Jokasyksyinen väsymys on taas ottanut kunnon niskalenkin allekirjoittaneesta. Kaivelin nyt esille kirkasvalolampun, josko elämä hieman kirkastuisi. Asiaa ei ehkä parantanut lauantainen tyttöjen ilta, mutta niin harvoin noita ihania ihmisiä tulee nähtyä, että onhan se nyt tartuttava tilaisuuteen kun sellainen avautuu! Nyt vaan en ole ihan varma miten selviän seuraavaan viikonloppuvapaaseen kun nyt jo vapaan jälkeisenä maanantaina olen ihan puhki... Minulta monesti kysytään, että miten jaksan pyörittää lapsiarkea yksin niin vähillä vapailla (joka toinen vkl ja keskiviikkoillat). Sanon aina, että ei se niin paha ole, ja siihen on jo niin tottunut, ettei osaa sitä pitää raskaana. Ei-jaksaminenhan ei ole mikään vaihtoehto. Mutta kyllä sen raskauden näin syksyisin tuntee. Kuulostaa varmaan käsittämättömältä ydinperheläisestä, mutta kun on väsynyt, niin kyllä sitä odottaa, että pääsee lapsistaan vähäksi aikaa eroon. Vapaailtakin pelastaa jo paljon. Hetken hiljaisuus, jossa sielu lepää ja akut latautuu, jos nyt ei ihan vihreälle, niin ainakin punaiselta pois. Kun kukaan ei vaadi kanssakäymistä ja huomiota. Eli saan voimia yksinolosta. Parisuhteen toinen osapuolihan ei tätä ymmärrä. Minä luulin, että parisuhde on ihan ok-kunnossa, mutta ei kuulemma olekaan. Mä en niin jaksais nyt mitään tällaista - pelkässä syksyssäkin olis jo ihan riittävästi!

Noh, kivempia asioita. Uusi voittaja 100e Ratkiriemun lahjakortille on arvottu, ja se on

Tiina Tauriainen
Viesti175/290
Lähetetty 16:21 | 10.10.2015

Ostaisin esikoispojalle talvetakin

Ota pikaisesti yhteyttä variepasuora@gmail.com, niin saataisiin tämä arvonta nyt päätökseen!

Ja vielä loppuun teille lukijaetu Ratkiriemuun! Koodit voimassa tämän kuun loppuun!

Koodilla ulkoilu-10% saa yli 100€ tilauksesta -10% normaalihintaisista ulkovaatteet kategorian tuotteista (jos tilaukselta palauttaa niin alennuksen menettää)

Koodilla ulkoilu-20% saa yli 200€ tilauksesta -20% normaalihintaisista ulkovaatteet kategorian tuotteista (jos tilaukselta palauttaa niin alennuksen menettää)
 

Huom! Muillakin tuotteilla kuin ulkovaatteilla saa siis kerryttää loppusummaa, mutta ale tulee siis vain normaalihintaisille ulkoiluvaatteille. Tosi edullisesti on esim. Maxomorran teknistä ulkoiluvaatetta, eli aletuotteillakin saa kerryttää loppusummaa, mutta niille ei tule lisäalennusta.

 

Miten teillä menee?

Terkuin

Miima

Kommentit (4)

titti / Tittin elämää
1/4 | 

Täällä kans yks kamala äiti, joka rakastaa lapsiaan mutta odottaa joskus lapsivapaita kuin kuuta nousevaa :D Ymmärrän fiiliksesi! Meillä on kans toooooosi harvoin lapset pois niin kyllä sitä omaa ja puolison kans yhteistä lapsetonta aikaa sit osaa arvostaa ja odottaa ihan eri tavalla.

Ja syksy sekä talvi on inhottavia just pimeyden ja kylmyyden takia :(

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Mä en ydinperheessä eläessä tuntenut tällaisia tunteita, kun arki ei sen kummemmin kuormittanut, kun hommat ja vastuu jaettiin. Nyt on niin eri asia tämä arki. Mutta totta kai ydinperheessäkin pitäisi järjestää lapsetonta aikaa niin yhdessä kuin erikseen, että jaksaa.

Jos talvella on lunta, niin se auttaa, mutta tämä on hankalaa aikaa kun musta maa oikein imee kaiken valon. 

Tiina Tauriainen
2/4 | 

Jeeee! Mailia laitettu!!! :) :) :) Edes facen arvonnoissa ei koskaan voita edes popparikonetta päiväksi käyttöön, mutta nyt osui kerralla täydellisesti! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla