Moikka vaan kaikille vanhoille ja toivon mukaan joillekin uusillekin lukijoille! Täällä sitä nyt ollaan täysin uudistuneella Vauvalla! Mitäs tykkäätte blogin uudesta ilmeestä? Itselle outoa, että oma naama tuijottelee tuolta bannerista! Ajattelin jonkinlaisen pikaesittelyn laittaa tähän kärkeen, niin saa uudetkin tuttavuudet jonkinlaisen pintaraapaisun blogista.

Piilokuva: löydätkö kuvasta jännän värisen 8-jalkaisen?

Elikkäs olen Miima, vielä tiukasti kolmekymppisten kerhossa hilluva 4 lapsen äiti, joka pyörittää yhden aikuisen lapsiperhearkea Savon sydänmailla. Katraaseeni kuuluu Herra Keltainen 5v, Herra Vihreä 7v, Neiti Pinkki 11v ja Herra Ihan-sama 14v. Joskus nurkissa pyörii myös etämies Iso Herra, ja harvoin myös etämiehen lapset (ja näitä viimeksi mainittuja ei kuvissa tulla koskaan näkemään). 

 
Aloitin Väri-epä-suoran kirjoittelun sellaiset 3½ vuotta sitten, kun elämä potki päähän ja kaipasin jotain iloa ja kepeyttä. Blogi oli alkuun täysin lastenvaateblogi, ja juurikin sellaista harmitonta kevyttä hömppää, josta sain kaipaamaani buustia. Myöhemmin aihealueet laajeni koskemaan vähän kaikkea mitä nyt pikkulapsiarjessa eteen tuli. Ja eteenhän tuli mm. avioero, muutto ja kaikkea sellaista pientä. Nyt kun lapset on jo vähän isompia, blogin suuntaus taitaa kääntyä vähän enemmän myös äidin omiin juttuihin.
 
Tämä ei ole enää pelkkä lastenvaateblogi, mutta niitä en aio kokonaan unohtaa. Tämä ei ole muotiblogi, mutta voin hyvin napsia kuvia omista henkkamaukkavermeistäni. Tämä ei ole sisustusblogi, mutta kyllä nyt Ikean viimeiset shoppailut pitää esitellä. Tämä ei ole ruokablogi, mutta jaan stailaamattomia reseptejä aina välillä. Tämä ei ole parisuhdeblogi, mutta vuodatan rehellisiä tuntoja jos siltä tuntuu. Eli että kiiltokuvia ei täältä löydy, ja olen ihan liian laiska teeskentelemään mitään. 
 
Ajattelin, että olis ihan hauska ottaa tähän väliin kyselytunti! Elikkäs nyt saa kysyä jos joku asia kiinnostaa, ja jos niitä kysymyksiä sen verran tulee, että niistä postaus syntyy, niin voin sellaisen kootut vastaukset -jutun tehdä!
 
Tervetuloa mukaan! Sivustolla on hieman teknisiä ongelmia, mutta kannattaa pysyä kuulolla - ihan huippujuttu tulossa kunhan hommat pelittää!!!
 
Terkuin
Miima
 
P.S. Blogin siirto ei tietenkään voinut sujua ihan mutkitta, milloinkahan tekniikka ikinä toimisi toivotusti... Niin että jos eksytte vanhempiin postauksiin näillä sivuilla, niin siellä saattaa tekstit ja kuvat heittää vähän häränpyllyä - olen niitä tuoreimmista koittanut manuaalisesti yksitellen fiksata, mutta ihan suoraan voin sanoa, että kovin montaa sataa en tule läpi käymään, ei jaksa ei pysty! Kiitos ja anteeksi!

Kommentit (10)

Äääh
2/10 | 

Hyvä blogi mutta muutto oli huonoa, aina vauvan sivut tökkivät ja ovat oudon leveät :(

Kati (Ei ihan vielä)
3/10 | 

Nyt näkyy jo kommentointikenttäkin eli aloin ymmärtää minäkin! :D Onnea vielä uuteen blogikotiin! Hienolta näyttää! :) Banneri on todella tyylikäs!

Yksi pieni ulkoasuongelma vain on olemassa. Kännykän näytöllä postausten kuvat venyvät ihan järjettömän pitkiksi ja koneen ruudulla taas venyvät leveyssuunnassa hieman ylileveiksi. Toivottavasti ongelmat saadaan pian korjattua.

Miima Väri-epä-suora
Liittynyt29.9.2015

Joo, kommentointi olikin ollut jonkin aikaa kokonaan pois käytöstä ongelmien takia. Nyt pelittää se, mutta jotain muita kehityskohteita sitten löytyy... kuulinkin jo aikaisemmin tänään tuosta että puhelimella selatessa venyttää kuvat, ja laitoinkin siitä tietoa eteenpäin. Omalla koneella kuvat näyttää normaaleilta, ihme juttu! Onhan tämä muutenkin aika erilainen systeemi bloggeriin verrattuna, opettelua vaatii.

Niin ja kiitos! :) Hyvä jos edes joku kuva näyttää hyvältä! :D 

T
5/10 | 

No aihevinkki sinulle merinovillan ystävänä. Eilen törmäsin name it:ssä merinovillavaatteisiin jotka ei näytä aluskerrastolta eikä välikerrokselta vaan ihan perus päiväkoti/kouluvaatteelta. En kyllä katsonut mitä kokoja saa, mutta minusta näytti ja tuntui kivoilta.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla