Olen vähän ihmetellyt miksei ekaluokkalaisemme Herra Vihreä, joka on hidas pukija, käytä haalaria enemmän. Se kun olisi nopea sujauttaa päälle, ja viime vuonna eskarissa käytti sitä ykkösvaatteena koko talven. Ajattelin, että ehkäpä hän on kokenut jonkinlaista ryhmäpainetta, kun haalaria ei monella taida enää olla koulussa. Nyt sain kuitenkin kuulla asian oikean laidan! Molon Hopper haalarin tarranauhat lopettuvat pitävyytensä jo viime talvena, ja repsottivat kevätpuolella aina auki. Poika inhosi sitä, kun tarrat aukesivat koko ajan, ja lunta meni lahkeen sisään! Enpäs minä arvannut, että asia noin kovasti otti päähän, kun ei siitä minulle kertonut! Mutta nytpäs sitten korjasin tilanteen, ja kuulemma haalari tulee taas tehokäyttöön.

Hopper haalari on kai suunniteltu erityisesti rinteeseen, ja siksi lahje on leveä. Näille, jotka ei rinteeseen halaja, on alaosassa lahjetta hurjasti liikaa, ja tarrojen petettyä se on kuin suoraan seiskyt-luvulta, ja oiva lumenkerääjä. Tarranauha ei ollut mikään tavallinen ohut kankaaseen kiinniommeltu lipare, vaan sellainen paksu silikoninen lärppä. Tuollaista oli aika mahdoton vaihtaa uuteenkaan, joten leikkasin silikoni-osan irti ja ratkoin muut tarraosat pois. Sitten ratkoin alataitteen saumoja sen verran, että sain kuminauhan pujotettua ympäri. Sitten vaan kiristys, ja valmista! Seuraava käyttäjä on pikkuveli, joten eipä minua haittaa haalarin "pilaaminen" tällaisella toimenpiteellä.

Ja tässä lupaamani loppukevennys: kun lapsi pukee itse...

"Kyllä ne lahkeet tuntui vähän lyhyiltä, mutta..."

Terkuin

Miima

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla