Olin siinä käsityksessä, että Herra Vihreän vanha Ticketin baggie tough 104 olisi Herra Keltaiselle vielä liian iso, ja toimisi tulevana talvena varahaalarina. Mutta niin - eikös toi ole ihan käyttis? Reilu toki, mutta ei enää roiku niin rumasti kuin vielä pari senttiä sitten!

Ja toi Rockefeller hattu on aina vaan niin kiva malliltaan, että tykkään, vaikka siinä on sekä tummansininen että ruskea raita!!

Eli jos me otetaan tää kakkoshaalariksi käyttöön, niin silloinhan mun ei tarvi ostella mitään isompaa, vaan voin hyvin ootella alennusmyyntejä - mikä varmaan on ihan just passeli ratkaisu tässä (tulottomassa) tilanteessa! :)

Terkuin
Miima

Kommentit (22)

1/22 | 

Toihan on ihan nappi talvea ajatellen! Ja värikin ihana ja sopii pojalle:) aleihin on enää niin lyhyt matka, että eipä ennen sitä kannata ostella ellei ihan pakko ole(tai ihan pakkomielle;D) tai osu joku huippu ale eteen!

2/22 | 

Taas niitä värejä, mitä ei saa kuvaan millään, on sellainen kirkkaampi vihreä, tosi kiva väri! Joo, eiköhän me aleihin pärjätä näillä! :)

5/22 | 

Joo! On se vaan keväästä kasvanut :). Kivan värinen haalari edelleen.

Ja eiks nuo hatun hiipakkeet haittaa leikkiessä?

6/22 | 

Toi on tosi kiva väri! Viime vuosina on ollut niin kalseita vihreitä kaikilla valmistajilla, että en ole tykännyt - tää on just sellainen oikea kirkas ja lämmin vihreä! :)

7/22 | 

Kai niitä mid-season saleja on ympäriinsä just nyt, mutta toppaa liikkuu kunnon alella vasta sitten joulun jälkeen, kun tarpeeksi jaksaa odottaa!

8/22 | 

Parikin senttiä tekee ihmeitä :D Onkohan se nyt selkäänsä sitten vaihteeksi kasvattanut?

Ei ne ainakaan ennen ole haitanneet, ja nehän voi sitoa solmulle taakse tai vaikka saparoille, ihan miten haluaa ;)

12/22 | 

Joo, tai sietää niitä epämieluisiakin siellä joukossa, jos malli on tarpeeksi hauska niin kuin tässä ;)

16/22 | 

Kyllä tuota varmasti jo talvella käyttää. :) Lopputalvesta on varmasti vielä vähemmän tuota kasvuvaraa, kun on taas jokunen sentti pituutta lisää. Kuitenkin Suomen talven tietäen toppakausi on sinne huhtikuulle saakka. ;)

Tosi kivoja toppasettejä teillä talveen!

17/22 | 

Toi on tosi kivan värinen livenä! Ja kasvaahan se lapsi tosiaan koko ajan! Hattu on parin vuoden takaista mallistoa, mutta on niitä Ticketillä ainakin viime vuonnakin vielä ollut eri värisenä!

19/22 | 

Ihan hyvä toi on =) Ja väri on kiva, Nopalla oli samaa väriä 1v-talvena =)
Ruskea raita on ihana, ja tummansinistä ei onneks jotenkin huomaa ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla