Uusi suloinen tyttöjen merkki on rantautunut Suomeen ja MiniMintiin. Billieblush on keväällä lanseerattu ranskalainen brändi, ja ainakin minulle aivan uusi tuttavuus.

Mallistosta löytyy niin tylliä ja paljettia, kuin sitten myös hillitympää perusvaatetta. Arvelen, että Pinkille kelpais yks jos toinenkin vaate - uskaltaakohan sille näitä kuvia näyttääkään... Niin tosiaan, kokoja löytyy isommillekin tytöille, mikä on kiva juttu - osassa kokoja 138 asti, tai jopa 150 muutamassa vaatteessa!

Vaihteeksi tyttöjenkin juttuja - miltäs näyttää tää uusi merkki?

Terkuin
Miima

kuvat MiniMint

Kommentit (12)

1/12 | 

Meillä on ollut jo kesämallistosta juttuja ja ollaan tykätty tosi paljon (potasinkin merkistä joskus keväällä). Uusi mallisto näytti jälleen ihanalta, luulen, että näitä meille tulee paljon!

2/12 | 

No aattelinkin että voisi olla teidän merkki :D Kivalta kyllä näyttää, mutta mulla ei taida kukkaro venyä normihintoihin - saiskohan noita alesta? ;)

5/12 | 

Kesämallistoa löytyy ainakin Pikku Helenestä hyvillä aleprossilla, sieltä meille on niitä tullut, samoin parissa brittikaupassa on hyvät (ale)valikoimat. Musta on tosi kiva, että on tuollaisia selkeitä lastenvatteita vielä vähän isommillekin tytöille, ainakin kesämallistoa löytyi hyvin isoissa koissa.

6/12 | 

Kivaltahan se näyttää, pakko varmaan hankkia jotain, tämä merkki tuli siis Ellen tilalle samalta firmalta.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla