The halpa väliaikaisratkaisu x 6

The vinkumisen loppu 

The jäi niitä sentään vähän

Näin meillä. Mites teillä?

Terkuin
Miima

Kommentit (10)

1/10 | 

Pirtsakat tuolit!

Melkoinen joulumeininki jo päällä teillä! Täällä on toivuttu loppuviikon oksutaudista ja selvitty ainakin vielä ilman lisäuhreja. Mitään seinien päälle kaatumista kummempaa ei ole koettu tänä viikonloppuna, mitä nyt Ikeassa miehen kanssa piipahdettiin hakemassa uus paistinpannu ja eihän sieltä muutenkaan selviä ilman kassillista tavaraa, joten se siitä...

2/10 | 

No huomenna on joulukuu kuules! Joten pitäähän sen nyt jo vähän näkyäkin ;) 3 viikon päästä ollaan jo lumisemmissa maisemissa, jei!

Huh, toivottavasti jäi yhteen potilaaseen toi tauti!

3/10 | 

Noniin, löytyihän ne tuolit sitten kuitenkin! :) Keltainen on kyllä pirteä ja sopii hyvin muuten musta-valkoiseen sisustukseen.

Voi, teillä on jo ihanan jouluista! Meillä toivutaan vasta isoveikan synttäreistä ja keräillään lepakoita ja haamuja pois. Oliskohan flunssa taas tällä erää selätetty: huomenna pääsen töihin sitten tiistain. On kyllä aikakin. Muistan taas, miksi väsyin kotona oloon: noiden kahden riitojen setviminen päivästä toiseen on uuvuttavaa.

4/10 | 

Noi nyt on sellainen väliaikaisratkaisu, maksoivat 20e/kpl, joten ei haittaa vaikkeivät kauaa kestäiskään. Voin nyt rauhassa etsiä niitä hienompia (ja aleja), kun ei tuolit hajoo alta!

Meillä on kovasti odotettu joulukuuta, joten nyt oli sitten ekojen pipareiden ja kuusen vuoro :) Täällä lasketaan päiviä joululomaan, niin ne vähenee! Hyvä että siellä ollaan parempaan päin!

5/10 | 

kivat tuolit! Meillekin laitettiin jo viikonloppuna valkoinen kuusi, ihana on. Joskus nuorempana olin sitä mieltä, että valkoista kuusta ei hankita meille, vaan aito sen olla pitää. Mutta niin ne mielipiteet muuttuu.. :)

6/10 | 

Jos on tekokuusi, niin kyllä minusta valkoinen on upeampi kuin vihreä! Onneksi kaikki nuorena tehdyt päätökset ei ihan pidä... minäkin päätin ettei mulle koskaan tule lapsia :D

Anonyymi
7/10 | 

Ajattelin vinkata, että lekmerillä kaikki farkut -50% alella :) Löytyy Nova Staria esim.

8/10 | 

Kiitos vinkistä! Me ei kyllä farkkuja lisää tarvita... mutta pitää kai kuitenkin käydä katsomassa :P :D

Anonyymi
9/10 | 

Ahaa.. Ajattelin vaan vinkata, ku muistelin että teillä tykätään noista nova stareista =)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla