Koskapa kerran avattua pilttipurkin kantta on (varsinkin lapsen itse) hankala saada tiiviisti kiinni, niin aloin etsimään muuta korkkiratkaisua meidän tee-se-itse Lifefactoryn korvikkeille. Toisaalta myös pilttipurkin kannessahan on sitä sellaista muovia, mihin tarttuu hajut ja maut, joten silläkin halusin katsastaa muuta ratkaisua.

Tällaisia AddBaby kansia löytyi sitten MiniQsta, ja ajattelin investoida 2 e kpl noihin korkkeihin :O Siitäkin huolimatta säästö on melkoinen aitoon Lifefactoryyn verrattuna ;) Korkit käy kaikkiin yleisiin lastenruokapurkkeihin, ja se vaan painetaan napakasti kiinni.

Nyt kun vielä palaisi se kesä meille, niin pääsisivät käyttöönkin (aamusella ulkoilimme 10 asteen kirpakan tuulisessa säässä, hyi että)!

Terkuin
Miima

Kommentit (14)

1/14 | 

Ehkä hienoimmat pullot ikinä! Loistokeksintö tuo kansi! Mulla olis lankaa ja pilttipurkkeja ja yks tuollainen punainen kansikin jossain (en kyllä muista onko saman merkkinen). Että tuumasta toimeen, vai?

3/14 | 

Jep. Ensin tarvii vaan opettaa tuo lapsi juomaan tuollaisesta suusta, se ei oikein ole vielä oppinut mukiyhteensopivaksi ;).

5/14 | 

Juu ja kyllä se kovasti treenaakin :D. Nyt juuri ei meillä ainakaan tuo kesä kyllä kuivaa, mulla on viltti nyt viidettä päivää ulkona "kuivumassa", ei oikein tunnu tulosta tulevan :D.

9/14 | 

Wautsi Wau! Life Factoryn pullot on tosi kivoja, mutta mielestäni sika-hintaisia. Mainio keksintö noi pilttipurkit ja noi korkit on tosi kivoja! Keksitkö vielä jotain ei-käsityöläiselle sopivaa suojaa noihin purkkeihin...? :D

11/14 | 

Tuohan on ihan loistava oivallus. Kannethan sopivat tuunaustyyliin kuin nenä päähän! Hitsi, että olet kekseliäs :)

12/14 | 

Kiitos! Juurikin sen hinnan takia piti alkaa soveltamaan - 4 Lifefactorya tekee aikas monta rahaa... No nyt pistit pahan :D Aaltopahvi muokkautuisi hyvin, mutta ei kestä märkää (luultavasti vesipullosta kuitenkin lapsen käytössä hölskyilee...). Miten olis kuplamuovi? :D Sehän on hauskan näköistä! Sitä voisi tuunata kiinni vaikka niillä kuuluisilla teipeillä, mitkä nyt tuntuu olevan in ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla