Ne, jotka on pitempään olleet mukana, tietävät, että vuosi sitten kajahdin valkoiseen joulukuuseen, ja suru oli suuri, kun en sitä mistään hyvällä alella löytänyt!

Vaan nyt on tilattu! Ellokselta bongasin tämän 210 senttisen kaunokaisen, ja kun käytin siihen 50% alekoodin, niin hintaa jäi postikuluineen piirun verran alle 60e! Toivottavasti se on hyvä eikä joku harvahavuinen! Nyt sitten miettimään koristeita... musta-valko-hopea voisi olla se mistä lähdetään, vai onko jollain parempia ideoita?

Terkuin
Miima

Kommentit (20)

1/20 | 

Melkoinen kajahdus :) Ihan nauratti ääneen (täällä töissä, kun salaa luen postaustasi tyst,tyst...) Musta,harmaa,hopea, kenties aavistus punaista kävisi koristeiksi.

3/20 | 

Oi, se on kaunis! Ja varmasti livenäkin upea :)

Metsolan ystävämyyntiä juuri selanneena mulle tulee mieleen oranssit ja/tai vihreät froteepallot! Ainakin olisi erilainen kuusi :)

5/20 | 

No jos K-ryhmän tuon kokoinen kuusi maksaa 160e, niin arvelin, että tätä halvemmalla en tule pääsemään, vaan parempi tilata heti! ;D

6/20 | 

Toivotaan että on livenäkin hieno! Froteepallot??? :O :D Luultavasti sisustusta mukaillen lähden mustavalkoisesta ja mietin otanko yhden tehovärin mukaan :)

7/20 | 

Meillä oli ensimmäistä kertaa viime jouluna muovikuusi. Se oli suuri jousto.

Itse laittaisin varmaankin valkoiseen kuuseen pelkkiä palloja tai muita killuttimia ja punaisena. Tyylikäs voisi olla myös läpinäkyvät koristeet.

8/20 | 

Läpinäkyvät lasikoristeet olis varmaan ihanat, mutta se voi olla ettei ne kestäis käyttöä.. :D Kyllä mä varmaan valojakin kuuseen koittelen :)

10/20 | 

Meillä muuton myötä mahtuu ekaa kertaa moneen vuoteen joulukuusi, ja oon ollut ihan varma että hommataan ihan aito kuusi. Pikkuhiljaa tekokuusi on kuitenkin alkanut houkuttamaan helppoudellaan, ja nyt sitten menin ja klikkasin tuon valkoisen ostoskoriin! Kiitos siis vinkistä ;)
Nyt mietin tuleeko meille siihen pinkit vai perinteisen punaiset koristeet :D

11/20 | 

No jos olis mun kuusi niin tulis limenvihreitä palloja (mitä en ole muuten mistään onnistunut löytämään kuin muutaman :O). Mutta sitähän sä et kysynyt :D.

Nyt sä joudut sen sitten heti purkamaan laatikosta kun tulee että näet onko hyvä :D. Että joulu alkaa marraskuusta ;).

13/20 | 

Toivotaan että on kaunis kuusi! :) Pinkeillä palloilla olisi kyllä ihana prinsessakuusi! Meillä on viime joululta sellainen pikkuinen valkoinen kuusi, ja siihen tulee varmasti vaaleanpunaiset ja violetit pikkupallot :)

14/20 | 

Siinä oli vähän pitempi toimitusaika, useamman viikon, joten voihan se olla jo joulukuu lähellä kun se saapuu! Ja totta kai se pitää heti purkaa ja kattoa onko hyvä! :)

15/20 | 

Hieno kuusi, valkoinen olisi kyllä kiva.. Meilläkin on tänä jouluna tilanne, että ensimmäistä kertaa olohuoneeseen mahtuu kunnollinen kuusi. Vielä on mietinnässä onko se tekokuusi vai aito..? :)

16/20 | 

Aidossahan on kyllä tunnelmansa, mutta ihan rehellisesti en ole omalle kohdalleni edes harkinnut (sotkua ja vaivaa, ja kaiken lisäksi olemme joulun taas muualla) :)

19/20 | 

Viime vuonna olin joulun aikaan Oulussa ja käytiin miehen kanssa Puuilo -nimisessä kaupassa, sieltä ostin 195cm:n valkoisen joulukuusen 39,90e. Clas Ohlsonillahan kävin pari kertaa katsomassa joulukuusia ja tietystihän ne oli jossain vaiheessa ehtineet loppua.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla