Ei meillä ole vielä ihan kesäkesä. Aamulla katsoin parhaaksi laittaa muksuille ohkaiset ulkohousut ja hupparin sisävaatteiden päälle. Ruoho oli märkää ja tuulahtelikin sen verran.

Aloittelijalle sopiva golf-pallo

Auringossa oli mukavan lämmintä, mutta varjossa vielä viileää.

Kevään ekat saippuakupla-pullot on jo melkein puhalleltu

Herra Keltainen on ihastunut työntämään vauhtia kaikille pyörällisille ajoneuvoille

Nyt varmaan jo tarkenisi t-paidassa ja pitkissä housuissa. Mulle on aina hankalaa tämä lasten pukeminen näissä vuodenaikojen vaihteissa. Itse olen melkoinen vilukissa, ja inhoan palelua, joten en halua että lapsetkaan palelee. Aika hyvin olen kuitenkin osannut nuo pukea, koska harvoin ovat erityisen hikisiä tai palelevia. Eivät olleet muuten nytkään yhtään hiostuneet ;)

Terkuin
Miima

Kommentit (14)

1/14 | 

Tämmöset välikelit on kyllä tosi ärsyttäviä kun ei yhtään tiedä mitä pukea. Täällä onneksi nyt on melko lämmin joten t-paidassa ja farkuissa pärjäisi ulkona. Sääli ettei voida sinne mennä kun tuolla toipilaalla vuosi nenä paljon verta viime yönä ja yritetään pitää poika rauhallisena ettei enää vuotaisi... =(

2/14 | 

Ihanat ulkoilijat :)
On kyllä hankalia nämä kausien-välikaudet! Mulla taas hankaluutena se, että maha lämmittää ja on koko aika kuuma. Ehkä alipuen poikia. Vaikka eivätpä nuo ole valittaneet kylmää.
Onneksi on helppoa vähentää ja lisätä vaatetta!

3/14 | 

Joo, nyt iltapäivällä on lämmintä, näyttäisi 17 astetta olevan ja auringossa tietty lämpimämpää, joten ei tarvitse enää ulkovaatetta, mutta aamuisin on täällä vielä viileää.

Voi pientä potilasta, toivottavasti helpottaa pian!!!!

4/14 | 

Kiitti :)
Onneksi nämä kausien välivaiheet ei kestä kauaa, ja pian voi vipeltää ihan kesävaatteissa koko ajan :)
Mutta teillähän vissiin onkin jo ihan kesä siellä lännessä?

5/14 | 

Eilen oli oikeasti kuuma, mutta illalla satoi ja aamulla olikin kastetta ja tuulenvire eli vähän kylmempää. Nyt +22, juuri sopiva! Yllättävän paljon on ollut muuten tarvetta huppareille! Hassusti viime kesänä Johannes pärjäsi tasan yhdellä, nyt taas molemmat tuntuvat tarvitsevan ainakin kaksi. Jotenkin tarpeet muuttuvat niin kovin lasten kasvaessa ja ulkoilutapojen jotenkin muuttuessa (veikko on tuonut ulkoiluun säpinää, kun taas Johannes on aina ollut rauhallinen). Onko teille käynyt niin, että touhu muuttuukin ihan täysin?

6/14 | 

Joo, teillä on ihan kesä jo. Minusta me ollaan vielä keväässä, mutta Pinkki veti jo hellehaalarin päälle - ei ole tyttö äitiinsä tullut, vaan on isinsä kaltainen hikihattu :D

Mä muistankin kun sä joskus sanoit, ettei teillä ole huppareille käyttöä ;) En mä oikein osaa sanoa, olisko meillä mitään suuria muutoksia ollut - ei varmaan kun ei tule mieleen? Se tietty, että vauvaiästä taaperoksi kasvaminen muuttaa tosi paljon lapsella kuin lapsella ulkoilu-hommia, mutta noin muutoin nämä on kyllä aika vipeltäjiä olleet kaikki vauvaiän jälkeen :)

7/14 | 

No niinpä olen mennyt sanomaan joo. :D kai se sitten vaikuttaa meillä, kun ovat keskenään niiiiiiin erilaisia ja on vasta eka kahden taaperon rymykesä.

8/14 | 

Tuokin on muuten jännää, miten ihmisten tarkenemisessa on valtavia eroja (samankin perheen sisällä). On päiväkodin tädeillä siinä haastetta tietää, miten kutakin lasta pukea! Tutuilla on sellaisia kuumakalle vauvoja, omia taas on saanut pukea talvisin varsinkin ihan kunnolla.
Onneksi neiti Pinkki osaa jo itse valita vaatteensa. :)

9/14 | 

Onhan nuo nyt meilläkin varsin erilaisia persoonia, mutta varmaan vaikuttaa se, että ikäerot on olleet isompia (paitsi näillä pienimmillä vähän lyhyempi), jolloin persoonallisuuksien erot ei korostu samalla tavalla, vaan ne erot menee iän piikkiin. Ehkä?

10/14 | 

Joo, miehelle on shortsikeli silloin, kun mä vielä tartten farkut ja hupparin :D Välillä on kyllä hankalaa tuon Pinkin kanssa, kun minusta se huitelee ihan liian vähissä vaatteissa, mutta kaipa tuo jo tosiaan itse tietää...

12/14 | 

Hitsi kun nää vastaukset ei mene enää sen ensimmäisen jälkeen kohdilleen vaan peräkkäin vaan kaikki :D

13/14 | 

Niinpä! Vaikeaa on, kun aamusella on ollut hädin tuskin 10 astetta ja iltapäiävällä jopa 20. Lisäksi tuo liikkuvainen lapsi ei todellakaan ole koskaan tarvinnut vaatetta yhtä paljon kuin vilukissaäitinsä. Helpompi kuitenkin ulos mennessä laittaa se ylimääräinen vaatekappale päälle ja vaikka sitten vähentää matkan varrella. Päiväkotiinkin saa vielä toistaiseksi viedä vähän paksumpaa aamuksi ja kevyempää iltapäivävaatetta. Onneksi kuitenkin on jo mukavan kuivaa ja kurakausi ohitse :)

14/14 | 

Jep, lämpötilassa voi olla huima ero aamun ja iltapäivän välillä! Onneksi kotihoidossa voi aina vaihtaa vaatetta lennosta jos tarvitsee, ja tosiaan kerrospukeutuminen on jees edelleen!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla