Eikö ollut hyvä otsikko :D Tarkoittaa sitä, että saadakseni epämääräisen kokoisiin, jämäpaloista tehtyihin tyynyihin täytettä, piti teurastamani pari vanhaa, muodottomaksi klöntiksi käynyttä edeltäjäänsä!

Isot siksak-tyynynpäälliset H&M á 2,95e. Kiemurakuvioiset mustavalkoiset Ikea. Mustavalkoinen kolmiokangas on Metsolan, ja jopa minä osaan suoraa tikkiä sen verran ommella, että tyynynpäälliset saan aikaiseksi! Tuollaiset pitkulaiset tyynyt sopiikin hyvin niskan taakse laitettavaksi, vaikka ensin mietin, että onko ne ihan hölmöjä, kun ovat kaikki eri kokoisia ja muotoisia!

Montako tyynyä on riittävästi sohvalle?

Terkuin
Miima

Kommentit (12)

3/12 | 

Hauskoja tyynyjä! :)

Niin ja hienosti olet osannut ommella, mulla ei ole edes ompelukonetta ;)

Meillä sohvalle mahtuu vain kaksi tyynyä ja nekin on yleensä lattialla...Tykkäisin kyllä useammasta tyynystä, mutta sohvakin saisi olla sitten isompi.

Meillä sohva toimi vielä hetki sitten yleisenä pikkuautojen ajotantereena ja pehmoleluhautomona, mutta nyt olen pyhittänyt sohvan viimein ihan istuskelulle!

6/12 | 

Joo ei mullakaan ole konetta, vaan käyn mummolassa surauttelemassa millon tarvii ;) Meillä on suht iso sohva, joten pitäähän siinä tyyny poikineen olla - ite ainakin tarviin 3-4 tyynyä että saan hyvän löhöasennon :D

7/12 | 

Näyttäpä hyvältä :) Keltamustia tyynynpäällisiä odottaa täälläkin kaapissa miksi kukaan ei niitä silitä ;)

8/12 | 

Kiitos :) Hei sileys on ihan yliarvostettua (sanoo se joka myi verhot, kun ei kerran saanut niitä koskaan silitettyä) ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla