Eilen illalla kotiuduttiin reissusta, ja olipa kyllä kiva reissu! Käytiin siis Herojen Keltainen ja Vihreä kanssa Holiday Clubin tutustumislomalla Vuokatissa, ja mukaan otettiin myös mummo apukäsiksi. Edullinen lomapaketti sisälsi 2 yötä hotellissa aamiaisineen ja kylpylän vapaan käytön 2 aikuiselle ja 2 lapselle. Homman juju oli siinä, että piti osallistua 2 tunnin Holiday Clubin esittelytilaisuuteen. Vähän jänskäsin, että millainen tuo tilaisuus olisi, kun olen kuullut huonojakin kokemuksia, että on ollut painostusta ja pakkomyyntiä ja vaikka mitä. Mutta ei se ollut sitten sinne päinkään! Vastassa oli oikein mukava nuori mies, jonka kanssa juteltiin mukavia meidän perheen lomatottumuksista. Kerroin suoraan ettei mulla ole sellaisia varoja, että voisin mitään osakkeita ostaa, ja tämän hän ymmärsi kyllä, enkä missään vaiheessa kokenut mitään painostusta, eikä missään vaiheessa ahdistanut ollenkaan, vaan tunnelma oli leppoisa ja miellyttävä. Tunnin jutustelun jälkeen pääsin lähtemään, ja tällä kokemuksella aion kyllä ehdottomasti hyödyntää näitä tutustumisloma-tarjouksia toistekin! Sitä en tosin tiedä, että painostaako ne sitten enemmän parisuhteessa olevia työssäkäyviä? Tiedä häntä.

Kahtena päivänä touhuttiin Angry Birds pusitossa, joka Vuokatissa on maailman suurin, ja sitä kyllä suosittelen lapsikohteita miettiville. Siellä löytyy vähän kaikenlaista: polkuautoja, vaijeriliukuja, seinäkiipeilyä, tanssipeliä, trampoliineja, kaikenlaisia pallopelejä, skeittiramppeja ja vaikka sun mitä, unohtamatta tietty isoja kiipeily/liukumäki/putki-rakennelmia, jotka kiertelee ihan katonrajassa asti. Vuokatin AB-puistossa on käyty ennenkin ja aina viihdytty useampana päivänä. Rukan AB-puisto oli Vuokattiin verrattuna melkoinen pettymys, tosi pieni ja tuntui vähän rahastukselta, eikä siellä viitsinyt viettää sitä yhden päivän muutamaa tuntia enempää aikaa.
Kylpylässä käytiin yksi ilta koko porukalla ja mummo sitten kävi poikien kanssa toisen kerran sillä aikaa kun minä olin siellä esittelyssä. Ite en ole yhtään kylpyläihmisiä, lähinnä inhottaa, ahdistaa ja ärsyttää. Mutta pojat viihtyi lasten altaassa oikein hyvin, joten se kai pääasia.

Junaa odotellessa vietettiin aikaa Kajaanin Prismassa, ja sieltä alelaarista bongasin Fredriksonin Barbi-hatun hintaan 14,95e. Villahatusta ihan kiva hinta, ja sopii se ainakin mustan haalarin kanssa jos ei muuta!

Kaiken kaikkiaan siis huippureissu, ja hyvä kun tuli lähdettyä! Nyt sitten odotellaan hiihtolomaa isojen kanssa! Onkos teillä lomasuunnitelmia?

Terkuin
Miima

Kommentit (14)

1/14 | 

Me saadaan kanssa säännöllisesti noita tarjouksia, mutta olen vähän epäröinyt tarttua - ensinnäkin siksi, että meitä on 2+3 eikä 2+2 ja myös tuon pakollisen esittelyn takia. Eli kiva kuulla, että se ei ainakaan välttämättä ole kamala kokemus. :)

3/14 | 

Jos teillä on pienin niin pieni että menisi vieressä, eikä tarvitsisi omaa sänkyä, niin ehkä sen voisi järjestellä? Kantsii kysyä? Eihän meilläkään nyt kaikki mahtuneet mukaan, mutta reissaan isojen kanssa sitten erikseen, ja oikeestaan ihan kiva niinkin, kun isoilla ja pienillä vähän erilaisia kiinnostuksen kohteita :) Tällä kertaa ainakin oli miellyttävä kokemus tämä esittely!

5/14 | 

Kotiuduttiin myös perheen kanssa eilen vastaavanlaiselta tutustumislomalta saimaan kylpylästä. Meidän kokemukset ei valitettavasti olleet ihan yhtä hyvät esittelystä. Aluksi tunnelma oli leppoisa ja myyjä kyseli perheemme lomatottumuksista. Kerrottiin että pääsemme tosi harvoin yhteisille lomille vuorotöiden ja määrä aikaisten sopimusten takia, eikä meillä ole varaa eikä kiinostusta osaketta ostaa. Myyjä sanoi että antakaa hänen kuitenkin tehdä työnsä ja kuunnelkaa esittely avoiminmielin. Esittely kesti kaikkiaan 2,5h ja lopusta oli leppoisuus kaukana. Kaikilla on kuulemma varaa maksaa pari euroa päivässä lomaosaketta osamaksusopimuksella! Kertakaikkiaan puistattava kokemus ja meillä oli tosiaan 4v ja 6v lapset mukana esittelyssä. Mutta onneksi teidän esittelijä oli mukavampi ja ymmärsi ettet ole kiinnostunut :) -Satu-

6/14 | 

Voi ei :-( Se on sitten vissiin esittelijänä kiinni. Toivottavasti ei ihan mennyt loma pilalle! Oliko Saimaa muuten kiva? AB-puisto, kylpylä?

7/14 | 

Tosi kiva kuulla, että selvisit esittelystä noin kevyesti ja koko reissu onnistui muutenkin nappiin :)

Joissakin mainoskirjeissa (oliskohan just tuo yllämainittu Saimaa) on muuten mainittu, että tarjoushinnan saaminen edellyttää seurueen kahden aikuisen osallistumista lomaosake-esittelyyn. Silloin ei voi toinen aikuinen olla lasten kanssa kylpemässä samaan aikaan. Teillä kävi oikeasti tuuri!

Ihana pipo!

8/14 | 

Kyllä se on joka kohteessa sama, että jos olet parisuhteessa, niin molemmat osallistuu esittelyyn. Minä kun en ole parisuhteessa, niin osallistuin yksin (ja tämän toki varmistin aspasta ennen varaamista, että saako yksinhuoltajat edes käyttää näitä tutustumislomia, ja kyllä saa, ja mukaan saa ottaa vaikka sukulaisia tai ystäviä, ja minä olen silloin ainut esittelyyn velvoitettu). Joskus jotain hyötyä tästäkin!

11/14 | 

mä löysin mustanvalkoisen tupsuliinin 10e alesta vauvalle. ainut, että sen koko on 48cm. no hei, ehkä se jollekin 2vlle sitten sopii. onpa sentään hattu.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla