Jos se on nyt joltain mennyt ohi, kaikesta hehkutuksesta huolimatta, niin Väri-epä-suora täyttää tänään 1 vuotta! Oletteko koskaan miettineet ohimennen, että mistähän tuonkin blogin nimi tulee? No olittepa tai ette, niin nyt sen teille paljastan ;)

Mullehan oli alusta alkaen selvää, että suoria kasvokuvia lapsista en laittaisi blogiin. Ja ihan yhtä selvää oli se, että lasten oikeat nimet ei tule blogiin. Koska ne on vanhoja suomalaisia nimiä vähän harvinaisemmasta päästä, eikä tällaisilla nimillä varmasti toista nelikkoa Suomen maassa ole. En oikein osaa edes sanoa, miksi haluan suojella lasten identiteettiä näin, mutta ratkaisu vaan tuntuu oikealta :) Niin, mutta asiaan :D Lapsille tuli siis blogiin värinimet! Herra Keltainen, Herra Vihreä, Neiti Pinkki ja Herra Ihan-sama. Oikeastaan ihan sillä perusteella, että mikä väri tulee ekana mieleen, kun ajattelee lasta. Ja noi on ihan jetsulleen! Juu, ja tiedostan, että Ihan-sama ei ole väri, mutta sekin on ihan jetsulleen - se lapsi kun ei vaatteista ja väreistä piittaa...

Koska lapsista tuli näin värikkäitä, ajattelin blogille ensin nimeä Värisuora. No se oli kuitenkin jo varattu. Ja sitten kun aloin miettimään, niin eihän tämä edes ole mikään värisuora, sillä värisuorassahan kaikki kortit on samaa maata! Tämähän on ihan epä-värisuora! Ja sitten tuntui hienommalta laittaa se epä sinne keskelle :D Alkuajat siinäkin bannerissa se epä oli vähän niinkuin tipahtanut värisuoran keskelle. Harmi etten ole säästänyt vanhoja bannereita, olisin halunnut laittaa ne tähän postaukseen :(

Ja ajatella että tuostakin nimen puljaamisesta on jo vuosi! :D Ihan ällistynyt olen, että nyt 1-vuotispäivänä päästiin jo yli 200 virallisen lukijan huimaan määrään :O Ihmetyttää, että täällä joka päivä käy paljon ihmisiä lukemassa minun höpinöitä! Kiitos teille kaikille! Minusta on ihanaa, kun jätätte kommentin, pienenkin :) Toivottavasti jaksatte lueskella tulevaisuudessakin - mitä ikinä se tuokaan tullessaan mulle ja tälle blogille!

Terkuin
Miima

Ja pahoittelen, tämä on nyt ihan kuvaton juttu, koska tämä päivä on ollut ihan uneton ja levoton ja hullu... ja suuret suunnitelmani lapsikatraani kuvaamiseksi menivät ihan pieleen... Mutta oikeastaan se on ihan osuvaa, koska ihan ensimmäinen postaukseni oli myöskin ihan kuvaton ja tylsä, joten ympyrä sulkeutuu ;)

Kommentit (34)

1/34 | 

Mä olin jotenkin pääni sisällä päätellyt että noin se blogin nimi menee :D. Loogista siis.

Ja nyt mä mietin minkä nimisiä lapsia teillä asuu :D. Oi joi.

Onnea vielä 1-veelle! Tällainen kolme postausta päivässä on ihan hyvä tahti ;).

2/34 | 

Onnittelut vielä kerran. Mun pitikin tänään oikein käydä lukemassa sun ensimmäinen postaus kun ihan alusta lähtien en lukijasi ole ollut.Kiitos sinulle ihanasta blogista, jonka kaikki postaukset tulee kyllä luettua, vaikka ihan aina ei tulekaan kommentoitua.

3/34 | 

Onnia onnia yksveelle! Niin se aika menee nopeasti. Melkein alusta saakka olen blogisi parissa viihtynyt. Tuntuu kuin olisit vanhempikin tuttu, vaikka vuosi onkin aika lyhyt aika. Täällä sitä ollaan käytännössä päivittäin pyöritty. oot ihana, jatka samaan malliin!
Piti oikein käydä vilaisemassa, koska minä sitten blogini aloitin, kun pikkasen sun jälkeen se oli: 25.3 se näköjänsä oli. :)

4/34 | 

Onnea 1-vuotiaalle blogille! Ja kuten tuonne aiempaan postaukseenkin kirjoittelin, niin toivottavasti jatkat samalla linjalla jatkossakin. Näitä juttuja on kiva lukea, kuvilla tai ilman :)

6/34 | 

Noniin, ehkä mun kaikki aatokset ei ole niin kaukaa haettuja (oon joskus saanut vähän sellaista palautetta :D). Ehkä meidän pitää vaihtaa säpolla lasten nimet ;D

Kiitoskiitos! Ma vähän luulen, että tää tahti ei kyllä jatku ;D

7/34 | 

Kiitos! :) Hihii, munkin piti käydä lukemassa, että mitä tulikaan sanottua ihan alkuun :D No ei se niin paha ollut, kuin olisi voinut olla :D Ihana kuulla että jaksat täällä vierailla!!

8/34 | 

Kiituskiitus :) Niin, ihan hassua, kun välillä minustakin tuntuu, että olisin pitempäänkin tätä naputellut - mutta vuosi vasta täynnä! Oo, sullakin tulee pian 1veet! Ja sun blogia oonkin seurannut ihanihan alusta! :)

9/34 | 

Kiitoksia!! Kyllä tämä linja varmaan aika samanlaisena jatkuu :) Kiva kuulla, että jaksat lueskella myös ilman kuvia, hih :D

16/34 | 

Onnea vuosikkaalle! Ja nyt muakin kiinnostaa nelikon nimet! Mä rakastan nimiä;D Luen aina lehdestä kaikki kastetut koko Päijät-Hämeen alueelta esim. ja ihailen kaikkia nimi yhdistelmiä:)Hullulla on halvat....you know:D

19/34 | 

Kiitoksia :) Hih, no ne on vanhoja suomalaisia nimiä, ja jokaisella niitä on kolme, tämän enempää en julkisesti avaa :D

23/34 | 

Onnea 1-vuotiaalle blogille :) jännä juttu, että en ole koskaan ajatellut sun lasten nimiä, ne on vaan olleet nuo hra keltainen ym mutta nyt kun asiasta mainitsit niin aloin miettimään että mitkähän ne lasten nimet onkaan :D
Meillä on isommalla pojalla sen verran harvinainen nimi että niitä ei ole kuin yksi maailmassa (luulen) niin hänen kokonimeään en ole täällä maininnut, pienin kulkee Kuutti-nimellä joka oli hänen raskausaikainen nimi, oikeaa nimeä en ole tainnut paljastaa kun sekin ehkä aika harvinainen.

24/34 | 

Paljon onnea vielä kerran :-)
Vanhojen bannerien pitäisi löytyä sieltä blogin kuvapankista? (Ainakin löysin omani kun kirjoitin synttäripostausta, mutta en kuitenkaan julkaissut sitä uudelleen.)

26/34 | 

Onnea reippaalle ja riemukkaalle ja värikkäälle yksivuotiaalle! Ja kiitos että olen saanut olla lukijanasi, tää kun oli yksi niistä ensimmäisistä blogeista mitä aloinkaan seuraamaan.

Odottelen itsekkin blogilleni muutaman kuukauden kuluttua synttäreitä, saa nähdä mihin ajatusmaailma ja perhe-elämä blogia kannattelee. Ikinä en olisi uskonut et tekstiä tulee mut jostain sitä vaan aina syntyy.

27/34 | 

Kiitos :) No teillähän on sitten tosi ainutkertaista porukkaa! Vähänkö mä nyt mietin, että mitä nimiä teillä on ;D

29/34 | 

Onnea yksiveelle ja kiitos mainiosta blogista, jatka samaan malliin! :)

Minäkin olin jotenkin mielessäni ajatellut noin tuon blogisi nimen... Hyvä nimi muuten!

31/34 | 

Onnittelut 1-vuotiaalle! :) Ja mukavaa Ystävänpäivää. :)

Mäkin olin muuten päätellyt blogin nimen tulevan juurikin noista lasten väri-nimistä ja siitä etteivät ne ole värisuora (olenkin vanha nettipokerin pelaaja joten värisuorasta tulee heti pokeri mieleen ;) ). :D

32/34 | 

Kiitoskiitos :) ja hauskaa ystävänpäivää sinullekin!

No hyvinhän te oottekin osanneet päätellä tuon nimen alkuperän!

34/34 | 

Kiitos :) No hyvä ettei kaikki olleet päätelleet tuota nimeä - mietin jo, oliko tää ihan turha tarina kertoa :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla