Reiman kollaasikilpailuun osallistumisesta sain 10e alennuksen Reimashopiin. Sen käytin heti pallopaitoihin, sillä Metsolan ihanatihanatihanat pallot on jäämässä Herra Keltaiselle pian pieneksi!

Otin kokoa 104, toiveissa että ne olis seuraavaa kokoa nykyisistä 98 Metsolan pallopaidoista. Metsolan 104 kokoiseen froteepaitaan verrattuna nämä ovat hihoiltaan suurinpiirtein samaa kokoa, hieman leveämmät ja selkämitaltaan n. 5cm pitempiä. Olalla on nepparit, mitkä on minusta vähän hassut näin isossa koossa.

Herra Keltaiselle ovat reilut, varsinkin toi selkämitta - en tykkää siitä, että paita yltää pepun yli, kun silloin se voi kinnata leikeissä (toki sitä ongelmaa ei ole kun paidan laittaa housun sisään). Ja näyttäähän se vähän mekolta!

Yllättävää kyllä, paita yltää pepun yli myöskin kymmenisen senttiä pitemmällä Herra Vihrerällä! Hihat on just sopivat. Vihreähän on n. 108 cm, joten voisi kai sanoa, että paidat on reilua mitoitusta.

Tykätäänköä teillä palloista?

Terkuin
Miima

Kommentit (29)

1/29 | 

Tykätään palloista! :)

Meille posti toi eilen tuon keltaisen Tutan pallopaidan ja minä joudun kyllä vaihtamaan sen :/ Kuvittelin väriä kirkkaammaksi keltaiseksi kuin se todellisuudessa onkaan. Taidan vaihtaa punaiseen, kun sinistä tuolla pikkuveikalla on muutenkin yllin kyllin.

En sovittanut paitaa pikkuveikan päälle, mutta koko näyttää tosiaan mukavan reilulta (98 cm noin 94 cm lapselle). Meillä ei haittaa, vaikka paita menisi pepun päälle ja pitkäselkäisiä ollaan koko perhe ;)Ja kutistuuhan nämä vielä pesussa kuitenkin. Neppareita en minäkään välttämättä kaipaisi enää kokoon 98 ja 104, mutta koossa 92 se on monesti vielä paikallaan.

2/29 | 

Mä mietin vauvalle noit, mut jätin sit kuitenkin. On kivoja, mut ei ehkä niin meidän näköisiä :) Värit on ihanan pirteät!

4/29 | 

:O No jopas. Nyt saat kyllä mitata tuon paidan pituuden :D.

Millaiselta materiaali vaikuttaa? Onko sellaista ohutta vai napakampaa?

Kivaltahan nuo näyttää kyllä!

5/29 | 

Minäkin kuvittelin että keltainen olisi kirkkaampi, mutta ei tuo kuitenkaan paha ole, joten en edes harkinnut palautusta. Katotaan miten pesussa kutistuu!

8/29 | 

No tein työtä käskettyä - n. 45cm olka-helma. Ei mitään ohutta luirua, mutta ei sellaista paksuakaan - oliko hyvin kuvattu :D Tykkään kyllä (vaikkei noi Metsolan froteille pärjää) :)

9/29 | 

Mäkin meinasin ostaa mut, ei sit ollut kokoja jäljellä kun hypistelin ja sille tielle jäi. Ehkä myöhemmin :) Mä tykkään pikkusiskolla palloista ja isoveikalla raidoista :)

11/29 | 

Ostin kuopukselle Prismasta pallokuvioiset keltaiset pöksyt tuona keltaisena versiona. Reilua mitoitusta on nekin ja lahkeita pitää kääntää, mutta ihanat on!

Anonyymi
12/29 | 

Tykkään noista. Kaupassa katsoin ja juurikin keltaisen sävy miellytti minun silmääni. Mutta Tutta on meillä taakse jäänyttä elämää, kun poika on noin 112cm pitkä. Tutta on tosi reilua, kokemukseni mukaan niitä voi alkaa käyttämään kun lapsi on kokolapun verran pitkä (tai vain vähän alle)ja menevät hyvin sitten seuraavan koon pituuteen asti. Eli koko 104cm on passeli yleensä 104-110-pituiselle. Meillä on ollut useita Tutta-vaatteita ja ne on aina olleet sellaisia, että kun muut ko.kokoa olevat on jo menneet pieniksi niin Tuttaa on vielä kaapissa sitä kokoa käytössä.

-T-

14/29 | 

En tiedä miten käy pesussa, että riittääkö hihat sen jälkeen Vihreälle, mutta ei ainakaan kovin pitkään enää hälle mene - Keltaiselle sitten menevätkin vielä piiiitkään! :)

16/29 | 

Kiitos! On kyllä sitten aika reilu :D. Vertailun vuoksi Tutan 104 senttisessä on 42cm ja Molon 110 senttisessä vaan 40-41.

19/29 | 

Niin ja tuossahan piti siis lukea että Tutan 104 senttisessä retronorsupaidassa :D. Mutta kun vastasin puhelimeen välillä niin ajatus näemmä katkesi.

Olis kerrankin meille tarpeeksi pitkästi selkämittaa... Jaa-ah :D.

25/29 | 

Näemmä 92 on isoin niissä housuissa, ja tuollahan joku kertoi että reilu on mitoitus - mitenkä isoja tarvittisitte?

27/29 | 

Mä ostin tänään palloja vauvajemmaan mammuttimarkkinoilta, siis niitä bodeja. Ja muuten just noi samat värit ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla