Herra Vihreä on ottanut potkupyörän käyttöön tälle keväälle jo joku aika sitten, ja ajankohtaiseksi tuli uuden kypärän hankkiminen. Tilasin Stadiumista tämän Warp kypärän hintaan 14,90e - ei paha vai mitä?? Harmitti, että hiivatin postikulut oli 6,90... Mutta tulihan se silti halvemmaksi kuin rumat (siniset) markettikypärät! Oli vain koko XS joka taulukon mukaan on 52-53. Olisin halunnut samoilla kuluilla tilata Herra Keltaisellekin, mutta en uskaltanut kun ei mitoituksen todellisuudesta ollut mitään tietoa...

Se menee Herra Vihreän 53-senttiseen päähän just eikä melkein (kuvassa on vielä vähän hassusti). Eli siirtyy pikkuveljelle, kunhan saan jostain hankittua isomman - sen aikaa saa luvan nyt kelvata, kun kuitenkin tukevasti istuu päähän!

Olisko edullisia kypärävinkkejä kellään??

Terkuin
Miima

Kommentit (6)

1/6 | 

Jaa-ah mutta eikös tuohon nyt sopis sitten ne väärän väriset Kavatin kumpparit ;).

Aika katu-uskottava ja edullinen kyllä!

2/6 | 

Hahaa :D
Mut totesin tuossa juuri, että kun vaihdan muhkeat pehmusteet ohkaisempiin, niin se menee Vihreälläkin herralla pitempään!! En tosin vielä tiedä, mistä ne ohkaisemmat pehmusteet polkaisen (Pinkin kypärästä pinkit pehmusteet??) :D

4/6 | 

Riittää puolittainen vaihto - takaosassa paksut, edessä ohuemmat ;) Jos olisi kokonaan ohuet, niin hölskyis päässä!

5/6 | 

Just sama kypärä lähti meillä tänään mukaan stadiumista - oli kyllä komia! Siellä olisi ollut valkoisia 9,90, mutta neiti halus tän.

6/6 | 

Pirtsakka on :) Voisin tuolle pienimmäiselle ottaa vaikka sen valkoisen - nyt kun tuo kypärä pienellä fiksauksella mahtuukin Vihreälle vielä hyvän tovin ;) Vaan milloinkahan pääsisin käymään... postikuluja en enää toiste maksa!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla