Lupasin vähän vertailla Ticket Baggie tough ja Molo kids Polaris haalareita. Meillä on baggie tough kokoa 104 ja Polaris kokoa 110. Käyttäjällä on pituutta n. 104 senttiä ja molemmissa on kasvunvaraa.

Kooltaan nämä ovat melkein saman kokoiset - Polariksessa on hieman pitemmät lahkeet, hihat ja selkämitta. Ja silti Polaris istuu paremmin, vaikka on hieman isompi!!!

 Kainalosaumasta kohdistettu

Useinhan Moloa moititaan lyhyistä hihoista, mutta kuten näkyy, ei nuo Ticketilläkään sen pitemmät ole...

Merkittävin ero näissä on tuo kuronta. Baggie toughissa kuronta (ei kiristettävä) on alempana, ja meidän (ilmeisesti?) lyhytselkäisellä pojalla se roikkuu lanteilla. Polariksessa kuronta on vain selkäpuolella ja ylempänä. Meillä se osuu siihen vyötärölle - pidempiselkäiselle voi asettua eri kohtaan, mutta se ei varmastikaan haittaa, kun on vaan tuolla takana.

Kurotusta kohdalta Baggie tough on kapeampi, mutta muutoin leveämpi kuin Polaris. Varsinkin pepun kohdalla leveyttä on reilusti enemmän Baggie toughissa. Varmaankin tämän takia Polaris näyttää päällä slimmimmältä ja tuntuu istuvan paljon paremmin, vaikka pituudessa onkin hieman enemmän tilaa!

Ticket baggie tough
+ kiiltävä helppohoitoinen pinta kankaassa
+ karvareunus hupussa (irrotettava) suojelee viimalta, huppu reilun kokoinen ja mahtuu hyvin päähän
- vetskari isohampainen teräsvetskari, jonka kanssa pelkään vahinkoja, vaikka mitään ei olekaan käynyt :D
- laihalle roikkuva malli - kuronta saisi olla säädettävä, kun sellainen kerran on! Peppu pussimainen

Molo kids Polaris
+ loistava istuvuus hoikallekin
+ heijastimet vertaansa vailla
- pieni huppu, joka ei mahdu päähän talvipipon kanssa

Oliko tästä mitään hyötyä??

Terkuin
Miima

Pahoittelen pimeitä salama-kuvia, nyt on päivälläkin niin hämärää ettei mun kamera pysty ilman salamaa :/ Ja Polaris on kuvissa rapainen...

Samanlaisen vertailun laitan vielä Reima Kiddo Triple haalarista ja Molo Polariksesta, kunhan Triple tulee pyykistä!!!

Kommentit (18)

1/18 | 

Voi, kun kehittäisivät sellaisen haalarin, jossa olisi kaikkien haalareiden hyvät puolet otettu huomioon... Polariksen malli, Baggien kiiltävä ja helppohoitoinen päällikangas jne. Mitähän sellainen "täydellisyys" tulisi kustantamaan? :D

5/18 | 

Meillä ei ole koskaan ollut Ticketin talvivaatteita tuon säkkimäisyyden takia, ja kyllä mekin taidetaan pysyä tuossa Polariksessa toistaiseksi. :) Polarikseenkin tosin voisi tulla jotakin vaihtelua joskus...

8/18 | 

Meillä kävi Othello haalarikin joskus pari vuotta sitten kääntymässä, eikä se ollut ihan niin säkki, mutta siinä taas kaulus oli niin tiukka ettei mennyt ylös asti kiinni (oli erilainen kuin tuossa baggiessa), ja siinä oli samanlainen terävähampainen teräsvetskari, joka olisi raapinut lapsen leukaa auki ollessaan, joten ei jäänyt meille se.

9/18 | 

Meillä on talveksi varattu eka Polaris hoikalle 2v pojalle. Viime vuoden ticketin 86cm menee varmasti nyt huonoimmat kelit, vaikka mittaa on varmaan vähän päälle 90cn nyt. Onko tuo Ticketin haalari kuinka uutta mallia? Mietin kakkoshaalariksi jotain käytettyä/alesta ostettua ticketiä, mutta kiinnostaisi tietää, että onko ne lahkeen- ja hihansuut ihan yhtä tiukat kuin tuossa meidän nykyisessäkin. Lapsi opettelee pukemaan ja riisumaan itse, mutta ei puhettakaan, että saisi itse hihoja laitettua kun itsekin saa noiden tiukkojen suiden kanssa hikipäässä pukea lasta. Varsinkin jos yrittää saada lahkeet kengän päälle :|

Musta tuo ticket on paras just silloin kun koko on se pienempi mitä käyttäjän pituus, eli just niinkuin meillä että 90cm pitkällä on 86cm haalari. Silloin se istuu parhaiten. Tosin meillä lahkeissa on vielä reilusti kasvunvaraa, vaikka poika on pitkäjalkainen ja hihat meinaa jäädä kuitenkin jo lyhyeksi. Pienellä tuo pussittaminen ei ehkä häiritse omaan silmään niin paljoa kuin jos vanhemmalla on säkkimäinen haalari :)

10/18 | 

Baggie tough on parin vuoden takaa, joten en osaa verrata nykyiseen. Itse en koe lahkeen- ja hihansuita tiukoiksi - minusta ne saakin olla napakat ettei pääselumet tai vielä tärkeämpää vedet sisään! Ite yleensä muutenkin laitan kengät lahkeisiin ja sitten vasta laitetaan jalka kenkään (joo ei tietty toimi joissain nauhakengissä, mutta meillä ei sellaisia olekaan).
Samaa mieltä, että taaperoiselle haalarin pussimaisuus vielä käy, mutta isommalla näyttää hassulta.

11/18 | 

Meillä on sama setti kirpulla, 86 ticket ja 92 polaris. Syksyllä kun mittailin polarista, olin vaihtamassa sitä jo pienempään mutta poika venähtänyt tässä välissä sen verran ettei haalarin roikkuminen päällä enää häiritse. Mutta meillä siis nimenomaan niinpäin että polariksessa on riippapersus ja ticket on sitten muutenvain michelin. Kerrotko Miima vielä minkä pituinen sun häiskä on joka käyttää näitä kyseisiä haalareita? Kun isommalla on ticketin othello koossa 104 ja oon etsinyt kakkoshaalaria/lopputalveksi kun pelkään että jää tämä viimevuotinen kesken kautta pieneksi. Olin ostamassa 110 polarista, mutta vertasin mittoja poikaan itseensä ja vaikuttais liian naftilta. Poika nyt aika precis 110cm.

12/18 | 

Onhan tuossa meilläkin Polariksessa selkämitassa tosiaan tilaa, mutta se ei kuitenkaan näytä niin roikkuvalta kuin Ticket - varmaan se kapeus tekee sen.
Tuollahan se on kerrottukin, että nämä on käytössä n. 104-senttisellä. Itse olen todennut, että Polaris menee ehkä pari senttiä sen mitan yli, mitä kokolappu sanoo. Ottaisin teille 116 Polariksen, jos on vasta lopputalveksi tulossa.

16/18 | 

Varmaan niitä makuasioita :D Meillä ei ikinä käytetä Polariksen huppua, kun se tuntuu ahdistavan. Isopäiset pojat eikä hatutkaan ole mitään sileitä pipoja, vaan ulokkeita löytyy - olisko sillä jotain osuutta asiaan?

17/18 | 

Meillä on kans isopäinen poika :D Mut se jäi tosiaan mainitsematta et jos hatussa on joku tupsu niin voi sit tosiaan olla pieni :)
Meillä on päälaelta "sileitä" pipoja :) Toi huppu pysyy siks just hyvin päässä.
Mulla on talvitakki jossa hupun joutuu kiristään aika tyhmän näköiseksi et se edes jotenkin pysyis päässää niin ehkä just siks haaveilen polaris tyylisestä hupusta :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla