Nämä meidän kiikut on olleet terassilla nyt vajaan kuukauden, ja käyttö on ollut kovaa! Joka päivä koululaiset pyörii väkkäränä varsinkin tällä punaisella kiikulla, uudestaan ja uudestaan, kieputetaan kiikku hirmuiseen vauhtiin ja hypätään kyytiin.

Vauhdilla on hintansa, kuten kuvasta näkyy! Aika kivasti on kieputus syönyt narua :O Tämähän on siis jatkonaru, kun alkuperäinen ei yltänyt tarpeeksi matalalle. Noh, kiikku on nyt kiepuntakiellossa, ja pitää miettiä, mikä kettinki siihen pitäisi laittaa! Onneksi tuli huomattua ennen kuin kieppuivat sen kokonaan puhki, ja olisivat rysähtäneet maahan kesken vauhdin!

Terkuin
Miima

Kommentit (10)

1/10 | 

Tai sitten vaan vaihdat narun kerrän kuussa uuteen :D. Ei vaan, luulisi että löytyisi joku joka kestää.

2/10 | 

Heh, kun miehellä taitaa kestää sen kuukauden saada se vaihdettua... (kun siis minähän en sitä tietenkään voi vaihtaa) Joten parempi olisi, että tosiaan löytyisi vahvempi köysi ;D

3/10 | 

Oi, nuo kiikut on parhaita! :) Kantsii ehkä tosiaan miettiä ihan jotain ketjua tohon, ettei käy köpelösti :)

4/10 | 

Tuntuvat kyllä olevan naapurinkin lasten suosiossa... Saa nähdä, mitä toi mies siihen keksii köyden tilalle!

9/10 | 

Huh! Toivottavasti löytyy jotain köyttä vahvempaa, ettei käy hassusti. Itse muistan lapsuudestani tapauksen, jossa oman pihakeinun köysi hankautui katki juuri, kun olin saanut täydet vauhdit. Huusin kuin palosireeni. Haavaisia käsiäni menin sitten pesemään ja astuin matkalla mehiläisen päälle paljaalla jalalla. Siitä se riemu vasta syntyikin...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla