Taisi olla kevätpuolella kun sain totaalisen velourhousu-ähkyn, ja piti alkaa etsiä jotain muuta pojille jalkaan. Nova starin farkkuja meillä on paljon, ja joku pari Villervallan canvashousuja. Mutta mua kiinnosti pitkästä aikaa collegehousut! Ei siis mitkään peruskollarit, vaan sellaiset baggyt tai muuten jujulliset housut! Tähän huutoon vastasivat oikein mainiosti Raidan polvipaikkahousut ja Gugguun trikoohousut! Mutta eihän niillä vielä pitkälle pötkitä, joten koko ajan olen pitänyt silmiä auki uusien tuttavuuksien (ja niihin alennuksien) varalta.

Sopivan alennuksen osuttua kohdalle tilasin sitten Verson puodista Aarre-housut Herra Vihreälle. Housuissa on isot taskut vaikkapa niille aarteille! Koko on 104/110, joten mitoitus on reilu, sillä onhan Vihreällä mittaa jo yli 110 cm. Ihana kun löytyi taas uudet hoikalle lapselle sopivat housut!! Vyötärön trikooresori joustaa kyllä, joten sopivat kyllä vähän leveämmillekin lapsille!

Verson puoti on ihan uusi tuttavuus mulle. Työn jälki on laadukasta ja vaatteissa on juuri niitä kivoja jujuja, mitä aina peräänkuulutan! Toimitus oli kuitenkin vähän pitkänpuoleinen, melkein 2 viikkoa. Sopivia aleja aion kuitenkin bongata vastakin - nyt kannattaakin seurata Verson puotia facebookissa, sillä vanhoja varastoja on joulukalenteritarjouksina myyty puoleen hintaan! Odotan housutarjousta ;)

Terkuin
Miima

Kommentit (21)

1/21 | 

Mä en oikein ole vielä osannut päättää että tykkäänkö noista housuista :D. Kivalta ne kyllä sun pojalla näyttää!

Verson puodista just tänään tilasin yhden puolihintapaidan. Hyvä tietää etten hätäile jos ei ihan hetkeen näy täällä :D.

2/21 | 

Noita taskuja mietin, että mitenkähän ne asettuu käytössä, mutta hyvältä ne on nyt vielä ainakin päällä näyttäneet!

Mä harkitsin kans sitä Jemma-paitaa, mut en sitten kuitenkaan viitsinyt yhtä paitaa tilata, kun paita-tilanne ei ole akuutti (ja Metsolaa aion ostaa jos vaan jonkun alen saan) :)

Anonyymi
3/21 | 

Muuten tykkään, mutta nuo leveät vyötäröresorit on aina vaan mun mielessä vauvojen housuihin kuuluva juttu. Eli ei meille. Enää. Lahkeet on kivan malliset ja talvella hyvät nuo leveät resorit, niin ei jää painamaan nilkkaa vaikka laittaa sukan siihen päälle ja ulkovaatteet vielä.

-T-

5/21 | 

No voihan se paita olla siinä päällä, kuvausteknisistä syistä pujottelin paidan sisään, että näkyis kunnolla taskut ;)

6/21 | 

No ihan sama juttu, vuosia mentiin ihan velour-linjalla, mut sitten ne vaan alkoi tökkiä (vaikka matskuna se kyllä on tosi kiitollinen!) - onneksi nyt on löytynyt joitakin kivoja pöksymalleja trikoosta ja collegesta! :)

8/21 | 

Tosi kivat housut! :) Meilläkin jää velourit kaappiin. Vauvalle ois isompien jäljiltä joka kokoa monet velourhousut, mut eipä niitä tuu käytettyä, velourhaalareista kyllä vielä tykkään.:)

13/21 | 

Hauskat pöksyt! Voisin harkita meillekin. Meillä toimii tuo leveä vyötärökaistale, kun sen avulla housut ainakin pysyy päällä. Meilläkin on veloureiden käyttö vähentynyt huomattavasti ja baggymalliset trikoot vallanneet tilaa kaapista... :)

14/21 | 

Jep, kyllä on huomattava etu, että housut pysyy päällä ilman erillistä kiristelyä ja säätämistä! Mielenkiintoista, onkohan velour-kyllästymys yleisempääkin? :D

15/21 | 

Kivat housut! Itsekään en oikein velourista pidä.. Tytöllä on vain kahdet velourhousut ja lähinnä toisia vain käytetään ja nekin on baggymalliset. =)

16/21 | 

Mä tykkäsin velourhousuista monta vuotta, mutta sit meni ohi... onhan se materiaalina ihan huippu, ei nukkaannu eikä kulu!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla