En ole pitkään aikaan tehnyt vertailuja, joten nyt on sen aika! Valitettavasti nyt on kamalan pimeä sadepäivä (nyt ne lumet lähti, yhyy), joten kuvat sen mukaisia, mutta koittakaa saada jotain selvää.

Vertailun paras kangas on varmastikin vähän vähemmän tunnettu Boys&Girls. Nämä pöksyt on jo arviolta 3v vanhat, kahdella lapsella paljon käytetty ja pesty, ja myöskin rummutettu. Ja edelleen täysin sileä pinta, ei minkäänlaista nukkaa, ei mitään haituvaa eikä pehmentymää. Mahtava college, näitä kun olisi enemmänkin liikenteessä!

Erittäin loistavat ovat myöskin Verson puodin mustat collegehousut. Näitä on pidetty ja pesty myös tosi paljon, nyt toisella lapsella kierrossa. Ei nukkaa eikä mitään hahtuvaa eikä pehmentymää. Musta väri on vaikea kuvata, lähikuvassa on irtopölyä, ja näyttää haalistuneelta, vaikkei ole. Ihan mahtava kangas.

Hyvältä vaikuttaa tähän mennessä myös Maxomorran college. Nämä on syksyllä ostetut, joten ei ole vastaavaa kulutusta kuin edellisillä huipuilla, mutta on näitä ehditty jo käyttää ja pestä kyllä, kun ovat joka viikko käyneet jalassa. Pinta on sileä, ei ole nukkaa eikä haituvaa. Lähikuvassa on taas irtopölyä, eikä housut ole haalistuneet oikeasti.

Gugguun trikoohousut on kuvassa käytön jäljiltä, joten polvissa näkyy vekit, joita ei muuten olisi. Nämä housut ovat jo toisella lapsella menossa, käytetty ja pesty siis paljon. Trikoo on hyvää, pinta on sileä, ei ole nukkaa eikä haituvaa - ehkä ihan hienoista pehmentymää pepun kohdalla, jos oikein hakemalla jotain haen. Pientä haalistumaa saumojen kohdilla havaittavissa. Näihin oon tosi tyytyväinen ja just tilasinkin lisää.

Silverjunglen trikoohousut on myös jo toisella lapsella menossa. Trikoo on sileää, ei ole nukkaa eikä varsinaista haituvaa, mutta pientä pehmentymää paikoin. Nämä meni haalistuneiksi aika nopeasti, ja siksi yleisilme oli pian jotenkin nuhjuinen, ja näitä onkin rummutettu surutta. Kangas siis olisi muuten hyvää, mutta haalistuminen tekee vaatteesta vanhan ja kuluneen näköisen.

Metsolan collegehousut on yhdellä suht säästeliäästi käyetty, kun ovat vähän löysät vyötäröltä. Pepun puolella on nukkaa, ja muuallakin pehmentymää, joten en ihan tyytyväinen kyllä ole laatuun, kun näillä kuitenkin tuota hintaa on.

Samat Verson puodin colleget kuin nuo ylemmät mustatkin, mutta kangas on erilainen näissä harmaissa - sisäpinnaltaan valkoinen. Ei ole samaa huippulaatua kuin mustat - nämä on olleet yhdellä käytössä ja nukkaa löytyy pepusta ja pehmentymää muutenkin  vähän samaan tyyliin kuin Metsolan collegessa. Housujen pelastus on se, että on meleerattu, eikä nukat niin hyvin näy.

Aattelin vertailla paitoja myös jossain vaiheessa, kiinnostaisko?

Terkuin
Miima

Kommentit (12)

1/12 | 

Metsolan laatu vähän yllättää. Muuten ei yllätyksiä juuri tullut. Tosin Boys&Girls -merkkiä tai Verson puotia meillä ei ole koskaan ollut ja Silverjunglen olisin luullut näyttävän vähän siistimmältä edelleen. Gugguun housut raaskin tilata tänään -30% alesta. Aiemmin on hyväksi todettu jo ainakin leggingsit ja Collegemekko.

2/12 | 

Metsolan frotee on aina ollut huippua, mutta heidän trikooseen ja collegeen en ole ollut tyytyväinen, enkä taidakaan ostaa niitä enää, vaan pelkästään froteeta. Silverjunglet meni nopeasti kuluneen näköiseksi, vaikka ei haituvaa tai nukkaa olekaan (meillä on siis paitaa ja housua) - eniten näky mustissa, värilliset ei näytä yhtä huonoilta. Mä tilasin sillä samalla alella Gugguun trikoohousuja parit :)

Anonyymi
3/12 | 

Kiinnostaa tämä ja paidat myös. Onko muuten jollain kokemusta Name Itin collareista? Kun on usein mainittu hoikille sopivien listalla, niin kiinnostaisi, mutta ei olla vielä kokeiltu. Luulen, että pian saan mennä housukaupoille ja Name It vois olla kokeilulistalla.

-T-

4/12 | 

Meillä on yhdet Name Itin colleget, mutta ne on tällä hetkellä toisessa osoitteessa - voin lisätä ne tuohon joukon jatkoksi, jos ne joskus palautuu. Ja huomasin, että Nova starin colleget jäi myös vertailusta pois, lienevät pyykkikorin pohjalla.

Niiloilossa on muuten NameItistä black friday tarjouksia, kanta-asiakkaille jo tänään, teinkin jo tilauksen :)

5/12 | 

Harmi kun silverjunglet on mennyt huonoiksi. Kävin kutsuilla ja tilasin just tuommoiset tähtihousut, on kyllä kivan malliset, mutta harmi jos menee nopeesti huonoiksi. Ehdottomasti parhaat housut meillä on ollut blingon collarit, kankaaseen ei tullut minkäänlaista nukkaa tms. kovalla käytöllä, mut ne meni lopulta polvista puhki, kun poika pelasi ulkona sählyä ne jalassa.

6/12 | 

Meillä muun väriset Silverjunglet ei näytä niin nuhjuisilta kuin nuo mustat. Blingoa meillä ei ole ollutkaan, kuulostaa kyllä hyvältä kankaalta! :)

Anonyymi
7/12 | 

Meillä on paljon lindexin ja kappahlin college/velourhousuja. Hint laatu suhde niissä hyvä! Paljon oon ostanu meandi frotee ja velourhousuja myös, sopivat hoikille lapsille tosi hyvin, kun on säädettävä vyötärö.. Ja niitä on aina jäänyt aleen, -50%..

Kiinnostaa paitavertailut!!

8/12 | 

Meillä oli aikoinaan paljon Lindexin veloureja, mutta sitten värit meni kummallisiksi, ja velour-aika meni multa ohi, niin ei olla niihin palattu. Lindexin ja Kappahlin housut todettu nyttemmin liian leveiksi näille. Meandi ei ole mulle koskaan iskenyt, ja hyvin vaihtelevaa tuntuu olevan laatukin? Pitää tarkastella paitoja tässä sopivan tilaisuuden tullen! :)

9/12 | 

Erittäin mielenkiintoinen aihe! Aika samansuuntainen kokemus on mullakin Metsolan joustocollegesta, johon latasin suuria odotuksia. Erityisesti pikkuveikan keltainen paita on nyppyinen ja kutistunut, housut (isoveikalla yhdet, pienellä kahdet) vähän paremmassa kuosissa, mutteivat sellaiset kuin hinnan puolesta voisi olettaa. Ja minä käännän pyykin aina nurin.

Näistä muista merkeistä ei ole toistaiseksi kokemusta, Maxomorran velourhousut ovat pysyneet hyvässä kunnossa, mutta pyjama on varsin nyppyinen. Paitojen laatukin on vaihdellut kovasti. Gugguut odottaa vielä jemmassa poikien kasvua.

Parhaiten meillä on kestäneet me&i yleensä ja Molon paidat. Housusuosikkeihin kuuluvat me&i:n lisäksi iki-ihanat Metsolan froteet, joita ostaisin mieluusti lisää.

10/12 | 

Mä olin vähän epäileväinen Metsolan joustocollegen suhteen, ja ihan syystä sitten. Taidan pysyä vaan niissä froteissa, ne ei ole pettäneet koskaan :) Niin mä pesen kans kaikki vaatteet nurin.

Velour olis kans kiitollinen matsku, kestää ja kestää melkein merkillä kuin merkillä, mutta mulla meni velourit ohi jo aikoja sitten, enkä ole niihin palannut sen koommin.

Mutta pitää niitä paitoja tarkastella sittenm jossian vaiheessa, kun saa aikaiseksi!

Anonyymi
11/12 | 

Ja ulkovaatevertailut myös aina hyödyllisiä!! Meillä on nyt pojilla Jonathan rukkasia, vaikuttavat todella hyviltä hintaan nähden. Mennen tullen päihittävät kyllä Reimatecin ainakin!

Meandilla frotee ja velourvaatteet on tosi laadukkaita.. Trikoo ja college saa nopeasti vaalean pesuhaituvapeitteen :(

12/12 | 

Voisi jossain vaiheessa taas vertailla ulkovaatteitakin, näitähän olen harrastanut ennenkin :)

Frotee ja velour onkin kiitollisempia matskuja - trikoossa ja collegessa laatuerot sitten näkyy huomattavasti helpommin ja "isommin"!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sarkasmiin taipuvainen 4 lapsen äiti Miima pyörittää yhden aikuisen voimin lapsiarkea, lohtushoppailee pihisti, sinkkuilee, sisustaa Ikealla, kokeilee keittiössä ja sen sellaista. Niin joo, ja kirjoittaa niistä ja ihan mistä sattuu tänne blogiin.

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteyttä bloggariin
variepasuora@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat