Kuunsirppi näyttää linnunjätökseltä tornin kanssa samassa kuvassa
Eiffelin eka tasanne - itsemurhaverkot vähän häikkää yleiskuvaa

Ykköstasanteella lasiset lattiat...

...joista kivasti näkyy alhaalla kiemurtelevat muurahaisjonot

Eiffelin ykköstasanteen ravintolan iltanäkymät

Hotellihuoneella kiva oma sisäpiha-sisäänkäynti, ei naapureita ylä- eikä ala-puolella, ainoastaan yksi seinänaapuri
Riemukaari

Notre Dame ulkoa...
...ja sisältä

Seinen yli menee aikasta monta siltaa

Pont des Arts...
...jonka sillankaiteet täynnä rakkauslukkoja (jotka vissiin nyt meinataan poistaa kokonaan ennen kuin koko silta romahtaa)

ostamassa macaronseja tuliaisiksi

Parc du Luxembourg
Sacré Coeur korkealla kukkulallansa, jonne saa kiivetä aikasta monet rappuset

ihmismassat menossa Sacré Coeurille

Versailles'n portti...
...huikeat puutarhat...
...ja suihkulähteet

Les Ombres ravintolasta aika hulppeat näkymät

Palataan hetkeksi muistelemaan Pariisin reissua, joka oli kyllä aivan huikea! Sää oli aurinkoinen tai vähintään pilvipouta, päivällä oli auringossa ihan helteiset oltavat, mutta aamulla viileää, joten pukeutuminen tosi hankalaa! Tuli käveltyä 17-19 km päivässä ihan huomaamatta (ja tämän tiedän tracker appsin ansiosta)! Nähtävää siellä tietysti on ihan kamalasti, ja paljon jäi näkemättä. Laitoin nyt kuvia vähän sieltä täältä.

Harmi ettei näissä kuvissa nyt näy kunnolla minun hulppeat tyllit :D Jos jossain, niin Pariisissa voi illalla vähän tälläytyä, eikö?

Tuonne haluan kyllä takaisinkin!

Terkuin
Miima

Kommentit (16)

1/16 | 

Nättinä olet! Ja onpas ihanat maisemat. Olen ehkä outo, etten ole Pariisista (varmaan sen lemmenkaupunki maineen takia) aiemmin innostunut mutta nämä kuvat kyllä sai innostumaan. Jos nyt voittaisin lotossa niin lähdettäis kyllä perheen kanssa heti kiertämään eurooppaa :)

3/16 | 

Kiitos :) Pariisissa on kyllä hirmu kaunista, ja nähtävää vaikkei varsinaisiin kohteisiin menisikään - kaikki talot on ihania ja vanhoja, takorautaisilla parvekkeilla. Puistot on todella kauniita, ja tosiaan vaikka vaan kävelisi ympäriinsä, niin ei pety!

6/16 | 

Niin nättinä upeissa maisemissa! :) Todellakin voi ja pitää tälläytyä, kun siltä tuntuu :)

En ole tähän asti ollut erityisen kiinnostunut kaupunkilomista (en ole kyllä kieltämättä kokeillutkaan), mutta noiden kuvien jälkeen joudun hieman tarkistamaan asennettani. Pariisi näyttää houkuttelevalta ja olisihan siellä vaikka mitä nähtävää.

Kieltämättä mikä tahansa loma kelpaisi meikäläiselle, mutta ennen seuraavaa työpaikkaa (joka sekin lymyilee aika piilossa) on tiedossa vain Tukholman risteily sukulaisperheen kanssa. Ihan mukava toki sekin, mutta ymmärtänet, mitä tarkoitan ;)

7/16 | 

Mä haluan kanssa takaisin, niin sitten voi fiilistellä, että tuollapa kävin viimeksi :D Mä kyllä tykkään noista tylleistä, mutta ei ne ihan joka kissanristiäiseen sovi :P

8/16 | 

Kiitos :) Mä kyllä tykkään vähän laittautua - harvoin vaan on sellaisia tilaisuuksia, joten sitten kun on, niin pitää vetää överit :P

Mä olen juurikin kaupunkilomien kannalla ja aikuisporukassa. Pariisissakaan ei tarttis edes mennä mihinkään turistirysiin ja silti olisi paljon nähtävää! Muutaman päivän jälkeen jo puutuu, että taasko joku patsas tai suihkulähde :D Lasten kanssa sitten jotain muuta, lastenkohteita :) Niin ylevä kuin onkin ajatus sivistää lapsiaan kulttuurikohteissa, niin kyllä ne vaan enemmän nauttii jostain lapsellisesta menosta, ja arvostavat noita kulttuurikohteita isompana. Nimim. 11-vuotiaana Pariisissa tylsistynyt.

Suosittelen sullekin jonkinlaista aikuisten reissua, jätä lapset iskälle ja lähde vaikka tyttöporukalla kanssa risteilylle. Sekin on hyvä irtiotto arjesta ;)

9/16 | 

Ihania kuvia! Haaveilen salaa, että pukisin tyllihameen siskon häihin, mutta katotaan nyt toteutanko suunnitelman vai valitsenko jotain tylsempää :)

Anonyymi
11/16 | 

Tykkään kaupunkilomista ja rantakohteista. En ole kovin nirso. Aina löytyy kivaa ja mielenkiintoista. Pariisissa oltiin sillon joskus ennen vanhemmiksi tuloa viikko. Kyllä siellä lastenkin kanssa vois käydä mutta olis hyvin erilainen reissu. Mekin nimittäin käveltiin ihan hirveesti ja katsottiin nähtävyyksiä ja fiilisteltiin. Seuraavana tiedossa kesällä Tallinnan reissu ja kotimaan matkoja perheen kesken. Kivaa sekin.

Ja oot kyllä tosi hienona!

-T-

12/16 | 

Juu, lasten kanssa jos lähtisi Pariisiin, niin se olisi varmaan Disneyland painotteinen reissu (meillä ainakin), eikä tosiaan käveltäisi ihan tuollaisia matkoja. Tallinnassakin on kiva kävellä ja fiilistellä! :) Meillä on kesälle suunnitelmissa jotain lapsikohteita, ehkä eri kokoonpanoilla, ja kyllä minä sellaisistakin reissuista tykkään! :)
Kiitos :)

16/16 | 

Kiitos :-) Mekko on yli 10v vanha merkkiä Only, ja lyhensin sitä juuri ompelijalla tuntuvasti. Alle ostin tyllin, mikä tekee siitä just ihanan!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla