Ihana Zirk jakoi mulle tunnustuksen A Blog With Substance! Tunnustuksen saajan pitäisi:

1. Kiittää sen lähettänyttä bloggaria.
Kiitos Zirk miljuunasti

2. Jakaa tunnustus kahdeksalle muulle bloggarille.
Tämä on aina se hankala osuus... Tällä kertaa jaan tunnustuksen vaan näille kolmelle, jotka on mun live-tyyppejä ;)

Sannalle Trio Luovat Hullut blogiin
Mun Sissikselle Susulle Kässähöperön päiväkirja blogiin
Eevulille Kohti omaa kotoa blogiin 

3. Ilmoittaa heille haastavasi heidät mukaan.

4. Kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestäsi. 

Abouttia 10 vuoden absolutismini päättyi taannoin vodkan voimin :O - mutta ei suinkaan surujen hukuttamisen merkeissä, vaan ihan just toisin päin ;D Eikä tullut edes pää pipiksi!

Tiedättekö sen fiiliksen, kun elämässä tapahtuu isoja asioita, ja yhtäkkiä kaikki biisit kertoo just sinusta? Nyt minusta tuntuu just tältä

Kävin eilen ostamassa Lidlistä kilotolkulla (ja tämä EI ole liioittelua) pähkinöitä: saksanpähkinöitä, pekaanipähkinöitä,  manteleita ja suolapähkinöitä. Olen siis ihan pähkinöinä pähkinöihin ;D

Mulla on nyt sellainen Ikean mummo-kassi! Eli sellainen vetokassi missä on pyörät alla :D Oikeesti kummasti helpottaa tuota jalan kaupassa käyntiä, voin suositella kaikille, jotka uskaltaa olla mummoja!!!!

Mummoista tuli mieleen, että me asutaan nyt ihan mummojen keskellä! Näissä rivitaloissa asustaa lähinnä eläkeläisiä. Kovin on hiljaista - toivottavasti meidän mekkaloinnit ei häiritse ;D

Olen hieman prinsessa, joten on ollut myöskin tyydyttävää havaita, että minä mitään miehiä tarvi vaikkapa huonekalujen rakentamiseen tai johonkin asennushommiin! Mutta silti varaan option heittäytyä prinsessaksi aina kun haluan ;)

Pitäisi varmaan olla huolissaan huomisesta ja finansseista ja sen sellaisista, mutta minä uskon, että ihan kaikki asiat järjestyy aikanaan - toivon mukaan parhain päin!

Poden huonoa omatuntoa, jos en ehdi päivittämään blogia niin usein kuin haluisin. Nytkin on monta juttua mielessä, mitkä pitäisi vaan suoltaa ulos... No - seuraavana vapaapäivänä pitää tehdä vaikka varastoon ;D

Terkuin
Miima

Kommentit (4)

3/4 | 

Tattista vain. Ehkä tulee tehtyäkin kun on vähän isompitöiset kässät nyt menossa ja postattavaa joutuu odottelemaan tovin... :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla