Tämänkertaiselle lumipeitteelle nimittäin. Illaksi lupaa vesisateita, murrr! Miksei nää lumet voi jäädä maahan????? Monta kertaa jo satanut tällaisen lupaavan alun, vain sulaakseen heti kohta pois. Lopen kyllästynyt... Pitää lähteä takas ulos nauttimaan näistä viimeisistä hetkistä!

Terkuin
Miima

Juu en edelleenkään osaa säädellä kameraani... mut minusta toi kuva näyttää hienolta, vaikka onkin kuin keskiyön aurinko :D

Kommentit (18)

1/18 | 

OOOOO, ihania kuvia. Täällä ei ole lunta hipun hippua. Eilen aamulla pojat oli onnessaan kun "pakkanen on maassa"...lunta saadaan odotella kai vielä tovi. Harmi, sitä ehti jo niin tottua niihin lumisiin talviin että oiekin nyt ottaa päähän tämä mustuus.

Teilläkin on "orange gang"...meillä samat ja just et vanhimmalla Ticksu ja nuorimalla MK

2/18 | 

Kiitos :) Kyllä lumettomuus ottaa päähän, ja se, että lupaava lumikerron sulaa pois! Ärsy!

Meillä toi pienimmän haalari on punainen, hyvin erottuu sekin tuolla :)

3/18 | 

Joo-o! Sais kyllä tulla pysyvä lumi ja ihan kunnolla ja pian! Meillä ei edes ole ollut noin paljoa kuin teillä, jäätiin sadealueiden väliin varmaankin.

Mäkin katoin että onpas samanväriset haalarit kuvissa vaikka tiesin sen Molon punaiseksi :D.

Oli tarkoitus mennä ulos mutta nuhainen lapseni laittoikin jarrut päälle ja ilmoitti että "EN LÄHDE"... Hmm, no paranneellaan ja huilitaan sitten ihan vaan sisätiloissa.

5/18 | 

Oi, näytti ihan oranssilta. Mä löysin huutiksesta vanhanmallin haalarin oranssina. Toi tän talven oli niiin persikkainen...

7/18 | 

Lumi olisi ihanaa. Tulisipa,pian meillekin. Tänään tosin nautin auringosta, istuin 45 min lentokentän edessä Marokossa. Ensimmäistä kertaa pitkään aikaan tunsin oloni pirteäksi. Kyllä sillä valon määrällä on merkitystä. Ja mä oon niin kyllästynyt kuraan!

9/18 | 

Kyllä, pysyvä, heti!!!! Vesisade jäi onneksi lyhyeksi, joten lunta on vielä maassa, saapa nähdä säilyykö huomiseen vai ei...
Ei aina tarvi mennä ulos, varsinkaan toipilaana :)

12/18 | 

Lumi kyllä olisi ihanaa, kun tulisi jäädäkseen! Vau, aurinkoa ja lämpöä - kai varastoit sitä nyt vähäksi aikaa? ;)

17/18 | 

Vielä on lunta maassa, saapa nähdä sinnitteleekö jonkinlainen valkoinen kerros huomisen nollakelin yli, kun perjantaille lupaa jo ihan kunnolla pakkasta!
Mä kyllä iloitsen sekä haalareista että pulkista, silleen piristävät päivää! :) Kiitos!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla