mitään tietoa... :D Pienimmällä taitais olla Metsolan jouluhaalari, mutta kun ne on nyt pari joulua ollut silleen molemmilla pienillä, ja nyt ei ole kuin toiselle, niin olisko jo aika vaihtaa johonkin muuhun...

9/14 | 

Kannattaisi varmaan kysyä Skidiltä onnistuisiko? Kai sen ykkösluokassa pitäisi tulla, jos huomenna lähettäisivät :)

Anonyymi
11/14 | 

Meijän poika on ollu kävelevä villervalla mainos ja taitaapa nuo omputkin meille tulla : )
Niin kauan kun pystyn päättämään (eli siihen asti kun poika alkaa itse vaatia) välttelen liekit, carsit ja spidermanit. Poika on nyt 2v 8kk ja käyttää 104/110 vaatetta -> tän kokoluokan vaatteet on jo kiitettävästi "liekitetty" mutta mm.villervallaan voi luottaa : )
-Sini-
ps.sama kokemus ulkohanskoista kun sulla edellisessä postauksessa, reimat on meillä kovassa käytössä. Rasavilit on jääneet laatikon pohjalle. Isosisko valitti että niissä ei voi leikkiä. Olisko vähän hankalan malliset meijän lapsille joilla on sirot, hoikat kädet mutta pitkät sormet..? Varmaan hyvät hanskat lapselle joka on tehty eri muotilla.

12/14 | 

Joo, mä kans kierrän nuo liekit ja hahmot, kuten myös siniset ja tympeän tummat vaatteet, joita poikien osastolla paljon näkee. Iloisille pienille pojille väriä!! :)
Minusta se Rasavilin malli on vk-rukkasena ihan tosi huono, kun vuori on irti ja hanska niin levee - miten se kellään voi pysyä paikoillaan? Ei meilläkään tosiaan lapset halua niitä käsiinsä. Mutta talvirukkasena tuo malli siis toimii, sinne saa hyvin lapasen alle, eikä se topattu vuori sieltä mihinkään karkaile.

13/14 | 

Tuohon omppukuosiin tykästyysitä enemmän, mitä enemmän sitä tuijottaa :D Kätsyjä nuo siistit paidat ja varmasti siistissä menossa lapsen päällä mukavampi kuin kauluspaita.

14/14 | 

On se kyllä jotenkin kiva! Ja tuollaiset pehmoiset juhlapaidat tosiaan meille kyllä kelpais - jos vaan tietäisin siitä joulun pukeutumisesta muuten... ;D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla