Voihan selfiet, raivostuttavaa on niiden otaminen! No halusin kuitenkin näyttää, kun löysin viimein 'just ne' pokat. Ne mitkä päähän laittaessa heti tuntuu omilta ja kotoisilta, eikä mikään muu sitten nappaa sen jälkeen. Pyöreitä pokiahan olen etsinyt jo hyvän aikaa, eikä niitä oikein muovisina ole tarjolla ollut. Nämäkin on kait virallisesti miesten pokat, mutta mitäpä siitä, minusta nämä istuu oikein mainiosti mulle!

Kuvat on puhelimella räpsittyjä ja kaikki eri kokoisia, mutta olkoon. Pokat oli Synsamilla puoleen hintaan, joten ei ihan kipeeksi itseään tarvinnut maksaa. Näköni oli myöskin vähän parantunut, joten ihan hyvä sitä on välillä aina tarkastaa. Mitäs tykkäätte?
Terkuin
Miima

Kommentit (22)

4/22 | 

Hienot ovat! Ja hyviähän nuo kuvatkin ovat. Kai omien kuvien näpsimiseenkin tottuisi, jos joka päivä tekisi.. Mulle on tuo kuvien samankokoisiksi saaminen vielä täysin epäselvää. Siis jos ottaa kameralla pysty - tai vaakakuvia. Joskus yritin picmonkeyllä tehdä resize, mutta en saanut onnistumaan silti. En ole jaksanut yrittää sittemmin. Kuvat ovat aina siis eri kokoisia. Olisiko sulla vinkkiä?

6/22 | 

Vaakakuvahan on aina täysleveä kun valitsee sen suurimman vaihtoehdon bloggerissa. Pystykuvat saa yhtä leveiksi kun tekee ne photoshopissa tai vastaavassa leveydeltään 640 pikseliä ja sitten valitsee bloggerissa alkuperäinen koko (tämän opin joskus Sunnuntailasten kommenttiboksista :D). Nyt en vaan puhelinkuvia jaksanut kierrättää mistään photarista, vaikka parempihan se olisi niin...

Anonyymi
9/22 | 

Ihanat! Sä olet niin kaunis, että sulle varmaan sopisivat ihan kaikki mallit!
T: Nitta

12/22 | 

Oho, kiitos! Tosin taitaa olla Google+:n tekosia, ite en muoksinut, mutta se ilmeisesti teki jotain parannuksia ihan ite :D

Anonyymi
13/22 | 

Hienot on! Täällä toinen, joka ostaa joka toinen vuosi uudet pokat, just semmoset kuin itseä miellyttää riippumatta siitä, onko ne muotia tai miestenosastolta. Mulla on ollut onni löytää optikoita, jotka osaa tarjota sovitettavaksi hyväntyylisiä, ettei koko valikoimaa tarvi sovittaa läpi.
Minusta näytät kuvissa tosi nuorelta ollaksesi 30+, kuten esittelyteksti väittää.

Tarmotar

15/22 | 

Mulla oli nyt missio, että pyöreät eikä mitään muuta, eikä niitä sitten monia ollutkaan sovitettavaksi (kävin 4 optikolla, ja kyllähän ne yritti pyöreinä tarjota kaikkea muuta kuin pyöreätäkin, mutta kun tajusivat ettei nyt kelpaa muu kuin oikeasti pyöreä, niin tyytyivät kohtaloonsa). En mä mitään trendejä sillä tavalla seuraa, vaan ostan sellaista mikä on oman näköistä, oli kyse sitten pokista, vaatteista tai sisustuksesta :)
Minähän olen siis jo lähempänä 40 kuin 30, hui!

18/22 | 

tosi kivasti sopii sulle. Mä en oo saanut aikaseksi pitkään aikaan ostettua uusia laseja ylipäänsä, kun enimmäkseen käytän piilolinssejä.

20/22 | 

Kiitti :) Mä taas en oikein osaa enää käyttää piilareita - on kyllä kertiksiä laatikossa, mutta harvoin tulee pidettyä. Pitäis kyllä pitää ne nyt pois, koska näkö on tosiaan vähän parantunut!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat