tää on mun suosikki!

Koko Ingela P Arrheniuksen mallisto on nähtävissä täällä. Malliston julkaisun kunniaksi Photowall järjestää Väri-epä-suoran kanssa kilpailun, jossa palkintona on 2000 kruunun, eli noin 220 euron arvoinen Photowall-lahjakortti, jonka voi käyttää haluamallaan tavalla Photowallin tuotteisiin - teettää vaikka valokuvatapetin omasta kuvastaan! Tavoittelemisen arvoinen palkinto minusta!

Kilpailuun osallistut linkittämällä suosikkisi Ingela P Arrheniuksen mallistosta JA kertomalla miksi juuri sinun pitäisi voittaa. Photowall valitsee voittajan ja ottaa yhteyttä suoraan voittajaan, joten suosittelisin myös jättämään toimivan sähköpostiosoitteen.

Kilpailu alkaa nyt ja päättyy 15.9. Voittajaan otetaan yhteyttä ja julkistetaan myös blogissa myöhemmin.

Onnea kisaan!

Terkuin
Miima

Kommentit (20)

2/20 | 

Vau, miten hienoja tapetteja! Valinta oli vaikea, koska oli niin monta suosikkia, mutta ykköseksi valikoitui lopulta tämä kaupunkitapetti: http://www.photowall.se/photo-wallpaper/town-green

Minun pitäisi voittaa, koska meillä on vielä edellisen asukkaan tahraiset ja rispaantuneet tapetit paitsi eteisessä, jossa on ollut jo pitkään pelkästään puoliksi maalatut seinät ja puoliksi paljaat gyproc-levyt. Nelivuotias on sanonut, ettei halua nukkua huoneessaan, koska ei tykkää valkoisista seinistä.

5/20 | 

Poika rakastaa tivoleita ja huvipuistoja, joten tämä on ihan pakko saada: ww.photowall.fi/photo-wallpaper/tivoli-white. Ihana mallisto ja voisin valita ne kaikki! Tarkoitus on rempata pojalle viimeinkin oma huone ja voiton avulla saaqtaisiin rempalle se toivottu lähtölaukaus. Mukana siis ihan superinnokkaana!
nittakos@gmail.com

Unea
15/20 | 

Luulen, että lapsen suosikki olisi tämä http://www.photowall.fi/photo-wallpaper/traveling-animals-white, hän rakastaa kuumailmapalloja ja muita matkustusvälineitä. Muuttaessamme tähän nykyiseen kotiin lapsen huone maalattiin pikaisesti mutta edellisen asukkaan jäljiltä revittyjä tapettiseiniä ei ehditty tasoittaa asianmukaisesti. Huone on odotellut sopivia tapetteja jo kolme vuotta, nyt ne taisivat löytyä!unea at hotmail piste fi

17/20 | 

Town Blue on ihana! Voitto olisi ihana, lapset ovat toivoneet huoneeseensa jo monen vuoden ajan tapettia, eikä äiti ole suostunut - vielä.

Anonyymi
19/20 | 

http://www.photowall.fi/photo-wallpaper/in-the-forest-turquoise
Tämä on mielestäni vaihtoehdoista ihanin. Tästä tulee mieleen meidän mökkipaikka pohjois-pohjanmaalla, jossa olen jo vauvasta saakka käynyt. Paljon metsiä ja puita, virtaava viileä joki ja luonnonrauhaa ja joskus nähty myös elämiä (kettuja ja kanalintuja lähinnä, mutta myös karhuja). Jos voisin ja ehtisin niin viettäisin vielä enemmänkin aikaa siellä. Rakastan muutenkin metsää ja luonnonrauhaa. niemiahoa@gmail.com.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla