Meiltä löytyy postilaatikosta aika turhan usein pehmoisia pikku paketteja tai kuoria. Joskus, kun aamu-ulkoilun jälkeen lähestymme postilaatikkoa, Herra Vihreä ihan kysyykin, että 'onko minulle tullut pakettia?'.
Ja jos siellä on joku lähetys, käydään Herra Vihreän kanssa seuraavanlaisia keskusteluja:
- Onko se minulle?
- Ei ole.
- Höh. Milloin tulee minulle? Tuleeko huomenna minulle, tuleeko?
TAI
- Kenelle tämä on?
- Sinulle.
- Jee! Pitääkö se pestä?
- Ai haluatko sen päälle?
- No joo.
- No laita vaan.
- Jee!
Yleensä siis pesen sisävaatteet ennen käyttöä, mutta jos vaate on luomupuuvillaa ja ökö-tex-standardilla varustettu, niin olen antanut laittaa suoraan päälle, kun toinen on niin kovasti toivonut :)
Herra Keltaisen kanssa ei paljon keskusteluja käydä. Hän ottaa paketin postipinosta ja ilmoittaa reippaalla äänellä 
MINUU!
Ja jos Herra Vihreä yrittää samaan pakettiin tarttua, niin aika kimakka sireeni huutaa 
ANNA SE MINUULEE!
Eli kyllä pojatkin voivat olla kiinnostuneita vaatteista... Onko kiinnostus vaatteisiin geeneissä, vai tarttuuko se lastenvaate-entusiasti-äidin hössötyksestä?
Kröhöm... Ehkä en ota kantaa...
Tuleekos teille paljon paketteja, ja onko lapset niistä kiinnostuneita?
Terkuin
Miima
Niin ja mitäs kuvan paketissa olikaan? No palataan siihen sitten seuraavaksi - tarvitsen apuanne!

Kommentit (13)

1/13 | 

Tännekin on joku tilaillut ihan liikaa paketteja viime aikoina... Meillä pojalla on jo omat suosikit vaatteissa: po.p. :n auto- ja robottipaidat. Illalla pitää saada "ITE" valita yökkäri laatikosta :-)

2/13 | 

Mistä ihmeestä niitä paketteja oikein tulee? :D Herra Keltainen ei ole vielä kommentoinut äidin vaatevalintoja :D Mutta Herra Vihreä on hyvin tarkka siitä, mitä päällensä huolii milloinkin. Småfolkin auto-paidat on suosikkeja hällä.

3/13 | 

Herranjestas! Meillekin joku/jotkut lähettelevät saman näköisiä nyssyköitä ihan jatkuvalla syötöllä... ja aina nuo paketit ja pehmeät kirjeet ovat yhtä odotettuja ja tykättyjä.

Minulla on sellainen visio, että osa näiden postin mukanaan tuomien vaatteiden viehätyksessä onkin siinä, että ne ovat paketissa. Lapselle kaikki, mikä tulee paketista on jännittävää ja kivaa. Jos ostan tytön kanssa vaatteen kaupasta, ei se ole ollenkaan niin kiinnostava.

4/13 | 

No niin tämä on siis ihan selvästi laajempikin ilmiö, kun muillekin kummasti ilmestyy postilaatikkoon samanlaisia lähetyksiä :D

Tuo voi kyllä olla ihan totta, että se paketin aukominen tekee vaatteestakin kiinnostavamman. Mulla vaan ei ole vertailukohtaa, kun äärimmäisen harvoin otan lapsia mukaan shoppailemaan. Ja aika harvinaista ylipäänsä on minun live-shoppailu - kyllä se on tuonne nettiin siirtynyt suurimmaksi osaksi.

5/13 | 

Hihii! Ihanaa kun täältä löytyy muitakin paketti-pahiksia. :D Se on nuo kevätmallistot ihanine raikkaine väreineen, joka saa tilanteen levähtämään käsiin. Vahingosta viisastuneena en jätä ensi syksyn vaatteiden hommailua sinne, kun kaikki tarjoavat vain tunkkaisia värejä. Pahimpaan kaamosaikaan on IHANAA kaivella kaapeista kirkkaita värejä! (sillä edellytyksellä, että ukkelit kasvavat sitä tahtia, kuin kuvittelen)
Huvittava tuo vanhanaikainen ajatus, etteivät "pojat" olisi kiinnostuneita vaatteista. Aika paljon siihen silti vielä törmää, aivan kuin olisi pikkuisen uskaliasta "johdatella" poika iloitsemaan vaatteista! Itse en pikkutyttönä ollut tippaakaan kiinnostunut vaatteista... Olen kuullut myös, että "pojat" eivät tykkää salaatista. WTF, menin sanattomaksi. :O
Varmasti on perää pakettienkin viehätyksessä. Meillä vanhempi poika,vajaa 3v on ihan intona vaatteista ja keksii niille lempinimiä (kirsikkapöksyt, maalihousut, pandapaita, eunukkipaita jne. liikkistä). Nuoremmasta ei vielä tiedä, mitä se meinaa.
Oletko muuten tutustunut Pom D'apin poikien kenkiin? Spartoo:ssa oli niitä, tosi hauskojakin löytyi! Pitäis olla leveä lestikin. Meille on tulossa paketti sieltä(kin), jossa on aika kuumottavat silmätennarit.

6/13 | 

:D Ihan samaa mieltä, että kevätmallistoista kannattaa hamstrata! En yhtään tykkää monista syksymallistoista, kun väriyhdistelmät on vähintäänkin outoja ja pohjavärit tummia (esim. Villervalla ja Moonkids).
Jep, tiukassa on nämä sukupuoliroolitukset edelleen vähän joka osa-alueella. Edelleen törmää siihen, että pojille ei voisi hankkia nukenrattaita tai leikkikeittiötä (on muuten molemmat jutut meillä olleet hittejä pikkupojilla).
Ei ole tuttu merkki, pitänee vilkaista joskus. :) Tosin meillä siis ei ole tarvetta leveälle lestille.

7/13 | 

Jep, Villervalla ja Moonkids tulivat ekana mieleen tyhmistä syysväreistä.
Voi leikkikeittiö! Tavoitteena on sellainen kesällä ulos kehitellä!

Jossain sun aikaisemmassa postauksessa esiintyi Crocsin mustat lenkkarit. Millaset ne oikein on käytössä? Onko ne selkeesti välikausikamaa, vai olisko ne tarpeeksi ilmavat kesälenkkareiksi 1,5v:lle? Saako ne tukevasti jalkaan ja tukeeko nilkkaa ja taipuuko hyvin? Vatvotivatvoti kenkien kanssa. Niitä olis kiva päästä hypistelemään, eikä olla vaan nettikauppojen armoilla! (spartoosta tulossa kasa esikoiselle sovitettavaksi, mutta peruskivoja 23 lenkkareita ei sieltä löytynyt). No, jotkut löydetään ja onpa vaihtoehtona aina Vikingit.
Aa, se olikin joku muu, joka kans tarvitsi leveelestisiä kenkiä...

8/13 | 

Crocsin lenkkarit eivät ole vielä käyttöön päässeet, joten paha sanoa millaiset ovat käytössä :D Kyllä tarkoituksena oli niitä kesän viileämpinä päivinä käyttää. Pohja on sitä crocs-matskua, joten joustaa. Nauhoissa on stopperi-säätö, joten varmasti saa helposti säädeltyä napakasti jalkaan. Pitää toivoa että ovat hyvät käytössä, en valitettavasti vielä osaa käytettävyydestä kertoa enempää :)

Oletko katsonut Elloksen tarjonnan? Siellä on paljon esim. Kavatia ja lenkkareitakin oli useampaa mallia!

11/13 | 

Olen katsonut Elloksen tarjonnan. Viime vuonna sieltä tulikin kaikki kengät esikoiselle kesäksi. Nyt Ellos on joutunut boikottiin, kun ale-koodit ei käy enää mihinkään kivoihin kenkiin :D

Hmm, crocsit voisivat olla yksi vaihtoehto. Pitää tuumata!
Spartoon kanssa kävi pikkuinen säkä ja mulla oli sinne -30% ale-koodi, joka koski koko tilausta. Se jo kannusti tilailemaan!

12/13 | 

Kyllä sieltä Ellokselta onneksi aina välillä tulee niitä koodeja jotka käy kaikkeen :)

30% on jo aika hyvä alennus, varsinkin uutuuksista!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla