Meidän ruokapöydän tuolit alkaa levitä yksi toisensa jälkeen, ja aloitinkin googlettelun asian tiimoilta just eilen. Tänään Kodin1 sitten sopivasti ilmoitti, että tänä viikonloppuna kaikki huonekalut -40%! Eli nyt tuli tuolimietintöihin vauhtia! Mutta mitä mä oikein haluun...

Eniten ehkä miellyttäisi tällainen muotokieli. Mutta meidän nykyisissä taivutevanerituoleissa on vähän tuon tyylinen kiinnitys ja juuri sieltä jalkojen kiinnityksistä ne alkaa levitä (eikä niitä voi fiksata)... Tää on myöskin kalleimmasta päästä, joten mietityttää alesta huolimatta.

Tässä olis vähän samaa muotokieltä, mutta erilainen jalka. Miten toimii pyörivä tuoli ruokapöydän ääressä? Onko kellään? Onko se vaikee, vai olisko se just hyvä kun siitä pääsee kääntymällä pois eikä tarttis tuoleja liikutella?

Pinnatuoli olis ajaton ja varmaankin ainakin kestävä. Musta vai valkoinen? Vai molempia?

Tästä en ihan kauheesti tykkää noitten nappien takia, mutta otin sen nyt mukaan kuviin, koska alen jälkeen tälle jäisi jotain ihan naurettavaa reilu 20e hintaa. Väri olisi kuitenkin sopiva.

Mihinkähän mä nyt kallistuisin? Onko kellään näitten nimenomaisten tuolien laadusta tietoa (kaikki siis Kodin1)?

Terkuin
Miima

Kommentit (16)

1/16 | 

Mua miellyttää tuo ensimmäinen, vaikka onkin kai kopio tietystä design-tuolista. Myös pinnatuoli olisi ajaton ja helppo puhdistaa!

Meilläkin on tuoliasiat ajankohtaisia. Olen kyllästynyt pesemään nykyisten kangaspäällysteisten valkoisten tuolien päällisiä. Lapsi- ja koiraperheessä tahroilta ei voi välttyä. Mulle siis helppo puhdistettavuus on ykköskriteereitä! :)

Onkohan tarjous voimassa myös verkkokaupassa...?

2/16 | 

Mulle ei oo ketunkaan väliä, että onko tavarassa joku design-leima vai ei, jos se kuitenkin näyttää kivalta ja kestää ok ;) Mut onpa nyt hankalaa tehdä päätöksiä! Tarjous on plussakortilla myös nettikaupassa :)

Anonyymi
3/16 | 

Multa piste mustalle pinnatuolille! Vaikken tiedäkään teidän muuta sisustusta siinä ympärillä. Ajaton ja sopii lähes kaikkeen. Pyörivä tulo + lapsi ruokailemassa hieman epäilyttää... En tiedä miten rauhallista väkeä teidän pöydän ympärillä syö.

-T-

4/16 | 

Meillä on aika mustavalkoista. Pöytä on korkeakiiltoinen valkoinen mut ollut taas viime vuodet musta-valkopalloisen vahakankaan alla suojassa. En mä kovin hyvällä kato ruokapöydässä venkoilua, joten ei noi kai pöydässä kovin kauheesti riehu. Ja pienimmällä on vielä triptrap käytössä. Pitäisi varmaan päästä kokeilemaan sitä pyörivääkin tuolia - en vaan tiedä onko se nyt tänä vkl mahdollista :/ Pinnatuoli olis kyllä tosiaan ajaton ja helppo putsata (tosin oman takamuksen alle kyllä kaipaisin pehmikettä :D).

6/16 | 

Kyllä, samaa mieltä noista määreistä! En ole vielä päättänyt. Jos pääsen käymään livekaupoilla niin sitten voi olla avoin kaikille vaihtoehdoille - jos joudun tilaamaan, niin pinnatuolit on kyllä aika vahvoilla.

Anonyymi
7/16 | 

Itsekkin olen pinnatuolin kannalla, musta-valkoiset tuolit vois olla kivat tai jos on tumma pöytä niin siihen valkoiset tuolit. Uskoisin että tuosta listasta kaikkein kestävimmät myös pinnatuolit ja helppohoitosimmat.
-TaNjA-

8/16 | 

Pöytä on valkoinen, tosin musta-valkoisen liinan peitossa ollut pari vuotta. Sitä mäkin mietin, että miten kestäviä nuo muut sitten olis. Lapset tietty haluis ne pyörivät tuolit, kun kuvat näkivät :D

Anonyymi
9/16 | 

Hei, Itse voisin suositella kodinykkösen bess tuoleja, jotka ovat muotokieleltään noiden kahden ensimmäisen tuolin tyyppiset, mutta erilaisilla jaloilla. Meillä on kuusi henkinen perhe ja tuolit jotka ovat nuo mustat ovat olleet reilun vuoden käytössä ja yhä tykkään niiden helppohoitoisuudesta ja jämäkkyydestä ja ne vaan ovat niin kauniit.

10/16 | 

Joo katoin että ne olis tukevamman oloiset, mut ei tänne sovi enää lisää eri puun sävyjä :( Varmaan jos ne pyörivät tuolit olis mustat, niin olisin jo sortunut, mutta valkoisia pitää miettiä...

11/16 | 

Minä tykkään eniten pinnatuolien ulkonäöstä, mutta ne eivät välttämättä ole kaikkein mukavimmat selälle (riippuu toki tuolista). Tuo ensimmäisessä kuvassa oleva musta tuoli on kyllä tyylikäs.

Pyörivää ruokapöydäntuolia en lapsiperheeseen uskaltaisi hankkia, vaikka pöytätavat olisikin opetettu huolella: pyörivä tuolihan oikein kannustaa leikkimään. Keinomateriaalia olevat istuinosat (musta tuoli?) saattavat hiostaa aika lailla, jos pöydässä vietetään aikaa pidempään (lapsiperheissä tosin harvemmin näin).

Meillä molemmilla pojilla edelleen trip trapit ja muut ruokapöydän tuolit kiinteästi pehmustettuja, perinteisiä puutuoleja. Pesuun irrotettavat päälliset olis kova sana, mutta onneksi tuo kangas on aika likaa hylkivää ja helppo pyyhkiä kostealla...

Tsemppiä tuolien hankintaan! :)

12/16 | 

On kyl vaikeeta pähkiä tätä nyt tälleen, kun ei pääse näkemään livenä :/ Ale kuitenkin olis mukava käyttää, kun uudet tuolit kuitenkin tarvitaan! Pinnatuoli olis turvallinen, mutta toisaalta noissa ei ole mitään "juttua", hyvin perus ja silleen tylsä. Ääh, en tiiä!!!

14/16 | 

Jaa... Mut oon mä kyllä sitä mieltä, että uutena ostettuja ei pitäisi joutua fiksailemaan. Eri asia jos ostaa jotain vanhaa, niin sitä sitten laittelee mieleisekseen ja kunnostaa. Meillä kyllä on tuolla joitakin vanhoja pinnatuoleja, mutta niissä on niin monta maalikerrosta poistettavaksi että mulla ei hermo kestä niiden tuunaamista...

15/16 | 

Eniten miellyttää tuo pinnatuoli. Meillä kävi Hullareilta pyörähtämässä jo pari pinnatuolia testissäkin, mutta niiden väri ei ollutkaan ihan valkoinen, vaan vähän kuultomaalattu - joten eivät passanneet. Noi voisivat siis olla ihan varteenotettavat meillekin. Kiitti ale-infosta!
Edelliset vanerituolit metallijaloilla ovat myös kodin1:stä, oliko Flower nimiset. Ja ovat kestäneet 6 vuotta hyvin. Nyt alkaa vaneri olla kestolikainen...

16/16 | 

En päässyt itse paikan päälle, mut sain live-infoa tuoleista, ja tilasin sitten nuo ylimmät mustat Porgy-tuolit - ne vaan halus tulla meille enemmän kuin pinnatuolit :D Näissä meidän nykyisissä tuoleissa on vähän tyhmä rakenne jaloissa, ne pääsee elämään ja lopulta ruuvit ei vaan enää pidä. On ne kyllä kestäneet varmaan 5 v joten ei nyt ihan umpisurkeita kuitenkaan. Noissa Porgyissa pitäisi olla tukevampi rakenne, joten toivotaan että ne kestää pitkään :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla